Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Krakow

Res till Krakow, Polens vackra centrum för musik och kultur. Du möts av en medeltida känsla, gemytliga restauranger, mysiga caféer och här räcker kronan långt.

Växlingskurs

1 PLN / 2,61 SEK

Boka flyg och hotell till Krakow

Boka en weekend till Krakow och få en prisvärd och trevlig semester i östra Europa. Polens välbevarade gamla huvudstad levererar kultur, historiska sevärdheter, god mat och prisvärd shopping. Stadens hjärta hittar du på det livliga torget Rynek Glowny där också den kända Mariakyrkan ligger. Ta en paus på en av torgets uteserveringar och beställ en kopp kaffe, eller kanske en polsk pirog. Att Krakow är en universitetstad höjer pulsen, något som också syns på det heta nattlivet. Under en weekendresa kan du också gå på söndagsmarknad i de judiska kvarteten Kazimierz, göra en utflykt till saltgruvorna i Wieliczka eller besöka Auschwitz-Birkenau.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Krakow samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.