Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Warszawa

En resa till Warszawa är snabb, enkel och prisvärd. Här möts historia och nutid och staden har växt till sig och blivit ett kulturcentrum i Östeuropa.

Växlingskurs

1 PLN / 2,61 SEK

Boka flyg och hotell till Warszawa

Längtar du efter ett avbrott från vardagen? Då ska du boka en weekend till Warszawa och ta del av historia och kultur i en levande och nyskapande storstad. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Warszawa så att resan blir precis som du vill. Trots att Polens huvudstad fick byggas upp på nytt efter andra världskriget så sitter historian kvar i husen. Strosa runt i den charmiga gamla stan och sätt dig på en av uteserveringarna på det populära torget Rynek Starego Miasta eller besök det kungliga slottet. Lägg gärna också några timmar på Pawiakfängelset och Upprorsmuseet. Samtidigt är Warszawa en mycket modern stad, något som till exempel kulturpalatset skvallrar om. Efter en lång dag kan du ta en paus i Lazienki-parken bland lummiga träd och en glittrande sjö.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt trevlig resa i Warszawa!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.