Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Algarve

Bokar du en resa med flyg och hotell till Algarve samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Algarve plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Algarve

Boka en paketresa till Algarvekusten i södra Portugal och få sköna stränder, ofta insprängda mellan dramatiska klippformationer. Den två kilometer långa Praia da Rocha är den mest kända och fotograferade. I Carvoeiro hittar du Praia da Marinha som 2016 utsågs till en av de 25 bästa stränderna i världen av Trip Advisors besökare. 

För såväl soldyrkaren som den aktive har kusten massor att erbjuda sina besökare. Spelar du golf finner du mängder med golfbanor av högsta klass. Vill du ha full fart på nöjeslivet så är ett besök till Albufeiras nöjesgata "The Strip" det självklara valet. I Albufeira hittar du också det största utbudet av shopping med allt från marknader till stora shoppingcenter.

Vill du komma en bit från turistorternas höga tempo kan vi rekommendera hyrbil under några dagar. Besök små charmiga byar och ät en lunch på en lantlig krog.

Hos oss kombinerar flyg och hotell tilll Algarve så att resan blir precis som du vill. Glöm inte att när du bokar flyg
+

och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Dessutom skyddas du av paketreselagen. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.