Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Azorerna

Bokar du en resa med flyg och hotell till Azorerna samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Azorerna plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Vädret i Azorerna

Ingen väderdata

Boka flyg och hotell till Azorerna

Styr din nästa paketresa till natursköna Azorerna. Ögruppen är ett oexploaterat portugisiskt resmål som består av nio vulkaniska öar, 150 mil från Lissabon.  Här finns det orörd natur, vackra växter, exotiska svarta stränder och dramatiska vyer.

Du kan med fördel kombinera flera av de vackra öarna och det går både flyg och färja mellan dem. På Azorernas huvudö São Miguel möts du av kullar, varma källor, botaniska trädgårdar och fina vandringsleder. Förutom den underbara naturen lockar ön med en sprudlande stadsmiljö och huvudstaden Ponta Delgada har mycket att erbjuda. Här finns det trevliga restauranger, kullerstensgator, ett livligt nattliv och en lyxig marina som du kan promenera längs både på dagen och kvällen.

Det finns mycket att se och göra på ön och du tar dig bäst runt genom att hyra bil. Öns mest populära sevärdhet är tvillingsjöarna, en vulkankrater där vattnet skiftar i grönt och blått. Vill du se mer av vad havet erbjuder kan du följa med på en
+

spännande delfin- eller valsafari eller testa djuphavsfiske. Det finns dessutom två fina golfbanor att spela på i natursköna miljöer.

Det azoriska köket smakar himmelskt och restaurangerna serverar både färsk fisk och förstklassigt kött. Är du en tedrickare kan du njuta av en rykande het kopp närodlat te. Du hittar nämligen Europas enda teplantage här på São Miguel. Azorerna är dessutom kända för sin goda ananas och vin av hög kvalitet.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Azorerna samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en trevlig resa!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.