Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Lissabon

Att gå ut och äta i Europas billigaste restaurangstad kräver en resa till Lissabon. Men då får du också ett härligt klimat, badorter på pendelavstånd och härlig shopping på köpet.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Lissabon

Boka din weekend till Lissabon och få en fantastisk semester med  kulturella upplevelser, vackra byggnader och god mat. Kombinera flyg och hotell till Lissabon så att resan blir precis som du vill. Portugals huvudstad vilar vackert på sju kullar. På en av kullarna ligger medeltidsfästningen Castelo de São Jorge som lockar med både sin historia och mäktiga utsikt över staden. Ta gärna 28:ans spårvagn från den gamla stadsdelen Alfama och åk bland mysiga gränder och branta backar. Slink in på en fadorestaurang och njut av både mat och den unika musiken. Lockar nattliv ska du ta dig till stadsdelen Bairro Alto som lovar sena kvällar och mycket folk. Vill du kombinera storstad med badliv kan du ta pendeltåget till de genuina badorterna Cascais och Estoril. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig Lissabonresa!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.