Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Madeira

Bokar du en resa med flyg och hotell till Madeira samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Madeira plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Madeira

Bokar du en paketresa till Madeira är det lätt att bli förälskad! Denna blomstrande portugisiska ön ligger i Atlanten och bjuder på häftiga naturscener, otroliga vyer, tropiska trädgårdar, höga berg och vackra fruktodlingar. I bergen hittar du ett flera hundra mil långt nät av kanaler, levador, som förser terrassodlingarna med vatten. Miljöerna är som klippt och skuret att promenera i och det finns många fina vandringsleder runt kanalerna som ofta är anledningen till att man åker hit. Längs lederna ligger det små bergsbyar med hus med halmtak. Madeira har ett subtropiskt klimat, så här får du den varmaste vintern i Portugal!

Vill du se mer av den här vackra ön kan du med fördel hyra bil och upptäcka den på egen hand, då vägarna är bra att köra på. Ta dig till exempel till den populära utsiktsplatsen Eira do Serrado som ligger ovanför Nunnornas dal. Älskar du golf? Då kan du göra det året om, på två fina golfbanor.

I den färgstarka och charmiga huvudstaden Funchal kan du
+

gå på museum, besöka saluhallen, shoppa eller ta linbanan upp till bergsbyn Monte. Du kan även promenera runt bland kullerstensgator och gröna parker eller gå längs strandpromenaden. Nere vid hamnen duggar restaurangerna tätt och det finns ett stort utbud i alla prisklasser. Välj mellan lokala läckerheter och internationella rätter och glöm för all del inte att beställa in ett av Madeiras egenproducerade viner. 

Hos oss kombinerar flyg och hotell tilll Madeira så att resan blir precis som du vill. Glöm inte att när du bokar flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Dessutom skyddas du av paketreselagen. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.