Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Moskva

Bokar du en resa med flyg och hotell till Moskva samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Moskva plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 RUR / 0,17 SEK

Boka flyg och hotell till Moskva

Moskva är en stad som har spelat en central roll i Rysslands historia och erbjuder ett stort utbud av historiska sevärdheter, lyxshopping och ett intensivt nattliv. Boka en weekendresa till Moskva, Europas största metropol!På 1930-talet började Moskvas tunnelbana att byggas. Tunnelbanan är inte bara ett effektivt transportmedel utan även ett konstnärligt monument.  Alla stationer är utsmyckade med marmor, mosaik och glas, och i taket hänger ofta ljuskronor. De extremt långa rulltrapporna är ett resultat av att stationerna byggdes extra djupt under kalla kriget, i syfte att fungera som skyddsrum vid ett kärnvapenkrig.I hjärtat av Moskva hittar du Röda Torget. Här finner du sevärdheter som Vasilijkatedralen, Lenins mausoleum och Kreml, Moskvas äldsta stadsdel med anor från 1100-talet.

Vid Kreml startar Tverskayagatan som hade stor betydelse under Rysslands tsar-period.  Idag är den Moskvas hippaste gata med prestigefulla butiker, caféer och hotell. Besök även den kända Gorkijparken med dess roliga karuseller och andra attraktioner.

Moskva bjuder på spektakulära
+

nattklubbar och i de centrala delarna finner du 300 stycken! Något som är unikt för nattlivet i Moskva är att en nattklubb sällan är endast en nattklubb. Du kan ofta finna både restaurang, biljard, bowlinghall eller casino i samma byggnad. Från klubbar i flervåningskomplex till enkla klubbar och vodkabarer. Här finns något för alla.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.