Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Geneve

Bokar du en resa med flyg och hotell till Geneve samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Geneve plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 CHF / 9,68 SEK

Boka flyg och hotell till Geneve

Genève, en av Schweiz vackraste städer, har en internationell prägel. Staden har knappt 200 000 invånare men drar till sig stora mängder besökare. Inte minst beroende på alla stora organisationer som har sina Europakontor här – FN, WHO och Röda Korset för att nämna några.Genève kallas "parkernas stad" – en fjärdedel av stadens yta består av parker, perfekta att promenera i. Den engelska trädgården, som ligger vid den västra stranden av sjön, är en av stadens mest livliga parker och här finns den berömda blomklockan. Bastionparken, som startade som Genèves första botaniska trädgård, är en underbar plats i hjärtat av staden med sina vackra monument, fontäner och statyer.

En promenad längst sjön för att se stadens mest kända landmärke Jet d'Eau är ett måste. Fontänen är en av de högsta i världen. En annan turistattraktion är katedralen St. Pierre, som är känd för att ha varit hemvist för Jean Calvin, en av ledarna för den protestantiska
+

reformationen.  Vackert belägen i en park finner du Palais des Nations, FN:s viktigaste byggnad efter FN-skrapan i New York.  Här kan du gå på rundtur och se bland annat ”Salen för mänskliga rättigheter” och ”Civilisationernas Allians” som är inrett av konstnären Miquel Barceló.

Shopping i Genève är av den lyxigare varianten med juvelerare, klockaffärer och chokladbutiker. Exklusiva affärer, perfekta för fönstershopping, hittar du på Rue de la Confédération, Rive Droite, Rue du Mont Blanc, Place du Molard, Rue du Marché och Rue du Rhône.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.