Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Alicante

Att resa till Alicante är populärt hos oss nordbor, inte minst på vintern. Mitt i stan ligger två stränder på gångavstånd från många centrala hotell.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Alicante

Alicante är en älskad liten pärla belägen på Spaniens kustremsa Costa Blanca. Med sina 3000 soltimmar i snitt lockar det gäster under större delen av året. Boka en weekend till Alicante och kombinera storstad och strandliv. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Alicante så att resan blir precis som du vill!

Det är som balsam för själen att promenera på den marmorbeklädda strandpromenaden La Explanada de España som skiljer den långa sandstranden från den härliga staden. Här kan du njuta av en glass eller ett glas vin och bara ta in folkvimlet. Stränderna i området är jättefina men för den som inte vill spendera hela dagen på stranden kan vi rekommendera att ta sig upp till borgen Santa Bárbara som ligger uppe på en klippa. Här slås du av en magisk utsikt över staden. För den konstintresserade finns det flera museum med välkända konstnärers verk att besöka.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Alicante samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du
+

sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.