Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Barcelona

En resa till Barcelona ger dig den lyxiga kombination stad och bad i ett. Lägg till vykortsmotiven Sagrada Familia, Ramblas och gotiska kvarteren så är du framme.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Barcelona

Funderar du på att åka på en weekend till Barcelona? Här väntar en storstad med möjlighet till sand mellan tårna, kall sangria, läckra tapas och sköna takbarer. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Barcelona så att resan blir precis som du vill. Upptäck smala gränder till fots, fotografera den fortfarande ofärdiga La Sagrada Família och beundra Gaudis andra verk. La Rambla är stadens mest folkfyllda gata och är du ute efter shopping ska du ta dig till paradgatan Passeig de Gràcia. Dessutom är detta en av våra mest populära städer för en fotbollsweekend!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Barcelona samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.