Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Bilbao

Bokar du en resa med flyg och hotell till Bilbao samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Bilbao plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Bilbao

Boka en weekend till Bilbao som är Baskiens vackra huvudstad. Detta är en perfekt second city om du är ute efter något som liknar Barcelona. Bilbaos mest kända sevärdhet är det spektakulära Museo Guggenheim, ett museum i en byggnad i titan som får hela staden att glänsa. Katedralen Catedral de Santiago är en annan stor sevärdhet att planera in. Kyrkan ligger i gamla stan och finns med på Unesco:s världsarvslista. Missa inte heller saluhallen La Ribera som ligger vid floden i gamla stan. I Bilbao äter man inte tapas – utan pintxos som är smårätter serverade på bröd!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Bilbao samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.