Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Ibiza

Bokar du en resa med flyg och hotell till Ibiza samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Ibiza plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Ibiza

Ibiza, grannö till Mallorca, är en liten ö med mycket innehåll.  Här hittar du inte bara ett häftigt nöjesliv, bra shopping och härliga stränder, utan även vacker natur och en rik historia. Boka en paketresa till Ibiza för en fartfylld semester.

Playa d’en Bossa och San Antonio är de två främsta partyorterna. Santa Eulalia är lugnare, här hittar du bra shopping och många strandnära restauranger. 

Playa d´en Bossa är stranden söder om Ibiza med en blandning av klubbar, barer och restauranger. Från mitten av juni till mitten av september kan du besöka två av Ibizas mest kända klubbar, Ushuaïa och Space. Vill du festa hela natten och spendera dagen på stranden känner du dig hemma här.

Shopping finns det gott om på Ibiza. Ön har även blivit känd för sitt egensinniga mode vid namn Adlid med inspiration från 70-talets hippiemode. Är du modeintresserad bör du boka din resa i början på sommaren för att uppleva modeveckan som hålls på Ibiza och grannön
+

Formentera.

Ibiza har rik historia och influenser av den feniciska kulturtraditionen. Under medeltiden ingick ön i kungadömet Mallorca. Vill du ta del av den gamla delen av Ibiza ska du besöka de kullestensbelagda gatorna i Dalt Vila.

Bo centralt i stadsdelen Figueretas och du har närheten till strand, shopping och öns rika partyliv.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.