Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Madrid

Bokar du en resa med flyg och hotell till Madrid samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Madrid plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Madrid

Boka en weekend till Madrid och få tapas, flamenco och fotboll i en av Spaniens mest populära storstäder. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Madrid så att resan blir precis som du vill. Den spanska huvudstaden levererar breda avenyer, smala gränder och ett stort utbud av kultur. Slå dig ner på ett av kaféerna på det maffiga torget Plaza Mayor eller besök Spanien mittpunkt på Puerta del Sol. Ta en promenad i El Retiro-parken, beundra Almudenakatedralen, fotografera kungliga slottet eller shoppa på Calle de Serrano. Dessutom är Madrid en av Europas hetaste fotbollsstäder!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig resa till Madrid!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.