Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Palma de Mallorca

Bokar du en resa med flyg och hotell till Palma de Mallorca samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Palma de Mallorca plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Palma de Mallorca

Är du ute efter tapas och sangria på häftiga takbarer ska du boka en paketresa till Palma de Mallorca. Lika populärt för en weekend som för en vecka! Mallorcas huvudstad är kanske världens minsta storstad med en sprudlande stadspuls och ett hett nattliv. Här kan du promenera bland medeltida gränder, shoppa i trendiga butiker runt Plaza Mayor och gå på konstgalleri. Besök gärna den pampiga katedralen, slink in i saluhallen Mercat de l’Olivar eller ta en tur till den glassiga hamnpromenaden. Dessutom kan du bada på Palmas egna strand eller ta lokalbussen till någon av Medelhavets bästa stränder! 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Palma de Mallorca samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.