Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Sevilla

Bokar du en resa med flyg och hotell till Sevilla samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Sevilla plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Sevilla

Boka en weekend till Sevilla om du är sugen på en semester på spanska fastlandet. Här kan du promenera i den labyrintlika äldre stadsdelen Barrio Santa Cruz, besöka stadens stolthet – katedralen och fotografera slottet Alcatraz. Ta gärna del av pulsen på den kulturella mötesplatsen Plaza de España, som är ett halvcirkelformat torg där en flod ringlar sig igenom. När du är i Spanien ska du såklart också äta tapas!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Sevilla samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.