Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Valencia

Bokar du en resa med flyg och hotell till Valencia samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Valencia plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Valencia

Boka en weekend till Valencia om du gillar Barcelona men är sugen på att lära känna en ny stad! Detta är en stad vid havet med både en gammal och ny del att roa sig i. Stadens bästa utsikt får du från det pampiga klocktornet El Miguelete som hör till den ståtliga katedralen. Besök gärna Silkesbörsen La Lonja och strosa bland färska grönsaker och delikatesser i saluhallen Mercat Central. Ett annat måste är att ta en tur till det futuristiska konst- och vetenskapsområdet. När du är i Valencia måste du dessutom äta paella; för det var här som den spanska risrätten föddes! 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Barcelona samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.