Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Colombo

Bokar du en resa med flyg och hotell till Colombo samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Colombo plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Boka flyg och hotell till Colombo

Upptäck det exotiska landet Sri Lanka med dess gästvänliga befolkning. När du bokar en paketresa till Sri Lanka kan du se fram emot palmkantade paradisstränder, gröna teplantager, vackra tempel samt regnskogar med eleganta vattenfall och ett rikt djurliv. Ta en tur till nationalparken Yala om du vill åka på en spännande safari.Vill du bo på en större turistort i Sri Lanka med många hotell, restauranger och nöjen så ska du välja Hikkaduwa. Här lever du i en avslappnad miljö med mycket liv och rörelse och det är även hit många åker för att dyka vid korallrevet strax utanför stranden.Är du istället ute efter en lugnare semesterort så passar Bentota bättre. Här finns en lång bred strand som i slutet består av en halvö där havet på ena sidan är Indiska Oceanen och andra sidan består av Bentota-lagunen. På stranden är det en lugn miljö och vid lagunen finns flera vattensporter och aktiviteter. Andra populära orter är mångsidiga och färgstarka Negombo, avkopplande Ahungalla och lyxiga Galle.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.