Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Leeds

Bokar du en resa med flyg och hotell till Leeds samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Leeds plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka flyg och hotell till Leeds

Boka en weekend till Leeds och få ett resmål med vackra viktorianska byggnader, museum och en av Englands äldsta biografer! Ta del av pulsen på Millennium Square, titta på Leeds Town Hall eller ta en promenad i den stora parken Roundhay Park som ligger strax utanför staden. Är du sugen på en ugglejakt? Följ the Leeds Owl Trail för att leta efter de gyllene ugglorna som finns utplacerade runt om i staden. Den fotbollsintresserade kan se en Championship-match när Leeds United spelar på hemmaarenan Elland Road. Är du ute efter shopping så kan du kika närmre på den eleganta shoppinggallerian Trinity Leeds eller butikerna i centrum. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Leed samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.