Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Liverpool

Bokar du en resa med flyg och hotell till Liverpool samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Liverpool plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka flyg och hotell till Liverpool

Boka en weekend till Liverpool och ta del av en häftig hamnstad som är starkt förknippad med the Beatles och fotboll. Medlemmarna i The Beatles föddes här. Besök nattklubben The Cavern, där de började sin karriär, gå en guidad tur i deras fotspår eller besök The Beatles Story Museum. Åker du hit för fotbollens skull så kan du se en Premier League-match med Liverpool FC eller Everton FC. Besök gärna Liverpools historiska område Albert Dock med sina gamla lagerbyggnader och varv. Ta också en tur på floden Mersey med den berömda färjan och lyssna på spännande smugglarhistorier. Den bästa shoppingen finns på köpcentrumet Liverpool One och det hetaste utelivet hittar du kring Mathew Street eller Concert Square. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.