Annons:

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdhet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdhet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell London

Boka en resa till London med bra hotell, shoppa på Oxford Street, se en musikal eller gå på en Premier Leaguematch. Du bokar allt du behöver hos oss!

Växlingskurs

1 GBP / 12,18 SEK

Boka flyg och hotell till London

Är du sugen på att åka på weekend till London? Hos oss kombinerar du flyg och hotell till London så att resan blir precis som du vill. Det tar inte lång tid att flyga till den här fantastiska metropolen som erbjuder en weekend för alla smaker. Här kan du shoppa på Oxford Street, se en musikal i West End, uppleva staden från London Eye och fotografera Big Ben. En fin vårdag lockar kanske en promenerad i trevliga St. James's Park och på hösten väntar en mysig afternoon tea. Dessutom är det många som kombinerar en fotbollsweekend med Londons bästa sevärdheter. Vill du hinna med så mycket som möjligt kan du förboka sightseeing hemifrån.

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig Londonresa!

Big Ben, London, Storbritannien.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.