Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Newcastle (GB)

Bokar du en resa med flyg och hotell till Newcastle (GB) samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Newcastle (GB) plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka flyg och hotell till Newcastle (GB)

Är du intresserad av norra England ska du boka en weekend till Newcastle-Gateshead. Städerna ligger vid Tyne-floden och binds idag samman genom sju broar. Ta en promenad över Tyne Bridge eller cykla över Gateshead Millennium Bridge som är världens enda öppningsbara vridbro för cykel- och gångtrafik. Förutom broar så lockar de gamla industristäderna med kultur och ett hett nattliv på restaurangerna vid floden. Besök gärna Newcastle Castle Keep eller gå på en konsert i det  futuristiska konserthuset Sage Gateshead. Är du sugen på shopping så ska du ta dig till Grey Street, en av de bästa shoppinggatorna med alla de stora kedjorna. Är du en öldrickare måste du passa på att beställa en Newcastle, en öl uppkallad efter staden. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Newcastle-Gateshead samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.