Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Prag

Att resa till Prag är som att landa i en vacker historiebok. Karlsbron, judiska kvarteren och Gamla stan är klassiska motiv och allt finns inom promenadavstånd.

Växlingskurs

1 CZK / 0,44 SEK

Boka flyg och hotell till Prag

Boka en weekend till Prag och få en av Europas vackraste huvudstäder. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till Prag så att resan blir precis som du vill. Den här pärlan i öst lockar med mysiga gränder, vacker arkitektur och trevliga kaféer på torget Staroměstské náměstí. Det finns många historiska broar, som Karlsbron där aktivitet råder året om. Pragborgen och det astronomiska uret är också värda ett besök under din weekend här. Ta en paus från turistandet med en tjeckisk öl på någon av de många ölstugorna. Ölen är både god och billig! Även ett lyxigt restaurangbesök går att få för en billig peng. Unna dig dessutom en skön spaavdelning eller en shoppingrunda på stan så lämnar du den här tjeckiska favoriten nöjd!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Prag samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.