Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Istanbul

Resor till Istanbul blir populärare för varje år. Vill du uppleva något extra, boka ett hotell med eget hamam (turkiskt bad) så kommer du hem renare och med avkopplad än någonsin.

Växlingskurs

1 TRY / 1,93 SEK

Boka flyg och hotell till Istanbul

Vill du ha en härlig blandning av öst och väst ska du boka en weekend till Istanbul. Turkiets färgglada miljonstad lockar med historiska kulturskatter, sagolika moskéer, kryddoftande basarer och mysiga middagskryssningar på Bosporen. Vill du besöka stadens populäraste sevärdheter ska du planera in Blå Moskén, Hagia Sofia, Topkapipalatset och Grand Bazaar med sina vattenpipor och handvävda mattor. Vill du ge dig själv något extra? Då ska du gå på ett avkopplande men samtidigt uppfriskande hamam!

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Istanbul samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.