Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Berlin

Boka resa till Berlin så får du uppleva en storstad med dramatisk historia, mycket grönska, prisvärda hotell, hektiskt nöjesliv och Europas största varuhus.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Berlin

Vill du ha sevärdheter, shopping och nöje ska du boka en weekend till Berlin och hos oss kombinerar du flyg och hotell så att resan blir precis som du vill! Den tyska huvudstaden är dessutom ett paradis för den som gillar kultur och Checkpoint Charlie Museum och DDR Museum är två favoriter för ett museumbesök. Det är enkelt att ta sig till den här weekendfavoriten där det väntar sevärdheter som resterna av Berlinmuren, Judiska museet, Alexanderplatz och tv-tornet Berliner Fernsehturm. Är du på shoppinghumör är Kurfürstendamm ett säkert kort och här finns både butiker och kaféer att ta del av. För lite mer exklusiv shopping ska du ta dig till Friedrichstrasse. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.