Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Düsseldorf

Bokar du en resa med flyg och hotell till Düsseldorf samtidigt, får du tillgång flygbolagens och hotellens specialpriser till Düsseldorf plus att du skyddas av Paketreselagen. Du sparar pengar och reser tryggare!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka flyg och hotell till Düsseldorf

Boka flyg och hotell ill Düsseldorf och få en elegant modestad och tyskt shoppingparadis! När du åker på weekendresa till Düsseldorf hittar du en mängd exklusiva modeaffärer längs den fashionabla Königsallee, också kallad för ”Kö“. Här ligger även Köbogen, ett lyxigt shoppingcenter med en försäljningsyta på 19 000 kvadratmeter. Här kan man handla moderiktiga märken som Porsche Design, Joop, Laurèl och Rockberries.

Den som är intresserad av kultur blir definitivt inte besviken. Staden är fylld av många fina museer och konstinstitutioner. På en weekend i Düsseldorf kan du även njuta av opera, teater och litteratur. Missa inte ett besök på Heinrich Heine Institut, ett museum tillägnad en av Tysklands främsta författare. Den konstintresserade kan utforska Museum Kunstpalats, där det finns fantastisk fin konst och en av Europas största samlingar av glasverk.

För god mat och dryck rekommenderar vi en tur till Altstadt (gamla stan). Här hittar du över 260 barer, restauranger,
+

kaféer och bryggerier. Om du vill äta riktigt god traditionell tysk mat så är Düsseldorfs äldsta restaurang Zum Schiffchen väl värt ett besök. Den som vill dansa natten lång kan göra det på Harpune, en av stadens största nattklubbar. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen. Ha en riktigt härlig Romresa!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.