Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Budapest

En sak som gör våra resor till Budapest extra populära är möjligheten att, utöver våra vanliga hotell, även boka spahotell med centralt läge. Efter en dag på stan, väntar poolen och massagebänken.

Växlingskurs

1 HUF / 0,04 SEK

Boka flyg och hotell till Budapest

Boka en weekend till Budapest och få ett fantastiskt avbrott från vardagen. I Ungerns huvudstad skämmer du bort dig med varma utomhusbad på Széchenyi termalbad, sköna spabehandlingar och lyxiga middagar. Strosa runt i vackra historiska miljöer och besök till exempel parlamentsbyggnaden och Sankt Stefansbasilikan. Vid floden ligger det kända skomonumentet som också är ett måste. Styr stegen mot Váci utca om du är shoppingsugen och för matfantaster väntar den stora saluhallen Nagy Vásásarcsarnok. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell till Budapest samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.