Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell Los Angeles

Res till Los Angeles, drömmarnas stad, Disneyland och Hollywood. Förutom flyg och hotell, hjälper vi dig också med hyrbil.

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka flyg och hotell till Los Angeles

Är du sugen på Hollywood? Då ska du boka en paketresa till Los Angeles – änglarnas stad! I Hollywood hittar du den berömda boulevarden med alla kändisars stjärnor i trottoaren. Besök samtidigt Dolby Theatre, där den berömda Oscarsgalan sker. Letar du efter den ultimata shoppingen så hittar du den på Rodeo Drive, där du kan shoppa bland de rika och berömda. Kom ihåg att ta vägen förbi den berömda Hollywood-skylten.

Om du gillar en mer avspänd livsstil, besök Venice Beach eller ta en tur till Santa Monica med den berömda piren.

Missa inte nöjesparkerna Disneyland, Universal Studios och Knott’s Berry Farm där du hittar massor av underhållning och nöjen.

Vi rekommenderar att du hyr en bil under din vistelse i Kalifornien. Med en hyrbil upplever du så mycket mer av den plats du besöker. På flera av resmålen i USA är hyrbil nästintill en förutsättning då allmänna transporter inte alls finns i samma utsträckning som här hemma i Sverige. Förboka med oss, så kan du enkelt
+

hämta ut din hyrbil. Varför inte hyra en cab så att du riktigt får den där känslan av fullständig frihet?

Boka ditt flyg och hotell till Los Angeles hos oss!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.