Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Flyg + hotell New York

Boka en resa till New York och upptäck Broadway, Frihetsgudinnan och Times Square. Vi har ofta kampanjpriser på flyg och hotell i New York.

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka flyg och hotell till New York

Vill du upptäcka staden som aldrig sover? Då ska du boka en paketresa till New York och få en oförglömlig resa! Åk hit över en långweekend eller unna dig en hel vecka. Hos oss kombinerar du flyg och hotell till New York så att resan blir precis som du vill. Här väntar maffiga pannkaksfrukostar, mysiga promenader i Central Park, trendig shopping, mäktiga musikaler på Broadway och häftiga sevärdheter. Bland höjdpunkterna toppar till exempel Times Square, Empire State Building, Rockefeller Center och Frihetsgudinnan. 

När du bokar en paketresa med flyg och hotell samtidigt så får du tillgång till flygbolagens och hotellens specialpriser. Du sparar pengar, bokar smartare och reser tryggare eftersom du skyddas av paketreselagen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.