Annons:

Gruppresa & Konferens Alicante

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Alicante

Oavsett om du deltar i en konferensresa eller gruppresa till Alicante så välkomnas du av vita stränder, shoppinggator samt det bästa av spansk kultur och idrott.

Vi på Resfeber har ordnat många gruppresor till Alicante och är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa. Om ni ska iväg på en kick-off eller konferens så hjälper vi till och bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Alicante blandar en storstadspuls med mysig småstadscharm. Hit söker sig många turister, ofta genom att delta i en gruppresa. Företag lägger gärna sin konferensresa hit.

Staden ligger vid Costa Blanca i sydöstra Spanien. Handel, industriverksamhet och sjöfart bidrar till ett positivt näringsklimat. Esplanaden längs hamnen är en av de vackraste i landet.
+

Spanjorerna älskar sina eldiga och färgrika fiestor med parader och fyrverkerier, och "los alicantinos" utgör inget undantag. En gruppresa till staden som ingått förbund med Medelhavet blir ett härligt minne. Du erbjuds badliv, shopping, sightseeing, museer, konserter, mässor, kultur och sport. Samt förstås den underbara medelhavsmaten. För barnfamiljen finns djur- och nöjesparker inom några mils omkrets.

Costa Blanca, Den vita kusten, har fått sitt namn av saltet. Det produceras i vidsträckta saliner, dit man pumpar havsvatten som får avdunsta så att saltet fälls ut. I salinerna häckar rosa flamingos. Söder om Alicante kan man se en grävmaskin i arbete på "sluttningarna" till stora kritvita berg av salt. Ett intressant och annorlunda utflyktsmål på en konferensresa.

I den gamla stadsdelen,El Barrio, kan du ta en öl och lyssna på musik. Längs esplanaden finns restauranger med läckra menyer och flera diskotek.

 

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.