Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Alicante

Oavsett om du deltar i en konferensresa eller gruppresa till Alicante så välkomnas du av vita stränder, shoppinggator samt det bästa av spansk kultur och idrott.

Vi på Resfeber har ordnat många gruppresor till Alicante och är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa. Om ni ska iväg på en kick-off eller konferens så hjälper vi till och bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Alicante blandar en storstadspuls med mysig småstadscharm. Hit söker sig många turister, ofta genom att delta i en gruppresa. Företag lägger gärna sin konferensresa hit.

Staden ligger vid Costa Blanca i sydöstra Spanien. Handel, industriverksamhet och sjöfart bidrar till ett positivt näringsklimat. Esplanaden längs hamnen är en av de vackraste i landet. Spanjorerna älskar sina eldiga och färgrika fiestor med parader och fyrverkerier, och "los alicantinos" utgör inget undantag. En gruppresa till staden som ingått förbund med Medelhavet blir ett härligt minne. Du erbjuds badliv, shopping, sightseeing, museer, konserter, mässor, kultur och sport. Samt förstås den underbara medelhavsmaten. För barnfamiljen finns djur- och nöjesparker inom några mils omkrets.

Costa Blanca, Den vita kusten, har fått sitt namn av saltet. Det produceras i vidsträckta saliner, dit man pumpar havsvatten som får avdunsta så att saltet fälls ut. I salinerna häckar rosa flamingos. Söder om Alicante kan man se en grävmaskin i arbete på "sluttningarna" till stora kritvita berg av salt. Ett intressant och annorlunda utflyktsmål på en konferensresa.

I den gamla stadsdelen,El Barrio, kan du ta en öl och lyssna på musik. Längs esplanaden finns restauranger med läckra menyer och flera diskotek.

 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.