Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Amsterdam

Få städer är trevligare för gruppresan än Amsterdam. Staden är unik med 100 kilometer kanaler och 1200 broar som sträcker ut sina välvda valv och kallas inte oväntat för Nordeuropas Venedig. Att företag väljer att förlägga sin konferens här är inte konstigt! Amsterdam erbjuder kort restid och en stimulerande miljö med spännande historia, shopping, sevärdheter och roliga aktiviteter. Vi hjälper er välja ut guldkornen utifrån gruppens intressen – och handplockar rätt hotell utifrån budget och krav på service.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop ett trevligt program i er smak!

Amsterdams kanaldistrikt började byggas på 1600-talet och lades år 2011 till på UNESCO:s världsarvslista. En kanaltur genom det vindlande gatunätet är givetvis ett måste. Se alla vackra fasader och beskåda husbåtarna, kanske under en middag? Prata med oss så arrangerar vi! Ett annat typiskt färdmedel är cykeln och gruppaktiviteter finns i alla former, varför inte en stadsrundtur på cykel och se både Jordaan (gamla stan) samt det nya området Docklands? Vi bokar gärna in. Konstintresserade? I Amsterdam finns Rijksmuseum med verk av Rembrandt och på van Goghmuséet hänger van Goghs självporträtt och alla härliga solrosor. Ordnar vi biljetterna hemifrån så slipper ni kön och sparar tid. Ölälskare i gruppen? Holländarna har flera ölsorter och den mest kända är Heineken som erbjuder visningar, precis som flera av de lokala små ölbryggerierna. Gör ni gruppresan på våren kommer ni häpna över en färgsprakande blomsterprakt överallt, inte minst tulpaner. Besök gärna Bloemenmarkt, en flytande blomstermarknad mitt i stan. Vi rekommenderar ett besök till parken Keukenhof, Hollands största sevärdhet med mer än sju miljoner blommor. Varför inte avsluta konferensen med en kurs i hur man binder en vacker blombukett. Vad mer? Anne Franks hus, fotboll, ett mångkulturellt restaurangutbud och mycket mer. 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Smala hus som står i vatten
Cykel parkerad på kullerstensgata
Byggnader längs med kanalen
Tulpanbuketter i olika färger
Upplev mer i Amsterdam
Sightseeing
Sightseeing

Följ med på ett äventyr genom denna fantastiska stad med dess rika historia. Vi kommer att se de mest intressanta platserna från det Kungliga palatset till de gamla judiska områdena vid Waterlooplein, där även landets största loppmarknad ligger. Vi kommer att se Amstelfloden som gett namn åt staden och höra historien bakom "Magra Bryggan". Vi passerar även Rembrandts väderkvarn. Innan turen avslutas besöker vi, om så önskas, Coster Diamonds, där vi ser hur stenar slipas fram till vackra skimrande diamanter.

HOUSE OF BOLS TOUR
HOUSE OF BOLS TOUR

Ett äventyr för alla sinnen. I detta geneverhus följer du en självguidad tur där du får lukta, smaka, lyssna och se för att lära dig Bols genuina historia från 1557. Lucas Bols har skapat 38 olika likörer, som man exempelvis kan blanda i olika cocktails eller till och med i olika maträtter.

Under detta besök får du uppleva fantastisk likörprovning, där du får smaka hur de olika likörerna passar ihop med exempelvis pannkakor, bananer, jordgubbar, hallon samt blåbär.

FRÅGESPORT MED VATTENCYKLAR
FRÅGESPORT MED VATTENCYKLAR

Det bästa sättet att uppleva denna fantastiska stad är vattenvägen. Amsterdam har fler broar än Paris och fler kanaler än Venedig. Att ge sig ut med vattencyklar är ett perfekt sätt att aktivera dig själv och dina kollegor samtidigt som du lär känna staden.

Detta program börjar vid Canal Bus brygga, där vattencyklar väntar. Sällskapet delas in i lag och uppdrag delas ut till samtliga. Nu gäller det att svara på frågor och lösa mystiska gåtor genom att cykla runt i kanalerna till utmärkta platser där förhoppningsvis svar hittas. 

Tur till Keukenhof
Tur till Keukenhof

Under mars, april och maj månad blommar det för fullt i Keukenhof blomsterpark. Om ni reser till Amsterdam under nämnda period rekommenderar vi er starkt att besöka denna gigantiska och färgglada trädgård. Vi hjälper självklart till med både transfer och lunchbokningar för denna tur.

Keukenhof blomsterpark ligger i staden Lisse, det blomstrande Nederländernas hjärta. I det här vackra området kring Amsterdam, Haag och Haarlem finns skogar och dyner. Keukenhof betyder köksträdgård på nederländska. Och det här var mycket riktigt från början en liten köksträdgård där grevinnan Jaqueline av Bayern–Straubin odlade sina örter och blommor. Från år 1949 har grönskan vuxit till en otroliga 32 hektar stor trädgård och blomsterpark. Under hösten planeteras hela 100 000 lökar per dag så att alla ca 6 miljoner plantor blommar under våren och sommaren.

Cykelquiz
Cykelquiz

Det lär finnas fler cyklar än invånare i Amsterdam. Så varför inte upptäcka denna stad på ett riktigt holländskt sätt – nämligen på cykel!

Er guide möter er på avtalad plats för att sedan tillsammans gå till närmaste cykel uthyrning där ni hyr er era cyklar. Gruppen delas upp i mindre lag och efter att alla fått sina cyklar startar lagen i turordning och ger sig iväg på cykeltur i Amsterdam.

Varje lag får med sig ett formulär med frågor om Amsterdam som skall besvaras. På cykelturen ingår även ett stopp för ett smakprov av jenever – hollands nationaldryck.

 

Stadsvandring
Stadsvandring

Amsterdam upplevs bäst till fots! Under denna stadsvandring kommer ni att upptäcka mysiga smågator, gränder och gå över många av Amsterdams fina broar. Er guide varvar historia och nutid då denne berättar om de karakteristiska husen, arkitekturen och kanalerna. Ni besöker även de mysiga gatorna ”negen straatjes” som har massor av trevliga butiker och affärer.

Denna stadsvandring kan kombineras med exempelvis ostprovning eller besök på ett museum.

Kryssning med drink
Kryssning med drink

Upplev “Nordens Venedig” från vattnet! Ni kan lugnt luta er tillbaka medan ni kryssar er fram på Amsterdams kanaler. Utsikten över de vackra kanalhusen kan inte bli bättre. Samtidigt njuter ni av drinkar och snacks ombord. Det här är ett perfekt sätt att börja kvällen tillsammans. Detta är också ett trevligt och annorlunda sätt att transportera sig till middagsrestaurangen.

 

Ostprovning
Ostprovning

Det familjeägda företaget Reypenaer gör sina ostar med kärlek och stor omsorg för att få fram de absolut bästa smakerna. Den historiska ostfabriken i staden Woerden har funnits ända sedan år 1906. Här mognar ostarna på gammalt vis, med de gamla traditionella metoderna.

Reypenaer Cheese Tasting Room är beläget i hjärtat av Amsterdam. Här får ni själva möjligheten att prova olika ostar och lär er skilja dem åt i både smak och doft. Självfallet finns det ostexpert på plats för att kunna bemöta alla frågor och gå in på detaljer om de olika ostsmakerna. Under besöket får ni prova olika Reypenaerostar väl matchade till tre olika likörer.

Besök i Edam
Besök i Edam

Är ni också ost-älskare? Under århundraden har staden Edam producerat Edamer-osten som fått namn efter sin hemby. Byn har dock mycket mer att bjuda på än enbart ost. Staden har en rik historia från 1200-talet då fiskare och bönder bosatte sig utmed den lilla floden Ye. Detta primitiva lilla samhälle utvecklades till en framgångsrik stad under landets guldålder på 1700-talet, då skeppsbyggnad blev en viktig del av ekonomin.

Vackra välbevarade gavlar, torg, broar och monument kommer att ta er tillbaka i tiden. Under besöket får ni även möjliget att strosa runt på egen hand i denna underbara lilla stad.

Andy Warhol workshop
Andy Warhol workshop

Alla känner väl till Andy Warhols porträtt av Marylin Monroe, Mao eller prinsessan Beatrix. Warhol var känd som grafisk formgivare, bildkonstnär och filmskapare. Faktum är att han räknas som en av de främsta företrädarna för popkonsten. Han blev världsberömd när han använde sig av en teknik som heter silkcreen technique, där han manipulerade fotografier med vattenfärg. I den här workshopen lär ni er tekniken. Ni kommer att få bearbeta foton på alla i gruppen som arrangören tagit emot innan resan.

Resultatet? I bästa fall kommer du ut med ett alldeles eget självporträtt à la Andy Warhol!

 

Jeneversmakning
Jeneversmakning

Är ni en grupp som har intresse för mat och dryck rekommenderar vi denna tur där ni får prova på den “holländska ginen”, jenever. Jenever är föregångaren till gin och den dricks kyld som snaps eller som long-drink i en så kallad John Collins.

Den traditionella holländska baren 'Proeflokaal A. Van Wees' är en perfekt plats för att bekanta sig med Amsterdams jeneverkultur. Föredrar du öl går det utmärkt att istället ta en sådan i kombination med typiska holländska snacks. Alla jenever som tillverkas idag kommer fortfarande från området Jordaan, ett av Amsterdams äldsta områden.

Om ni önskar kan ni göra en avsmakning på baren. Då får ni prova fyra olika typer jenever och lära er skillnaderna mellan dem.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.