Annons:

Gruppresa & Konferens Amsterdam

Gruppresa - Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Amsterdam

Få städer är trevligare destination för gruppresan än Amsterdam. Staden är unik med 100 kilometer kanaler och 1200 broar som sträcker ut sina välvda valv och kallas inte oväntat för Nordeuropas Venedig. Att företag väljer att förlägga sin konferens här är inte konstigt! Amsterdam erbjuder kort restid och en stimulerande miljö med spännande historia, shopping, sevärdheter och roliga aktiviteter. Vi hjälper er välja ut guldkornen utifrån gruppens intressen – och handplockar rätt hotell utifrån budget och krav på service.

Prata med oss så sätter vi ihop ett trevligt program i er smak!

Amsterdams kanaldistrikt började byggas på 1600-talet och lades år 2011 till på UNESCO:s världsarvslista. En kanaltur genom det vindlande gatunätet är
+

givetvis ett måste. Se alla vackra fasader och beskåda husbåtarna, kanske under en middag? Prata med oss så arrangerar vi! Ett annat typiskt färdmedel är cykeln och gruppaktiviteter finns i alla former, varför inte en stadsrundtur på cykel och se både Jordaan (gamla stan) samt det nya området Docklands? Vi bokar gärna in. Konstintresserade? I Amsterdam finns Rijksmuseum med verk av Rembrandt och på van Goghmuséet hänger van Goghs självporträtt och alla härliga solrosor. Ordnar vi biljetterna hemifrån så slipper ni kön och sparar tid. Ölälskare i gruppen? Holländarna har flera ölsorter och den mest kända är Heineken som erbjuder visningar, precis som flera av de lokala små ölbryggerierna. Gör ni gruppresan på våren kommer ni häpna över en färgsprakande blomsterprakt överallt, inte minst tulpaner. Besök gärna Bloemenmarkt, en flytande blomstermarknad mitt i stan. Vi rekommenderar ett besök till parken Keukenhof, Hollands största sevärdhet med mer än sju miljoner blommor. Varför inte avsluta konferensen med en kurs i hur man binder en vacker blombukett. Vad mer? Anne Franks hus, fotboll, ett mångkulturellt restaurangutbud och mycket mer. 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

-
Amsterdam från kanalen

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.