Annons:

Gruppresa & Konferens Amsterdam

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Amsterdam

Få städer är trevligare destination för gruppresan än Amsterdam. Staden är unik med 100 kilometer kanaler och 1200 broar som sträcker ut sina välvda valv och kallas inte oväntat för Nordeuropas Venedig. Att företag väljer att förlägga sin konferens här är inte konstigt! Amsterdam erbjuder kort restid och en stimulerande miljö med spännande historia, shopping, sevärdheter och roliga aktiviteter. Vi hjälper er välja ut guldkornen utifrån gruppens intressen – och handplockar rätt hotell utifrån budget och krav på service.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop ett trevligt program i er smak!

Amsterdams kanaldistrikt började byggas på 1600-talet och lades år 2011 till på UNESCO:s världsarvslista. En kanaltur genom det vindlande gatunätet är givetvis ett måste. Se alla vackra fasader och beskåda husbåtarna, kanske under en middag? Prata med oss så arrangerar vi!
+

Ett annat typiskt färdmedel är cykeln och gruppaktiviteter finns i alla former, varför inte en stadsrundtur på cykel och se både Jordaan (gamla stan) samt det nya området Docklands? Vi bokar gärna in. Konstintresserade? I Amsterdam finns Rijksmuseum med verk av Rembrandt och på van Goghmuséet hänger van Goghs självporträtt och alla härliga solrosor. Ordnar vi biljetterna hemifrån så slipper ni kön och sparar tid. Ölälskare i gruppen? Holländarna har flera ölsorter och den mest kända är Heineken som erbjuder visningar, precis som flera av de lokala små ölbryggerierna. Gör ni gruppresan på våren kommer ni häpna över en färgsprakande blomsterprakt överallt, inte minst tulpaner. Besök gärna Bloemenmarkt, en flytande blomstermarknad mitt i stan. Vi rekommenderar ett besök till parken Keukenhof, Hollands största sevärdhet med mer än sju miljoner blommor. Varför inte avsluta konferensen med en kurs i hur man binder en vacker blombukett. Vad mer? Anne Franks hus, fotboll, ett mångkulturellt restaurangutbud och mycket mer. 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Smala hus som står i vatten
Cykel parkerad på kullerstensgata
Byggnader längs med kanalen
Tulpanbuketter i olika färger

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag 01
Dag01

Dag 01

Sightseeing

Följ med på ett äventyr genom denna fantastiska stad med dess rika historia. Vi kommer att se de mest intressanta platserna från det Kungliga palatset till de gamla judiska...

Följ med på ett äventyr genom denna fantastiska stad med dess rika historia. Vi kommer att se de mest intressanta platserna från det Kungliga palatset till de gamla judiska områdena vid Waterlooplein, där även landets största loppmarknad ligger. Vi kommer att se Amstelfloden som gett namn åt staden och höra historien bakom "Magra Bryggan". Vi passerar även Rembrandts väderkvarn. Innan turen avslutas besöker vi, om så önskas, Coster Diamonds, där vi ser hur stenar slipas fram till vackra skimrande diamanter.

HOUSE OF BOLS TOUR

Ett äventyr för alla sinnen. I detta geneverhus följer du en självguidad tur där du får lukta, smaka, lyssna och se för att lära dig Bols genuina historia...

Ett äventyr för alla sinnen. I detta geneverhus följer du en självguidad tur där du får lukta, smaka, lyssna och se för att lära dig Bols genuina historia från 1557. Lucas Bols har skapat 38 olika Bols likörer, som man exempelvis kan blanda i olika cocktails eller till och med i olika maträtter. Under detta besök får du uppleva fantastisk likörprovning, där du får prova hur de olika likörerna passar ihop med exempelvis pannkakor, bananer, jordgubbar, hallon samt blåbär.

FRÅGESPORT MED VATTENCYKLAR

Det bästa sättet att uppleva denna fantastiska stad är vattenvägen. Amsterdam har fler broar än Paris och fler kanaler än Venedig. Att ge sig ut med vattencyklar är...

Det bästa sättet att uppleva denna fantastiska stad är vattenvägen. Amsterdam har fler broar än Paris och fler kanaler än Venedig. Att ge sig ut med vattencyklar är ett perfekt sätt att aktivera dig själv och dina kollegor samtidigt som du lär känna staden. Detta program börjar vid Canal Bus brygga, där vattencyklar väntar.  Sällskapet delas in i lag och uppdrag delas ut till samtliga. Nu gäller det att svara på frågor och lösa mystiska gåtor genom att cykla runt i kanalerna till utmärkta platser där förhoppningsvis svar hittas. 

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.