Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Antwerpen

Hamnstaden Antwerpen i Belgien är ämnad för en grupp- eller konferensresa. Staden har ett mångfacetterat utbud; mode, konst, öl, diamanter och ett anrikt zoo. När vi på Resfeber besöker staden slås vi varje gång av det att Antwerpen är en liten pärla, alldeles utmärkt för en gruppresa. Vi har bra kontakter på plats och har många tips att ge. Kontakta en expert för er gruppresa idag! 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Antwerpen är en stad som har förmågan att anpassa sig till besökarens behov. Här finns det breda utbud av aktiviteter som man vanligtvis hittar i en storstad och som passar en grupp- eller konferensresa. Shoppingen är stark, detta är ett riktigt modecentrum. Längs gatan Nationalestraat finns det en hel radda med butiker, så ut och shoppa! Staden räknas som världens diamantcentrum för här hanteras 90 % av alla rådiamanter. Även om en ädelsten inte står på inköpslistan är det en upplevelse att besöka butikerna vid Pelikaanstraat. Konsten får inte heller missas. Museet MuHKA har konst i alla dess former. Eller varför inte besöka barockmålaren Rubens hus? 

Visste du att stadens zoo invigdes redan på 1800-talet och är ett av världens äldsta? På grund av att staden har byggts ut allt eftersom, ligger zoot numera i centrum. Även om faciliteterna är gamla frodas livet där med 5000 djur och 950 olika arter. Belgien är en stark ölnation. Vi föreslår att svalka strupen med öl från bryggeriet De Koninck, som är baserat i Antwerpen. Utöver detta rekommenderar vi en mysig promenad längs vattnen; kajerna sträcker sig upp mot 12 mil!

Tak i Antwerpen flemish arkitektur
Hus i Antwerpen
Klocka i Antwerpen
Tak i Antwerpen

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.