Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Antwerpen

Hamnstaden Antwerpen i Belgien är ämnad för en grupp- eller konferensresa. Staden har ett mångfacetterat utbud; mode, konst, öl, diamanter och ett anrikt zoo. När vi på Resfeber besöker staden slås vi varje gång av det att Antwerpen är en liten pärla, alldeles utmärkt för en gruppresa. Vi har bra kontakter på plats och har många tips att ge. Kontakta en expert för er gruppresa idag! 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Antwerpen är en stad som har förmågan att anpassa sig till besökarens behov. Här finns det breda utbud av aktiviteter som man vanligtvis hittar i en storstad och som passar en grupp- eller konferensresa. Shoppingen är stark, detta är ett riktigt modecentrum. Längs gatan Nationalestraat finns det en hel radda med butiker, så ut och shoppa! Staden räknas som världens diamantcentrum för här hanteras 90 % av alla rådiamanter. Även om en ädelsten inte står på inköpslistan är det en upplevelse att besöka butikerna vid Pelikaanstraat. Konsten får inte heller missas. Museet MuHKA har konst i alla dess former. Eller varför inte besöka barockmålaren Rubens hus? 

Visste du att stadens zoo invigdes redan på 1800-talet och är ett av världens äldsta? På grund av att staden har byggts ut allt eftersom, ligger zoot numera i centrum. Även om faciliteterna är gamla frodas livet där med 5000 djur och 950 olika arter. Belgien är en stark ölnation. Vi föreslår att svalka strupen med öl från bryggeriet De Koninck, som är baserat i Antwerpen. Utöver detta rekommenderar vi en mysig promenad längs vattnen; kajerna sträcker sig upp mot 12 mil!

Tak i Antwerpen flemish arkitektur
Hus i Antwerpen
Klocka i Antwerpen
Tak i Antwerpen
Upplev mer i Antwerpen
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Upplev Antwerpens största sevärdheter.

Välj själva vad som passar er bäst - en kombinerad tur med buss eller fokusera på den medeltida stadskärnan till fots?

City sightseeing är fortfarande ett av de populäraste och bästa sätten att uppleva och upptäcka en ny stad. Har ni möjlighet rekommenderar vi att ha den i början av resan, på så sätt får man ut mest av staden.

DIAMANTVISNING
DIAMANTVISNING

Missa inte chansen att besöka ett av världens diamantcentra. Antwerpen har under många århundraden varit i fokus för diamanthandeln i världen.

Under denna visning får ni lära er mer om de finaste diamanterna i världen. Här får man också se en stor samling av vackra diamantsmycken.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Antwerpen Fashion Hunt
Antwerpen Fashion Hunt

I denna gruppaktivitet är målet att hjälpa fjolårets modeelev att färdigställa sin examen. Ni ska genom olika temauppdrag och fotouppgifter samla ihop det sista i elevens samling.

Laget som samlar flest poäng inom den givna tiden kröns till vinnaren i Antwerpen Fashion Hunt.

Let the game begin!

Besök i De Ruien-kanalerna
Besök i De Ruien-kanalerna

De Ruien-kanalerna var under 1600- till 1800-talet helt täckta och spelade en viktig roll i skyddet av staden. 2005 öppnade man upp för allmänheten och nu kan man uppleva de gamla valven och broarna. Tillsammans med en erfaren guide kommer ni att upptäcka de flera hundra år gamla nätverken av underjordiska vattendrag. Guiden berättar under er tur intressanta historier och ger er grupp många fascinerande fakta.

Besök på museet Rubenshuis
Besök på museet Rubenshuis

Konstnären Peter Paul Rubens tidigare ateljé och bostad från början av 1600-talet är idag ombyggt till ett museum. Här kan ni beskåda den barocka målarmästarens hem och hans mångfacetterde verk. Ni får också veta mycket om Rubens talanger som arkitekt och samhällsfigur och samtidigt få en fördjupning i verkligenheten under 1600-talet.

BESÖK PÅ ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE
BESÖK PÅ ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE

Ta chansen och gör ett besök på ett uniky bryggeri!

Här blir ni guidad genom hemligheterna i bryggeriet i Antwerpse Brouw Compagnie. Det finns inget museum, inga flashiga animerade skärmar och videor. Upptäck från nära håll hur saker verkligen fungerar i ett bryggeri. Din värd eller värdinna är en erfaren ölsexpert som tar dig igenom den fascinerande historien om bryggeriet, historien om öl i Antwerpen och förklarar allt om ölbryggning.

CHOCOLATE NATION
CHOCOLATE NATION

Chocolate Nation är ett nytt upplevelsemuseum i Antwerpen. Det innovativa museet är fyllt med berättelser om choklad. Det ger en unik bild av Belgiens mest berömda produkt.

Resan på 90 minuter börjar med en nedsänkning i kakaoplantagen och tar besökaren till 14 tematiska utrymmen. Det ger en unik inblick i belgiska chokladtraditioner, med många möjligheter till provsmakningar! Här finns möjlighet till att arrangera teambuilding aktivitet och workshops.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.