Annons:

Gruppresa & Konferens Antwerpen

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.


Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Antwerpen

Hamnstaden Antwerpen i Belgien är ämnad för en grupp- eller konferensresa. Staden har ett mångfacetterat utbud; mode, konst, öl, diamanter och ett anrikt zoo. När vi på Resfeber besöker staden slås vi varje gång av det att Antwerpen är en liten pärla, alldeles utmärkt för en gruppresa. Vi har bra kontakter på plats och har många tips att ge. Kontakta en expert för er gruppresa idag! 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Antwerpen är en stad som har förmågan att anpassa sig till besökarens behov. Här finns det breda utbud av aktiviteter som man vanligtvis hittar i en storstad och som passar en grupp- eller konferensresa. Shoppingen är stark, detta är ett riktigt modecentrum. Längs gatan Nationalestraat finns det en hel radda med butiker, så ut och shoppa! Staden räknas som världens diamantcentrum för här hanteras 90 % av alla rådiamanter. Även om en ädelsten inte står på inköpslistan är det en upplevelse att besöka butikerna vid Pelikaanstraat. Konsten får inte heller missas. Museet MuHKA har konst i alla dess former. Eller varför inte besöka barockmålaren Rubens hus? 
+

Visste du att stadens zoo invigdes redan på 1800-talet och är ett av världens äldsta? På grund av att staden har byggts ut allt eftersom, ligger zoot numera i centrum. Även om faciliteterna är gamla frodas livet där med 5000 djur och 950 olika arter. Belgien är en stark ölnation. Vi föreslår att svalka strupen med öl från bryggeriet De Koninck, som är baserat i Antwerpen. Utöver detta rekommenderar vi en mysig promenad längs vattnen; kajerna sträcker sig upp mot 12 mil!

Tak i Antwerpen flemish arkitektur
Hus i Antwerpen
Klocka i Antwerpen
Tak i Antwerpen

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.