Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Aten

Antikens historia, zorba, tzatziki, oliver, retsina och en fantastisk skärgård. I grekiska Aten skiner solen året runt och med ett av Europas bästa klimat är staden en underbar plats för företagets grupp- och konferensresa. Res till Grekland för en företagssresa med obegränsade möjligheter, sommar som vinter! Vi sätter ihop ett program med god mat och tusenårig kultur utifrån era intressen. Med sightseeing, rolig teambuilding och prisvärda restauranger ni inte hittar på egen hand. Vi handplockar hotell utifrån era krav på service samt med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget. 

Utöver konferens kan företagsresan i Aten ägnas åt segling, surfing eller varför inte scubadykning? Berätta era önskemål så bokar vi. Här finns även nattklubbar, shopping och ett oslagbart kulturutbud men självklart är den 6000-åriga historien en huvudattraktion: borgklippan Akropolis med templet Parthenon som vakar över staden, Dionysosteatern, OS-stadion och Zeus tempel är några sevärdheter ni inte får missa.

Ett besök på Arkeologiska Nationalmuséet rekommenderas, ett av världens främsta och mest fascinerande museum med föremål från 3000 år av Greklands historia. Vi bokar gärna in en intressant och lärorik guidad tur! Atens Gamla Stan heter Plaka, en stadsdel perfekt för er att pausa konferensen i. I Plaka stressar man inte utan ni kan lugnt vandra runt på mysiga smågator. På torgen finns tavernor, restauranger, barer och nattliv. Slå er ner och beställ in grekiska specialiteterna tzatziki, moussaka och souvlaki – eller ta en gyros på stående fot och insup Atens atmosfär. En annan höjdpunkt i Aten är största hamnen Pireus, där det går färjor och flygbåtar till hela den grekiska övärlden. Önskar gruppen göra en magisk utflykt i det azurblå Egeiska havet – tala med oss så arrangerar vi.

Amfiteater i Aten
Vy över Akropolis och Aten kvällstid
Gata i gamla staden Plaka
Akropolis
Upplev mer i Aten
STADSRUNDTUR
STADSRUNDTUR

Redan på väg från flygplatsen har ni möjligheten att få en första känsla för Aten. Se Syntagmatorget med parlamentet,  anrika hotellet Grande Bretagne och de danska bröderna Hansens tre byggnader - biblioteket, universitetet och grekiska akademin.

Vi kommer även se den stora marmorstadion där de första Olympiska Spelen i modern tid hölls 1896. Om tiden tillåter stannar vi för ett besök på Akropolis.
 

GREKISK DANS OCH COCKTAIL WORKSHOP
GREKISK DANS OCH COCKTAIL WORKSHOP

Sedan filmen Zorba The Greek från 1964 dansas sången Zorbas dans runt om i världen. Ta chansen att lära dig dansen och därefter njuta av av coctails som ni får lära er att göra på grekiska drycker. Ett fantastiskt sätt att jobba upp aptiten samtidigt som ni får möjligheten att utforska den grekiska kulturen.  Därefter väntar middag på en av Atens mysigaste tavernor.

BEKVÄM KONFERENS
BEKVÄM KONFERENS

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har tillsammans i Aten. Stadens avslappande atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla förutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den grekiska vinkeln är uppfriskande vilket våra nöjda grupper intygar.

Guidad kulinarisk tur på marknaden
Guidad kulinarisk tur på marknaden

Atenarna besöker marknaden varje dag för att köpa vad de behöver för matlagningen, söka efter gourmetprodukter och njuta av en kopp kaffe på detta livliga ställe.

Tillsammans med våra kockar kommer ni ta en promenad i detta unika område och njuta av lokala smaker. Ni kan välja några produkter att köpa och sedan går ni tillsammans till restaurangen för den andra delen av vår upplevelse: matlagning!

Våra kockar introducerar er i det grekiska sättet att laga mat, hur man hanterar ingredienserna och mentaliteten i matlagningen. Ni kommer förbereda enkla recept av klassiska aptitretare, såsom tzatziki och traditionell grekisk sallad, 
Slutligen följer en riklig måltid med den grekiska musiken i bakgrunden.

UTFLYKT TILL AEGINA
UTFLYKT TILL AEGINA

Besök Aegina, pistagenötternas ö! Bara ett stenkast från Pireus ligger ön Aegina, en av Greklands första huvudstäder. Det är en liten ö, men här ryms både museum, restauranger och välbevarade byggnader. Här kan vi uppleva antiken och grekisk historia i kombination med hav, bad och god mat och dryck. Glöm inte att köpa pistagenötter som växer i massor på ön! 

BESÖK EN GREKISK FARM
BESÖK EN GREKISK FARM

Upplev en autentisk och organisk grekisk farm i en vacker naturmiljö. Se hur vardagen fungerar på en farm på 2000-talet. Under denna utflykt kan man välja att lägga till lunch eller middag.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.