Annons:

Gruppresa & Konferens Aten

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.


Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Aten

Antikens historia, zorba, tzatziki, oliver, retsina och en fantastisk skärgård. I grekiska Aten skiner solen året runt och med ett av Europas bästa klimat är staden en underbar plats för företagets grupp- och konferensresa. Res hit för en företagssresa med obegränsade möjligheter, sommar som vinter! Vi sätter ihop ett program med god mat och tusenårig kultur utifrån era intressen. Med sightseeing, rolig teambuilding och prisvärda restauranger ni inte hittar på egen hand. Vi handplockar hotell utifrån era krav på service samt med konferensmöjligheter om det efterfrågas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget. 

Utöver konferens kan företagsresan i Aten ägnas åt segling, surfing eller varför inte scubadykning? Berätta era önskemål så bokar vi. Här finns även nattklubbar, shopping och
+

ett oslagbart kulturutbud men självklart är den 6000-åriga historien en huvudattraktion: borgklippan Akropolis med templet Parthenon som vakar över staden, Dionysosteatern, OS-stadion och Zeus tempel är några sevärdheter ni inte får missa.

Ett besök på Arkeologiska Nationalmuséet rekommenderas, ett av världens främsta och mest fascinerande museum med föremål från 3000 år av Greklands historia. Vi bokar gärna in en intressant och lärorik guidad tur! Atens Gamla Stan heter Plaka, en stadsdel perfekt för er att pausa konferensen i. I Plaka stressar man inte utan ni kan lugnt vandra runt på mysiga smågator. På torgen finns tavernor, restauranger, barer och nattliv. Slå er ner och beställ in grekiska specialiteterna tzatziki, moussaka och souvlaki – eller ta en gyros på stående fot och insup Atens atmosfär. En annan höjdpunkt i Aten är största hamnen Pireus, där det går färjor och flygbåtar till hela den grekiska övärlden. Önskar gruppen göra en magisk utflykt i det azurblå Egeiska havet – tala med oss så arrangerar vi. 

bildtext
bildtext
bildtext
bildtext

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.