Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Barcelona

Räkna med både storstadspuls och skönt strandliv när ni förlägger företagets gruppresa till Barcelona. Det finns flera skäl till att denna kuststad är en av våra mest populära destinationer för företagsresor. Utöver trevliga, avslappnade människor och närhet till lyxiga bad kommer Barcelona att skämma bort er med färsk fisk och skaldjur direkt från Medelhavet. Vi pekar gärna ut guldkornen! Här njuter ni av spanska tapas och paella i solen och kan även välja att krydda konferensen med riktigt bra fotboll på Camp Nou. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Prisvärt boende ordnar vi, oavsett om ni gillar pittoreskt eller lockas av modern design. Många av hotellen har dessutom pool- och takterass, ett härligt plus under sommarhalvåret. I metropolen Barcelona tar människorna dagen som den kommer, vilket garanterat ger en avslappnad effekt på er grupp. Missa inte den berömda kyrkan Sagrada Familia, vilken började byggas 1882 och som ännu är en byggarbetsplats och skapas efter Gaudis ursprungliga idé. Ofta förknippas Spanien med drycken sangria men i Barcelona är det cava som gäller. Är ni vinintresserade föreslår vi en tur till en närliggande vingård utanför staden. Vi hjälper er gärna med en bokning som matchar ert schema. Våga ta er utanför turiststråket Las Ramblas och upptäck egna smultronställen, häftiga barer och prisvärda restauranger. Vi har tipsen som gör er vistelse unik. Exempelvis runt Barri Gotic och l'Eixample finns många trendiga barer och här är det alltid livligt. Shopping i Barcelona gör ingen besviken men tänk på att affärerna har stängt söndagar. Fotboll är enormt stort i Barcelona, kanske spelas en match på Camp Nou under er vistelse? Fråga oss, vi har biljetterna!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Utsikt över tak i Barcelona
Husfasader med citroner
Vågor längsmed Barceloneta-stranden
Gatuskylt intill katedralen La Sagrada Família
Upplev mer i Barcelona
Utsikt över Gaudis Parc Guell i Barcelona
City sightseeing
Utsikt över Gaudis Parc Guell i Barcelona
City sightseeing

En sightseeingtur är en trevlig start på er resa och det finns mycket att se i Barcelona. Vi rekommenderar en tur på några timmar med en egen buss och guide. Vi skräddarsyr turen för er beroende på var i staden ni bor, vilken årstid det är och vad ni själva har för önskemål. 

Under en vanlig fyratimmarstur passerar gruppen dessa sevärdheter: Plaça de Catalunya, Via Laietana, de gotiska kvarteren, Plaça de Sant Jaume, Villa Olimpica och Port Olimpic. Därefter åker ni upp till berget Montjüic som erbjuder en panoramautsikt över staden och hamnen.

Sagrada Familia
Gaudis Barcelona
Sagrada Familia
Gaudis Barcelona

Se och lär om Gaudis stad! Barcelona är staden där berömde arkitekten Antoni Gaudí levde. En av de största innovatörerna i slutet av 1800-talet och som lämnade många skatter efter sig. Denna konstnärliga Artistic Tour of Barcelona startar vid den berömda katedralen La Sagrada Família. Detta byggnadsverk påbörjades 1883 och är ännu inte färdigbyggt, det är mycket speciellt och väl värt ett besök. Efter detta fortsätter turen till Gaudis bisarra Park Güell som idag är upptaget som världsarv hos UNESCO. Detta är en offentlig park som är en av Barcelonas mest berömda landmärke. Turen avslutas vid Passeig de Gràcia för att se Gaudís berömda flerbostadshus som La Pedrera och Casa Batlló.

Utsikt över Barcelona Camp Nou Stadium
visning på fc Barcelonas camp nou
Utsikt över Barcelona Camp Nou Stadium
visning på fc Barcelonas camp nou

Helig plats för fotbollsälskare och fans av FC Barcelona! Turen startar i det moderna museet med en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Vandringen fortsätter i utrymmen där spelare som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola och Ronaldinho rört sig i. Besökarna får känna den sanna Barçapassionen när man rör sig genom omklädesrummen och i spelargången fram till planen, som bjuder på en mäktig vy över arenan.  

Barcelona Electric Bike Tour
Electric Bike Tour
Barcelona Electric Bike Tour
Electric Bike Tour

El-cykel är helt perfekt när du vill utforska Medelhavets kanske vackraste stad. Denna guidade tur på el-cykel är det bästa sättet att uppleva Barcelonas många stadsdelar och fantastiska byggnader på. Turen börjar vid katedralen i Barri Gòtic och fortsätter under 2,5 timmar längs Parc de la Ciutadella, genom parker och torg och förbi den vackra stranden. 

Barcelona Tapas cooking class
Tapas Cooking Class
Barcelona Tapas cooking class
Tapas Cooking Class

Lär er om spansk matkonst tillsammans! Fenomenet “tapas” är synonymt med spansk matkultur och ett måste att prova på när man är i Spanien. Ta med arbetslaget på en teambuilding-aktivitet där ni samlas i en härlig atmosfär runt spisen och lagar tapas. Ni delas in i mindre grupper och med hjälp av en expert tillagar ni egna tapas medan ni njuter av lite lättare snacks och dryck. Självklart avslutar ni matlagningskursen med att äta den mat ni tillagat.

Barcelona Flamenco Show
Tablao Cordobés Flamencoshow
Barcelona Flamenco Show
Tablao Cordobés Flamencoshow

Upplev äkta flamenco! På Tablao Cordobés njuter ni av en äkta spansk upplevelse. Här, i hjärtat av La Rambla har Barcelonas viktigaste flamencoklubb funnits sedan 1970-talet. Under ledning av en familj av passionerade flamencoartister erbjuder denna restaurang shower oftare än någon annan flamencoklubb i Spanien. Maten som serveras på restaurangen är komponerad med förstklassiga lokala råvaror. Vi hjälper er med bokningen för hela sällskapet.

Barcelona guide vid ankomst
Buss och Guide möter er på flygplatsen
Barcelona guide vid ankomst
Buss och Guide möter er på flygplatsen

Transfer och sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Barcelona och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens i Barcelona
Konferens
Konferens i Barcelona
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i Barcelona på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. I den stadsdel som ni känner er mest lockade av. Barcelonas avslappnade atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla försutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför  sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den spanska vinkeln rekommenderar vi utan tvekan.

Placa Reial
På egen hand i Barcelona
Placa Reial
På egen hand i Barcelona

Vi snitslar en bana med guldkorn! Det finns mycket att se och göra i en storstad som Barcelona. Har ni några timmar att spendera fritt så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er resa. Vi delar gärna med oss och listar trevliga, tänkbara rutter!

Promenera exempelvis nedför Passeig de Gràcia och besök de exklusiva märkesbutikerna. Ett besök till saluhallen Mercado de la Boqueria på La Rambla är ett måste! Fortsätt vidare i Barri Gòtic till Barcelonas mest välbesökta museum: Museu Picasso.

PARÉS BALTÀ – VIN OCH CAVAGÅRD
PARÉS BALTÀ – VIN OCH CAVAGÅRD

Parés Baltà är en familjeägd vingård i regionen Penedès. Gården har anor sedan 1790 och producerar vin och cava av hög kvalitet från egna odlingar. Höjdskillnaden varierar mellan 170 till 750 meter över havet och marken innehåller olika typer av jord. Det unika mikroklimatet ger vinet sin speciella prägel.

Här får man besöka vin- och cavakällaren och turen avslutas naturligtvis med en provsmakning av gårdens olika viner.

Självklart går det att kombinera med en utsökt tapaslunch eller endast lite småplock om man önskar det!

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.