Annons:

Gruppresa & Konferens Barcelona

10 personer eller fler? Vi arrangerar gruppresor, konferensresor & företagsresor. Boka er konferens till Barcelona, Spanien här!
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Barcelona

Räkna med både storstadspuls och skönt strandliv när ni förlägger företagets gruppresa till Barcelona. Det finns skäl till att denna kuststad är en av våra mest populära destinationer för företagsresor. Utöver trevliga, avslappnade människor och närhet till lyxiga bad kommer Barcelona att skämma bort er med färsk fisk och skaldjur direkt från Medelhavet. Vi pekar gärna ut guldkornen! Här njuter ni av spanska tapas och paella i solen och kan även välja krydda konferensen med riktigt bra fotboll på Camp Nou

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Prisvärt boende ordnar vi, oavsett om ni gillar pittoreskt eller lockas av modern design. Många av hotellen har dessutom pool- och takterass – ett härligt plus under sommarhalvåret. I metropolen Barcelona tar människorna dagen som den kommer, vilket garanterat ger en avslappnad effekt på er grupp. Missa inte den berömda kyrkan Sagrada Familia, som började byggas 1882 och som ännu är en byggarbetsplats och skapas efter Gaudis ursprungliga idé.
+

Ofta förknippas Spanien med drycken sangria men i Barcelona är det cava som regerar. Är ni vinintresserade föreslår vi en tur till en närliggande vingård utanför staden. Vi hjälper er gärna med en bokning som matchar ert schema. Våga ta er utanför turiststråket Las Ramblas och upptäck egna smultronställen, häftiga barer och prisvärda restauranger.  Vi har tipsen som gör er vistelse unik. Exempelvis runt Barri Gotic och l'Eixample finns många trendiga barer och här är det alltid livligt. Shopping i Barcelona gör ingen besviken men tänk på att affärerna har stängt söndagar. Fotboll är enormt stort i Barcelona, kanske spelas en match på Camp Nou under er vistelse? Fråga oss, vi har biljetterna!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Utsikt över tak i Barcelona
Husfasader med citroner
Vågor längsmed Barceloneta-stranden
Gatuskylt intill katedralen La Sagrada Família

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Barcelona guide vid ankomst

Buss och Guide möter er på flygplatsen

Transfer och sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Barcelona och ert...

Transfer och sightseeing! Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Barcelona och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Utsikt över Gaudis Parc Guell i Barcelona

City sightseeing

En sightseeingtur är en trevlig start på er resa och det finns mycket att se i Barcelona. Vi rekommenderar en tur på några timmar med en egen buss och guide....

En sightseeingtur är en trevlig start på er resa och det finns mycket att se i Barcelona. Vi rekommenderar en tur på några timmar med en egen buss och guide. Vi skräddarsyr turen för er beroende på var i staden ni bor, vilken årstid det är och vad ni själva har för önskemål.  Under en vanlig fyratimmarstur passerar gruppen dessa sevärdheter: Plaça de Catalunya, Via Laietana, de gotiska kvarteren, Plaça de Sant Jaume, Villa Olimpica och Port Olimpic. Därefter åker ni upp till berget Montjüic som erbjuder en panoramautsikt över staden och hamnen.

Utsikt över Barcelona Camp Nou Stadium

visning på fc Barcelonas camp nou

Helig plats för fotbollsälskare och fans av FC Barcelona! Turen startar i det moderna museet med en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Vandringen...

Helig plats för fotbollsälskare och fans av FC Barcelona! Turen startar i det moderna museet med en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Vandringen fortsätter i utrymmen där spelare som Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola och Ronaldinho rört sig i. Besökarna får känna den sanna Barçapassionen när man rör sig genom omklädesrummen och i spelargången fram till planen, som bjuder på en mäktig vy över arenan.  

Dag02

Konferens i Barcelona

Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i Barcelona på bästa sätt. Utifrån...

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i Barcelona på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. I den stadsdel som ni känner er mest lockade av. Barcelonas avslappnade atmosfär tenderar att smitta av sig på besökare och det finns alla försutsättningar för en givande och lyckad konferens. Utanför  sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar och den spanska vinkeln rekommenderar vi utan tvekan.

Sagrada Familia

Gaudis Barcelona

Se och lär om Gaudis stad! Barcelona är staden där berömde arkitekten Antoni Gaudí levde. En de största innovatörerna i slutet av 1800-talet och som lämnade...

Se och lär om Gaudis stad! Barcelona är staden där berömde arkitekten Antoni Gaudí levde. En de största innovatörerna i slutet av 1800-talet och som lämnade många skatter efter sig. Denna konstnärliga Artistic Tour of Barcelona startar vid den berömda katedralen La Sagrada Família. Detta byggnadsverk, ritat av Gaudi och påbörjat 1883, är ännu inte färdigbyggt men är mycket speciellt och vackert och väl värt ett besök. Efter detta fortsätter turen till Gaudis bisarra Park Güell som idag är upptaget som världsarv hos UNESCO. Detta är en offentlig park som är en av Barcelonas mest berömda landmärke. Turen avslutas vid Passeig de Gràcia för att se Gaudís berömda flerbostadshus som La Pedrera och Casa Batlló.

Barcelona Flamenco Show

Tablao Cordobés Flamencoshow

Upplev äkta flamenco! På Tablao Cordobés njuter ni av en äkta spansk upplevelse. Här, i hjärtat av La Rambla har Barcelonas viktigaste flamencoklubb funnits sedan...

Upplev äkta flamenco! På Tablao Cordobés njuter ni av en äkta spansk upplevelse. Här, i hjärtat av La Rambla har Barcelonas viktigaste flamencoklubb funnits sedan 1970-talet. Under ledning av en familj av passionerade flamencoartister erbjuder denna restaurang shower oftare än någon annan flamencoklubb i Spanien. Maten som serveras på restaurangen är komponerad med förstklassiga lokala råvaror. Vi hjälper er med bokningen för hela sällskapet.

Dag03

Barcelona Electric Bike Tour

Electric Bike Tour

El-cykel är helt perfekt när du vill utforska Medelhavets kanske vackraste stad. Denna guidade tur på el-cykel är det bästa sättet att uppleva Barcelonas...

El-cykel är helt perfekt när du vill utforska Medelhavets kanske vackraste stad. Denna guidade tur på el-cykel är det bästa sättet att uppleva Barcelonas många stadsdelar och fantastiska byggnader på. Turen börjar vid katedralen i Barri Gòtic och fortsätter under 2,5 timmar längs Parc de la Ciutadella, genom parker och torg och förbi den vackra stranden. 

Placa Reial

På egen hand i Barcelona

Vi snitslar en bana med guldkorn! Det finns mycket att se och göra i en storstad som Barcelona. Har ni några timmar att spendera fritt så bege er ut på stadens livfulla gator...

Vi snitslar en bana med guldkorn! Det finns mycket att se och göra i en storstad som Barcelona. Har ni några timmar att spendera fritt så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er resa. Vi delar gärna med oss och listar trevliga, tänkbara rutter! Promenera exempelvis nedför Passeig de Gràcia och besök de exklusiva märkesbutikerna. Ett besök till saluhallen Mercado de la Boqueria på La Rambla är ett måste! Fortsätt vidare i Barri Gòtic till Barcelonas mest välbesökta museum: Museu Picasso.

Barcelona Tapas cooking class

Tapas Cooking Class

Lär er om spansk matkonst tillsammans! Fenomenet “tapas” är synonymt med spansk matkultur och ett måste att prova på när man är i Spanien. Ta med...

Lär er om spansk matkonst tillsammans! Fenomenet “tapas” är synonymt med spansk matkultur och ett måste att prova på när man är i Spanien. Ta med arbetslaget på en teambuilding-aktivitet där ni samlas i en härlig atmosfär runt spisen och lagar tapas. Ni delas in i mindre grupper och med hjälp av en expert tillagar ni egna tapas medan ni njuter av lite lättare snacks och dryck. Självklart avslutar ni matlagningskursen med att äta den mat ni tillagat.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.