Annons:

Gruppresa & konferens Berlin, Tyskland

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Berlin

Berlin är en av Europas mest moderna, hippa och populära städer. Med en fascinerande historia och förmåga att omvandla det gråa till trendigt. Det finns starka skäl till varför denna världsmetropol är en så omtyckt destination för företags gruppresor och lyckade konferenser. Dessutom är prisvärda Berlin svårslaget vad gäller bra innehåll och hög kvalitet inom budget. Kanske vill ni unna er ett lite bättre boende – här räcker ofta pengarna till det! 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Berlin lockar med kort flygning, lätt att hitta, mycket att se och bra restauranger. Visst, i korvens hemland Tyskland måste ni självklart prova en currywurst från gatan men vi hjälper er självklart maxa upplevelsen och hitta fler gastronomiska guldkorn! Utifrån er budget matchar vi er med mest prisvärt hotell – och i rätt stadsdel utifrån era önskemål.
+

Vi utlovar er ett intressant möte mellan nytt och gammalt, mellan öst och väst och hittar rätt mix av intressanta sevärdheter och roliga och utmanande aktiviteter för teambuilding. Muren präglar fortfarande Berlin, även om större delen av ursprungliga 45 kilometrarna är borta. Vid East Side Gallery står en dryg kilometer mur kvar och bjuder på spektakulära målningar av konstnärer från hela världen.

DDR-museet ges en inblick i hur livet var när en mur delade staden i två. Eller varför inte gå under jorden i Unterwelden-Museum och se kulvertar, skyddsrum och bunkrar under staden? Eller åka på en Trabant-safari? Vi fixar bokningen! Kanske lockar en tur till Brandenburger Tor, Berlins mest kända sevärdhet och perfekt för en strosande sightseeing. En av få byggnadsverk som stod kvar efter krigslutet 1945 men som senare stängdes in av muren. Tid över för shopping? Då rekommenderar vi det vackra och mysiga området kring Hackesche Markt i gamla Östberlin, med märkesbutiker, hantverk och mycket vintage. 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Brandenburger Tor i ljus
Tv-tornet Berlin kväll
Oberbaumbrücke bro med tåg dagtid
Färgglatt café i Prenzlauer Berg

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

City sightseeing

Sightseeing med buss ger en perfekt överblick över staden. Under tre timmar passerar ni legendariska Kurfürstendamm och varuhuset KaDeWe. I Berlins ”nya centrum”- mellan den...

Sightseeing med buss ger en perfekt överblick över staden. Under tre timmar passerar ni legendariska Kurfürstendamm och varuhuset KaDeWe. I Berlins ”nya centrum”- mellan den tidigare västra och östra delen ser man den nya Central Stationen, regeringsbyggnaderna och Reichstags byggnaden med sin stora glaskupol. Självklart passerar vi Berlins stolta landmärken Brandenburger Tor och Unter den Linden samt Nikolaikvarteren med en tillbakablick i historien. Eftersom Berlin har mycket att visa kan det vara en god idé att i förväg fundera över vilken inriktning ni önskar för just er tur.

K. Sahner, M. Simunovic & B. Höfler GbR

Konferenskryssning under Berlins broar

Nytta kan vara ett nöje! I Berlin erbjuder vi möjlighet att boka en kryssningsbåt, exklusivt för er grupp, med konferensrum för upp till 50 personer. Båten har all...

Nytta kan vara ett nöje! I Berlin erbjuder vi möjlighet att boka en kryssningsbåt, exklusivt för er grupp, med konferensrum för upp till 50 personer. Båten har all modern konferensteknik, catering samt bar. Detta innebär en unik och inspirerande arbetsatmosfär där ni sakta glider genom Berlins hjärta förbi bland annat East Side Gallery, Nikolaiviertel, Berliner Dom, Pergamonmuseum och regeringskvarteret med Reichstag. En bättre inramning för en konferens eller kreativt arbetsmöte finns nog inte!

Gastro-Rallye East

Följ med på en matresa in i de kulturellt coola och historiska kvarteren i Mitte, forna Östberlin. Utforska de senaste mattrenderna och upplev restauranger som er grupp kanske inte...

Följ med på en matresa in i de kulturellt coola och historiska kvarteren i Mitte, forna Östberlin. Utforska de senaste mattrenderna och upplev restauranger som er grupp kanske inte själva skulle hittat. Ni provar på kulinariska rätter från fyra olika restauranger som speglar Berlins moderna, internationella och gastronomiska scen. Din personliga guide ger dig en bakgrundsbild och berättelser från Berlin, från dåtid till nutid. Ni promenerar smidigt mellan de olika restaurangerna och allt är förbetalt. En mycket uppskattad tur, och något man gärna berättar om när man kommer hem! 

Dag02

Trabant safari Berlin

KÖR TRABANT GENOM BERLIN

Puttra fram i en egen trabantkonvoj längs Berlins gator med er grupp. Dessa tvåtaktsfordon går i 30 kilometer i timmen och ni vägleds av en guide som ger er information via...

Puttra fram i en egen trabantkonvoj längs Berlins gator med er grupp. Dessa tvåtaktsfordon går i 30 kilometer i timmen och ni vägleds av en guide som ger er information via radio om de sevärdheter ni passerar. En klassisk och rolig upplevelse där ni får lära känna Berlin ur en helt annan synvinkel! Efter detta äventyr får varje bilförare sitt eget “Trabantkörkort”.

Berlin Schloss Charlottenburg

SLOTTSGUIDNING PÅ CHARLOTTENBURG

Följ med på en spännande tur genom slottet Charlottenburg och hör historien om en av Preussens mest spännande drottningar, Sophie Charlotte, och när Napoleon ockuperade...

Följ med på en spännande tur genom slottet Charlottenburg och hör historien om en av Preussens mest spännande drottningar, Sophie Charlotte, och när Napoleon ockuperade och bodde i slottet.  Schloss Charlottenburg byggdes som sommarresidens för Preussens kungar och stod klart 1695. Då var slottet beläget i utkanten av Berlin men idag befinner det sig mitt i centrum av den växande staden och erbjuder en härlig parkanläggning.  Efter guidningen väntar en mycket gemytlig tysk tradition på er: Kaffee und Kuchen i caféet ”Kleine Orangeri”.

© The KaDeWe Group GmbH

Guidad tur på KaDeWe

En inspirerande visning av en av Europas största varuhus: Kaufhaus des Westens (KaDeWe). Tillsammans med er grupp visas ni genom det anrika huset, vars spektakulära historia startade redan...

En inspirerande visning av en av Europas största varuhus: Kaufhaus des Westens (KaDeWe). Tillsammans med er grupp visas ni genom det anrika huset, vars spektakulära historia startade redan 1907. Varje morgon klockan 10 sänks varuhusets järngrindar som en morgonhälsning till de 180 000 dagliga besökarna på den 60 000 kvm stora försäljningsytan. Hit kommer besökare av alla olika sorters slag, vilket bidrar till att göra KaDeWe så levande och charmerande. Under visningen får ni höra om husets historia, dagens affärskoncept och skratta åt gamla anekdoter. Avsluta gärna turen med att njuta av en lunch eller fika i panoramarestaurangen LeBuffet, till en underbar vy över Berlin.

Dag03

Berlin on bike branderburger Tor

Cykeltur genom Berlin

Upplev Berlin på två hjul ihop med din grupp! Era cyklar levereras till hotellet och ni får svar på många frågor, som varför ser Berlin ut som det gör?...

Upplev Berlin på två hjul ihop med din grupp! Era cyklar levereras till hotellet och ni får svar på många frågor, som varför ser Berlin ut som det gör? Staden har ingen traditionell stadskärna, utan utgör ett spännande och märkligt collage av olika stadsdelar, var och en med sin egen personlighet. Under denna cykeltur får ni veta mycket spännande om stadens 800-åriga historia, som att Berlin har förstörts och återuppbyggts i flera omgångar och ni får se gammalt och nytt, framgång och misslyckande från första parkett från en cykelsadel.

Berlin welcome card karta

BERLIN WELCOME-CARD

Vårt första och kanske bästa tips till dig som gruppresenär: Med en yta på ca 900 km² är Berlin en stor stad. Att ta sig runt till fots är näst intill en...

Vårt första och kanske bästa tips till dig som gruppresenär: Med en yta på ca 900 km² är Berlin en stor stad. Att ta sig runt till fots är näst intill en omöjlighet. Med detta kort kan du enkelt ta dig fram i Berlin med buss, spårvagn, tåg och t-bana. Bara hoppa på! Dessutom ger kortet dig rabatt eller fri entré till över 140 sevärdheter. Berlin Welcomecard finns för två eller tre dagar, och gäller för zon ab (centrala Berlin inkl. Tegel flygplats) eller för zon abc (centrala Berlin inkl. Potsdam, Brandenburg international airport och Schönefeld flygplats). Korten gäller från valfri dag och aktiveras vid första resan. 

Show på Friedrichstadtpalast

På Berlins Broadway bör ni ta chansen att uppleva en show med mycket glitter och glamour. Stadens mest kända teater heter Friedrichstadtpalast, känd för sina imponerande...

På Berlins Broadway bör ni ta chansen att uppleva en show med mycket glitter och glamour. Stadens mest kända teater heter Friedrichstadtpalast, känd för sina imponerande sceneffekter och sin koreografi av toppklass. Världens största teaterscen ligger i en storslagen byggnad som bland annat inrymmer vattenbassäng, isrink och två roterande scener. Produktionerna här är enorma, närmare 160 personer är inblandade i varje show varav cirka 100 av dessa är artister. Mest känt är nog ändå Friedrichstadspalast för sin största kick-line i världen.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.