Annons:

Gruppresa & Konferens Bratislava

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Bratislava

En grupp- eller konferensresa till Slovakiens huvudstad Bratislava ger den centraleuropeiska storslagenheten som hittas i Wien och Budapest, men med en egen nyans.

Känslan du kan få när du vandrar bland gatorna är att du är i Wien eller Budapest. Staden bockas ofta av som en endagsutflykt från Wien, som bara ligger några timmar bort. Vi tycker däremot att Bratislava är värdig en helt egen resa. En gruppresa eller en konferensresa hit har mycket att erbjuda. Vi är experter på att sätta ihop ett lyckat upplägg och har ordnat många gruppresor till Bratislava. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Eftersom staden är relativt liten går det att ta sig överallt till fots. Shopping och kafébesök i gränderna är mycket trevligt. Det finns en ung puls i den gamla anrika staden. Pampiga byggnader och gamla stadsdelar kombineras med att över tio procent av invånarna är studenter. Vid Donau står den gotiska domkyrkan St. Martin från 1300-talet.
+

På kvällen fylls gatan Michalska nedanför domen med festande studenter. Er gruppresa kan hållas lugn, annars finns det ett rikt nattliv att ta del av.

Ett populärt besöksmål är Bratislavas slott, som har rötter från 800-talet. Beläget på en 85 meter hög kulle ger det en fantastisk utsikt över staden och Donau. Här finns det slovakiska nationalmuseet. I museet finns ett fantastiskt föremål: Venus från Moravany, den cirka 25 tusen år gamla Venusstatyn gjord i mammutelfenben. Passa också på att åka på en vinprovning strax norr om staden, de lätta vinerna är utsökta. Och glöm inte shoppingen, både i Gamla stan och i de moderna galleriorna.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.