Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Bratislava

En grupp- eller konferensresa till Slovakiens huvudstad Bratislava ger den centraleuropeiska storslagenheten som hittas i Wien och Budapest, men med en egen nyans.

Känslan du kan få när du vandrar bland gatorna är att du är i Wien eller Budapest. Staden bockas ofta av som en endagsutflykt från Wien, som bara ligger några timmar bort. Vi tycker däremot att Bratislava är värdig en helt egen resa. En gruppresa eller en konferensresa hit har mycket att erbjuda. Vi är experter på att sätta ihop ett lyckat upplägg och har ordnat många gruppresor till Bratislava. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Eftersom staden är relativt liten går det att ta sig överallt till fots. Shopping och kafébesök i gränderna är mycket trevligt. Det finns en ung puls i den gamla anrika staden. Pampiga byggnader och gamla stadsdelar kombineras med att över tio procent av invånarna är studenter. Vid Donau står den gotiska domkyrkan St. Martin från 1300-talet. På kvällen fylls gatan Michalska nedanför domen med festande studenter. Er gruppresa kan hållas lugn, annars finns det ett rikt nattliv att ta del av.

Ett populärt besöksmål är Bratislavas slott, som har rötter från 800-talet. Beläget på en 85 meter hög kulle ger det en fantastisk utsikt över staden och Donau. Här finns det slovakiska nationalmuseet. I museet finns ett fantastiskt föremål: Venus från Moravany, den cirka 25 tusen år gamla Venusstatyn gjord i mammutelfenben. Passa också på att åka på en vinprovning strax norr om staden, de lätta vinerna är utsökta. Och glöm inte shoppingen, både i Gamla stan och i de moderna galleriorna.

Upplev mer i Bratislava
VANDRING I GAMLA STAN
VANDRING I GAMLA STAN

Följ med på en fascinerande vandring genom de historiska kvarteren i Bratislavas centrum och lär dig mer om stadens historia och nutid.

HACAJ FAMILY WINERY
HACAJ FAMILY WINERY

45 minuter från Bratislava ligger den lilla vinstaden Pezinok. Här har familjen Hacaj sin berömda historiska vinkällare, mer än 300 år gammal. Familjen har producerat både mousserande och stilla viner sen 1800-talet. Här kan man avnjuta en provning följt av lunch direkt från grillen.

CYKELTUR BAKOM JÄRNRIDÅN
CYKELTUR BAKOM JÄRNRIDÅN

Denna sightseeing börjar med en introduktion till historien i gamla Pressburg – Bratislavas tidigare namn – i stadens historiska centrum. Här ses bl a moderna shoppinggallerian Eurovea, den sagolika Blå Kyrkan och andra sevärdheter. Cykelturen går sedan längs med flodbanken, över Donau, och närmare den österrikiska gränsen. Här cyklar man längs gränsvakternas tidigare väg och besöker en bunker från första världskriget innan turen vänder tillbaka igen.

KONFERENS
KONFERENS

Ha en effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell. Det går att välja halvdag eller heldag.

Genom lunchservering i samband med konferensen sparas mycket tid som kan läggas på annat kul. Vi hjälper er med allt vad gäller teknik, sittning och tider.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Bryssel och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.