Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Bryssel

På bara ett par timmar når ni Belgien och Bryssel, EU-huvudstaden som är en riktigt mysig stad med sin medeltida stadskärna och slingrande gränder. En perfekt destination för företagets gruppresa och en omtyckt spelplats för många givande konferenser. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Vi är experter och vet vilket hotell som passar er budget bäst, med rätt läge och service och som erbjuder mest för pengarna. Med full koll på Bryssels guldkorn hjälper vi er gärna skapa den perfekta mixen av nytta och nöje. Från sevärdheter vi tror intresserar just er till roliga aktiviteter för teambuilding samt tips på spännande restauranger ni kanske inte hittar på egen hand. Självklart kommer ingen undan Bryssels läckra våfflor, som säljs överallt. Njut av dem plain utan fyllning eller med valfri topping. Öl är en annan av Belgiens specialiteter, med inte mindre än 300 inhemska ölsorter. Finns det ölentusiaster i gruppen kan besök på ett ölbryggeri vara en intressant utflykt, och det finns många att välja bland. Prata med oss så löser vi det. Vi visar er gärna vägen till fler kulinariska upplevelser, självklart anpassat till gruppresans budget.

I Bryssel hittar ni ett av Europas vackraste torg, Grand Place, med ett stadshus från 1400-talet. Staden välkomnar er med sina många skaldjursrestauranger med uteserveringar. Kanske intresserar Belgiens mest kända journalist och äventyrare: Tintin? Då är ett tips att besöka Hergé Museum med spännande utställningar om Tintins skapare Hergés livsverk. Vi ordnar med bekväm transfer! Glöm inte heller att köpa med smakprov av den berömda belgiska chokladen! Traditionell chokladproduktion är ett genuint hantverk, och vi kan arrangera ett studiebesök på en riktig chokladfabrik. Som upplagt för en perfekt grupp- eller konferensresa för ert företag! 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Stadshuset vid Grand Place
Kväll på restauranggata
En tallrik Moules frites
Kväll vid Grand Place
Upplev mer i Bryssel
ÖLPROVNING
ÖLPROVNING

Belgien erbjuder ett enastående urval av öl. Utbudet sträcker sig från lager och ale till öl smaksatt med till exempel körsbär, honung eller spiskummin. Här finns smaker för alla! Under detta besök får du tillsammans med våra ölexperter upptäcka de olika familjerna av belgiskt öl. På ett trevligt och lättsamt sätt ges en introduktion i grundläggande ölkonst samt olika bryggmetoder.

SMAKVANDRING I BRYSSEL
SMAKVANDRING I BRYSSEL

Denna mat- och dryckesupplevelse passar alla! På en kombinerad stadsrundtur och matupplevelse till fots typiska belgiska specialiteter och drycker avnjutas. En guide ledsagar er genom Bryssels gator och kvarter samtidigt som ni provsmakar mat och dryck.

CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Upptäck Bryssel med en klassisk sightseeing! Här får du bland annat se EU-byggnaderna och parlamentet, Heyzel med Atomium, Kinesiska paviljongen och kungliga slottet. Självklart passeras även centrala Bryssel med Sablon Square, det kända Grand-Place och Manneken Pis.

Heldagstur till Brügge
Heldagstur till Brügge

Brügge är en av Belgiens mysigaste städer, av belgarna själva även kallad Lilla Venedig. Under den här turen får du njuta av utsikten över “Lake of Love” och Beguinage. Upptäck klockstapeln, salutorget och de vackra gamla husen i staden. Det blir stopp för lunch och shopping. Om ni önskar finns även möjlighet att ta en båttur på kanalerna!

CYKELUTFLYKT
CYKELUTFLYKT

Trampa er genom Bryssels vackra grönområden! Utflykten startar vid Park of Brussels, susar vidare genom Schaerbeek och förbi Autrique House. Därefter går kostan vidare längs Avenue Louis Bertrand, genom Josaphat-parken, Cinquantenaire-parken och till sist Leopold-parken.     

BELGIEN – CHOKLADENS HÖGBORG
BELGIEN – CHOKLADENS HÖGBORG

Varför inte lära känna Belgiens sötaste stolthet? Gör ett besök på Planète Chocolat. Här berättas historien om kakao från Maya till nutid. Dessutom ges en introduktion i tillverkningsprocessen av choklad.

Demonstrationen följs av en praktisk förklaring av hur praliner tillverkas medan gruppen får provsmaka varm choklad. Sist men inte minst blir gruppen indelad i lag för att i en workshop få skapa egna praliner. Efteråt får alla med sig en liten present: en påse med några av dagens skapelser.

UPPTÄCK BRYSSEL PÅ EGEN HAND
UPPTÄCK BRYSSEL PÅ EGEN HAND

Har ni några timmar att spendera fritt innan avresa så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er resa. Vi delar gärna med oss av våra tips.

KONFERENS
KONFERENS

Ha en effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell. Det går att välja halvdag eller heldag.

Genom lunchservering i samband med konferensen sparas mycket tid som kan läggas på annat kul. Vi hjälper er med allt vad gäller teknik, sittning och tider.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Bryssel och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.