Annons:

Gruppresa & Konferens Bryssel

Gruppresa - Är ni 10 personer eller fler?
Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Bryssel

På bara ett par timmar når ni Belgien och Bryssel, EU-huvudstaden som är en riktigt mysig stad med sin medeltida stadskärna och slingrande gränder. En perfekt destination för företagets gruppresa och en omtyckt spelplats för många givande konferenser

Vi är experter och vet vilket hotell som passar er budget bäst, med rätt läge och service och som erbjuder mest för pengarna. Med full koll på Bryssels guldkorn hjälper vi er gärna skapa den perfekta mixen av nytta och nöje. Från sevärdheter vi tror intresserar just er till roliga aktiviteter för teambuilding samt tips på spännande restauranger ni kanske inte hittar på egen hand. Självklart kommer ingen undan Bryssels läckra våfflor, som säljs överallt. Njut av dem
+

plain utan fyllning eller med valfri topping. Öl är en annan av Belgiens specialiteter, med inte mindre än 300 inhemska ölsorter. Finns det ölentusiaster i gruppen kan besök på ett ölbryggeri vara en intressant utflykt, och det finns många att välja bland. Prata med oss så löser vi det. Vi visar er gärna vägen till fler kulinariska upplevelser, självklart anpassat till gruppresans budget.

I Bryssel hittar ni ett av Europas vackraste torg, Grand Place, med ett stadshus från 1400-talet. Staden välkomnar er med sina många skaldjursrestauranger med uteserveringar. Kanske intresserar Belgiens mest kända journalist och äventyrare: Tintin? Då är ett tips att besöka Hergé Museum med spännande utställningar om Tintins skapare Hergés livsverk. Vi ordnar med bekväm transfer! Glöm inte heller att köpa med smakprov av den berömda belgiska chokladen! Traditionell chokladproduktion är ett genuint hantverk, och vi kan arrangera ett studiebesök på en riktig chokladfabrik. Som upplagt för en perfekt grupp- eller konferensresa för ert företag! 

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

-
Grand Place i Bryssel

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.