Annons:

Gruppresa & Konferens Budapest

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Budapest

Budapest är en av Europas vackraste städer, rent av storslaget med spännande historia och fantastiska sevärdheter. Dessutom prisvärd (cirka hälften av kostnaden mot hemma), den perfekta förutsättningen för en lyckad företagsresa. Se fram emot ett stort utbud aktiviteter för både kropp och själ: kultur, musik och spa samt fantastiska matupplevelser. Vårt program prickar in höjdpunkterna utifrån era önskemål. I Budapest har ni dessutom råd med ett bra boende! Vi handplockar rätt hotell för er grupp: äkta ungersk gemyt eller om ni vill ta tillfället i akt att uppleva lyxig, modern design och kanske även förlägga er konferens där?

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.


Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Donau delar Budapest i två delar, Buda och Pest. På Pest-sidan ligger de stora gatorna och kända byggnaderna. På Budasidan ligger det kända spahotellet Gellért och uppe på höjden finner ni slottet.
+

 Här ligger även Fiskarbastionen – en av de vackraste byggnaderna, placerad intill den vackra Mátyáskyrkan med hänförande utsikt ut mot Pest-sidan. Lättaste (och roligaste) sättet att ta sig hit är via bergbanan. I Budapest finns en lång tradition med termalbad, dvs hälsospa! Vi arrangerar gärna en badupplevelse på Szechényi termalbad, mycket vackert beläget i Stadsparken. Maten är viktig i Budapest, självklart klassisk ungersk gulasch men här har ni råd att prova det yttersta finrummet – och ett besök på en Guide Michelin-restaurang? Hör med oss så bokar vi! Finns vinälskare med på gruppresan? Då blir Budapest ett äventyr eftersom Ungern är en enda stor vingård med mycket att upptäcka, som Tokaj, Palinka och Unicum. Cafékulturen är väl utbredd så missa inte Gerbeaud eller tjusiga Café New York, där ni njuter av atmosfären och av gudomliga bakverk. Konst, litteratur, opera och scenkonst, här finns en skatt att ösa ur –  till en bråkdel av priset ni betalar hemma. Fråga oss, vi har biljetterna, även till konserter med världsartister.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Linbana i Budapest
Fiskbastionen i Budapest upplyst
Vy över St Stephens basilica

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

budapest sightseeing

City Sightseeing i Budapest

Budapest guldkorn samlade! Ni åker bekvämt i buss med guide mellan Budapests alla sevärdheter. Turen börjar på den bergiga Buda-sidan med ett stopp på Gellertberget...

Budapest guldkorn samlade! Ni åker bekvämt i buss med guide mellan Budapests alla sevärdheter. Turen börjar på den bergiga Buda-sidan med ett stopp på Gellertberget med en fantastisk utsikt över staden och sedan vidare till slottsområdet, där även den berömda Mattias-kyrkan och Fishermen’s Bastion, Fiskarbastionen finns. Vi korsar sedan Donau via en av de många historiska broarna och ser på Pest-sidan bland annat parlamentsbyggnaden och åker via Andrassy Aveny till Stadsparken och Heroes’ Square. Avsluta gärna turen med lunch på någon trevlig restaurang, eller varför inte en vinprovning? Prata med oss så arrangerar vi en fin avslutning.

Budapest Szechenyi Bath

Besök på Szechenyi Termalbad

Avkopplande spaupplevelse på termalbad! Hela Ungern vilar på ett enormt vattenmagasin och i Budapest finns 123 varma källor som tillgodoser ett dussintal termalbad med...

Avkopplande spaupplevelse på termalbad! Hela Ungern vilar på ett enormt vattenmagasin och i Budapest finns 123 varma källor som tillgodoser ett dussintal termalbad med vatten. Szechényi Termalbad, mycket vackert beläget i Stadsparken är populär bland både turister och lokalbefolkning. Badet som är byggt 1913 ser ut som ett litet slott och är Europas största som är öppet året runt. Även utomhuspoolerna används hela vintern. Szechényi rymmer totalt 15 bassänger: utomhus simmar den som vill motionssim i en pool, i andra pooler tar man det lugnt, spelar schack, står under vattenfall eller får vattenmassage under jetstrålar. De mindre poolerna inomhus är mycket mineralrika. Gruppen kan med fördel boka behandlingar: olika slags massage, lerinpackning, ansiktsbehandingar efter smak. Att spendera en halv dag här är defintivt en bra investering för företaget!

Budapest Opera

BESÖK PÅ OPERAN

Exklusiv visning av Operan! Konst, litteratur, opera och scenkonst är viktiga delar av den ungerska folksjälen. Operan i Budapest är en av de största och pampigaste...

Exklusiv visning av Operan! Konst, litteratur, opera och scenkonst är viktiga delar av den ungerska folksjälen. Operan i Budapest är en av de största och pampigaste byggnaderna i staden och ligger i UNESCOs världsarvsområde Andrássy Avenue. Operan stod klar 1884 i renässansstil och är rikt dekorerad både på insidan och utsidan. Under denna exklusiva rundvisning får ni höra om operans historia. Om ni önskar kan turen avslutas med en privat konsert i trapphuset, till detta serveras ett glas mousserande vin. Vill ni även se en storartad föreställning till en bråkdel av priset det kostar hemma, hör med oss så ordnar vi biljetter.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.