Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Budapest

Budapest är en av Europas vackraste städer, rent av storslaget med spännande historia och fantastiska sevärdheter. Dessutom prisvärd (cirka hälften av kostnaden mot hemma), den perfekta förutsättningen för en lyckad företagsresa. Se fram emot ett stort utbud aktiviteter för både kropp och själ: kultur, musik och spa samt fantastiska matupplevelser. Vårt program prickar in höjdpunkterna utifrån era önskemål. I Budapest har ni dessutom råd med ett bra boende! Vi handplockar rätt hotell för er grupp: äkta ungersk gemyt eller om ni vill ta tillfället i akt att uppleva lyxig, modern design och kanske även förlägga er konferens där?

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.


Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla

Donau delar Budapest i två delar, Buda och Pest. På Pest-sidan ligger de stora gatorna och kända byggnaderna. På Budasidan ligger det kända spahotellet Gellért och uppe på höjden finner ni slottet.  Här ligger även Fiskarbastionen – en av de vackraste byggnaderna, placerad intill den vackra Mátyáskyrkan med hänförande utsikt ut mot Pest-sidan. Lättaste (och roligaste) sättet att ta sig hit är via bergbanan. I Budapest finns en lång tradition med termalbad, dvs hälsospa! Vi arrangerar gärna en badupplevelse på Szechényi termalbad, mycket vackert beläget i Stadsparken. Maten är viktig i Budapest, självklart klassisk ungersk gulasch men här har ni råd att prova det yttersta finrummet – och ett besök på en Guide Michelin-restaurang? Hör med oss så bokar vi! Finns vinälskare med på gruppresan? Då blir Budapest ett äventyr eftersom Ungern är en enda stor vingård med mycket att upptäcka, som Tokaj, Palinka och Unicum. Cafékulturen är väl utbredd så missa inte Gerbeaud eller tjusiga Café New York, där ni njuter av atmosfären och av gudomliga bakverk. Konst, litteratur, opera och scenkonst, här finns en skatt att ösa ur –  till en bråkdel av priset ni betalar hemma. Fråga oss, vi har biljetterna, även till konserter med världsartister.

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Linbana i Budapest
Fiskbastionen i Budapest upplyst
Vy över St Stephens basilica
Upplev mer i Budapest
Budapest Szechenyi Bath
Besök på Szechenyi Termalbad
Budapest Szechenyi Bath
Besök på Szechenyi Termalbad

Avkopplande spaupplevelse på termalbad! Hela Ungern vilar på ett enormt vattenmagasin och i Budapest finns 123 varma källor som tillgodoser ett dussintal termalbad med vatten. Szechényi Termalbad, mycket vackert beläget i Stadsparken är populär bland både turister och lokalbefolkning. Badet som är byggt 1913 ser ut som ett litet slott och är Europas största som är öppet året runt. Även utomhuspoolerna används hela vintern. Szechényi rymmer totalt 15 bassänger: utomhus simmar den som vill motionssim i en pool, i andra pooler tar man det lugnt, spelar schack, står under vattenfall eller får vattenmassage under jetstrålar. De mindre poolerna inomhus är mycket mineralrika. Gruppen kan med fördel boka behandlingar: olika slags massage, lerinpackning, ansiktsbehandingar efter smak. Att spendera en halv dag här är defintivt en bra investering för företaget!

Budapest Opera
BESÖK PÅ OPERAN
Budapest Opera
BESÖK PÅ OPERAN

Exklusiv visning av operan! Konst, litteratur, opera och scenkonst är viktiga delar av den ungerska folksjälen. Operan i Budapest är en av de största och pampigaste byggnaderna i staden och ligger i UNESCOs världsarvsområde Andrássy Ut. Operan stod klar 1884 i renässansstil och är rikt dekorerad både på insidan och utsidan.


Under denna exklusiva rundvisning får ni höra om operans intressanta historia. Om ni önskar kan turen avslutas med en privat konsert i trapphuset, till detta serveras ett glas mousserande vin. Vill ni även se en storartad föreställning till en bråkdel av priset det kostar hemma, hör med oss så ordnar vi biljetter.

Stadsrundtur
Stadsrundtur

På den här stadsrundturen besöker ni de flesta av Budapests sevärdheter. Tillsammans med en egen guide sker rundturen i de centrala delarna av staden. Turen tar ungefär fyra timmar.  Den största delen av sightseeingen görs till fots, men ni tar er även runt med spårvagn.

Längs vägen ser ni bland annat Sankt Stefans basilika, det vackra operahuset och den judiska synagogan - men även nationalmuseet och mycket mer.  Turen avslutas i stadens välkända och omtyckta saluhall där ni får provsmaka flera lokala specialiteter.

Budapest på cykel
Budapest på cykel

Att ta en cykeltur runt Budapest tillsammans med en egen guide är ett utmärkt sätt att lära känna och uppleva staden. I en bekväm och maklig takt kommer ni att ta er runt och uppleva de flera av sevärdheterna på UNESCO:s världsarvslista.

Ni får bland annat se parlamentet, operahuset, Sankt Stefans-basilikan och slottet. Turen är omsorgsfullt planerad så att ni undviker det mesta av biltrafiken i staden. Cykelturen tar max fyra timmar.

Dans och underhållning
Dans och underhållning

Den här kvällen går i musikens och dansens tecken! Redan år 2000 började Experidance med sina föreställningar där kunniga dansare kombinerar den traditionella ungerska folkdansen med moderna dansstilar.

Ni får uppleva en kväll med fantastiska rytmer, tjusiga kostymer och en häftig ljusshow. Innan showen tar sin början avnjuter ni en god middag på plats.

När showen slutat följer en kvällstur på Donau. Att skåda den vackra staden och dess upplysta byggnader från vattnet är en magnifik upplevelse.

Ölprovning på mikrobryggeri
Ölprovning på mikrobryggeri

Ni besöker ett mikrobryggeri, Neked csak Dezsö, som år 2004 startade sin produktion i ett litet rum på gatan Dohány Utca. Bryggeriet växte sedan år för år och erbjuder nu en stor och varierad produktion av ungerskt öl. De stoltserar dessutom med att erbjuda det största utbudet av öl från Tjeckien, Belgien och Irland och erbjuder totalt 32 olika ölsorter.

På en ölprovning har ni möjlighet att provsmaka fem eller tio olika ölsorter. Det finns allt från pilsner till lager och pale ale. Till ölprovningen serveras snacks.

LÁZÁR EQUESTRIAN PARK
LÁZÁR EQUESTRIAN PARK

I området Gödöllö, omgivet av gröna kullar och skogar, har bröderna Lazar skapat en park där det finns möjlighet att uppleva de gamla och stolta ungerska hästtraditionerna. Bröderna är flerfaldiga mästare i hästsport. Här har ni möjlighet att se en fartfylld och spännande show. Efter showen får ni följa med på en tur i hästvagn i området. Besöket avslutas med en gemensam lunch innan ni återvänder till Budapest och stadslivet.

SZENTENDRE & VISEGRÁD
SZENTENDRE & VISEGRÁD

Ett av Ungerns vackraste landskap finns där Donau vänder söderut för att fortsätta sin färd mellan bergen. Den här dagen ger ni er ut i det bedårande landskapet för att besöka det medeltida slottet Visegrád. Slottet ligger på en av kullarna och erbjuder en hisnande utsikt över floden och bergen. Ruinerna härrör från 1100-1300-talet. Ni fortsätter sedan vidare till Szentendre, en mysig och trevlig stad med en riktig medelhavsstämning. Här kan ni promenera runt på kullerstensbelagda gator och i mysiga gränder. Det finns flera charmiga hantverksbutiker och även ett lokalt marsipanmuseum väl värt ett besök.

VINPROVNING MED MIDDAG
VINPROVNING MED MIDDAG

Besök en vinkällare med en egen restaurang. Här bjuder interiören på en skön mix av modern design kombinerat med autentiska stenmurar från gamla vinkällare. Ni serveras traditionella ungerska rätter i perfekt kombination med utvalda viner. Och pricken över i:et blir ett avslutande glas Tokaji-vin.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har båda vad det gäller teknik, sittning och tider.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.