Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dubai

Åk på en gruppresa till lyxiga och exotiska Dubai. Här tar möjligheterna aldrig slut: sol och bad, shopping, vindsurfing, ökensafari, till och med skidåkning! Vi på Resfeber har skräddarsytt många gruppresor till Dubai och vet precis hur det bästa upplägget ser ut. Staden ämnar sig också för en konferensresa, det blir en resa ni sent ska glömma. Vad är viktigt för er? Flygtider, läge och standard på hotellet, bra konferensmöjligheter eller teambuildingaktiviteter - oavsett vad så har vi bra kontakter och hjälper er gärna. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Dubai är en hypermodern stad som ligger i Förenade Arabemiraten på Arabiska halvön. Staden passar alla och är perfekt för en konferensresa eller en gruppresa. Här finns både världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och världens största shoppingcentrum. För den som vill shoppa finns det elektronik, klockor, märkeskläder och väskor i högsta klass. Dessutom är området ett centrum för guldhandel och det går att göra en bra deal. Glöm inte att ta seden dit ni kommer och respektera kulturen; i shoppingcentren rekommenderas det att ni täcker axlar och knän.

Här kan ni njuta av den härliga solen och bada längs milslånga vita stränder. Om ni behöver vila från värmen går det att åka skidor och skridskor i inomhusmiljö och kyla ned huvudet. Ni kan även vindsurfa, åka vattenskidor och dyka. Varför inte åka på ökensafari? Eller spela golf på högklassiga banor? På kvällarna erbjuds ett förträffligt nattliv med många barer och nattklubbar.

Boka en grupp- eller konferensresa till Dubai, bo på exklusiva hotell, ät utmärkt mat och upplev en resa som ni inte kommer att glömma i första taget!

Dubai palm
Dubai herbs souk
Dubai view
Dubai desert car
Upplev mer i Dubai
SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

I Dubai är en sightseeing ett måste!

Det är lätt att glömma att Dubai faktiskt har anor från beduinernas tid när man befinner sig mitt bland alla lyxiga skyskrapor och förstaklasshotell. Här byggs hela tiden större, högre och bättre än någon annanstans i världen. En sightseeing tar er med även till en annan sida av Dubai. Ta en vattentaxi, Abra, över Dubai Creek till den gamla delen av staden där man bland annat hittar guld- och kryddsouken.

Turen fortsätter till de moderna kvarteren, och givetvis åker man ut på den berömda palmen. 

ÖKENSAFARI
ÖKENSAFARI

Ett måste för alla som besöker Dubai!

Häng med på en fartfylld upplevelse i Dubais röda öken. När motorvägens asfalt byts mot mjuk sand sänker chaufförerna lufttrycket i däcken så att jeeparna kan köra på det mjuka underlaget utan att sjunka ner. Under ca en timme bjuder de på en offroad-körning som närmast kan liknas vid en häftig berg-och dalbana. När skymningen faller avslutas kvällen i ett traditionellt ökenläger där det bjuds buffémiddag med meze och grillat och underhållning.

DJUPHAVSFISKE
DJUPHAVSFISKE

Barracuda, Kingfish, red snapper, tonfisk - sugen på att fånga en exotisk fisk? 

Värmen och det skyddade läget lockar en mångfald av fisk till Arabiska viken. Boka en morgontur och glid fram med pelikaner som sällskap när solen bryter horisonten. En erfaren skeppare tar er till de bästa fiskeplatserna, båtarna är försedda med all tänkbar fiskeutrustning och väl framme vid dagens destination börjar det roliga. Nappar det idag?

FERRARI WORLD ABU DHABI
FERRARI WORLD ABU DHABI

Världens första Ferrari-temapark ligger i Abu Dhabi, ca 1 timme från Dubai. Här finns berg- och dalbanor i världsklass, go-kart, simulatorer och även möjligheten att själv prova på att köra en äkta Formel 1-bil.

HELIKOPTERTUR ÖVER DUBAI
HELIKOPTERTUR ÖVER DUBAI

Se Dubai i fågelperspektiv! Under en 12-minuterstur hinner ni se många av de mest kända landmärkena som tex Burj Khalifa, Burj al Arab, Palm Jumeirah och många fler.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

När ni landat i Dubai behöver ni inte leta efter vare sig taxi eller tåg. En buss möter upp när ni landat och tar er smidigt in till centrala Dubai och ert hotell. Möjlighet finns att lägga till sightseeing redan på den här första färden till hotellet. Oavsett guidning eller inte ger bussresan en första trevlig överblick över staden.

KONFERENS
KONFERENS

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.