Annons:

Gruppresa & Konferens Dubai

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Dubai

Åk på en gruppresa till lyxiga och exotiska Dubai. Här tar möjligheterna aldrig slut: sol och bad, shopping, vindsurfing, ökensafari, till och med skidåkning! Vi på Resfeber har skräddarsytt många gruppresor till Dubai och vet precis hur det bästa upplägget ser ut. Staden ämnar sig också för en konferensresa, det blir en resa ni sent ska glömma. Vad är viktigt för er? Flygtider, läge och standard på hotellet, bra konferensmöjligheter eller teambuildingaktiviteter - oavsett vad så har vi bra kontakter och hjälper er gärna. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Dubai är en hypermodern stad som ligger i Förenade Arabemiraten på Arabiska halvön. Staden passar alla och är perfekt för en konferensresa eller en gruppresa. Här finns både världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och världens största shoppingcentrum. För den som vill shoppa finns det elektronik, klockor, märkeskläder och väskor i högsta klass.
+

Dessutom är området ett centrum för guldhandel och det går att göra en bra deal. Glöm inte att ta seden dit ni kommer och respektera kulturen; i shoppingcentren rekommenderas det att ni täcker axlar och knän.

Här kan ni njuta av den härliga solen och bada längs milslånga vita stränder. Om ni behöver vila från värmen går det att åka skidor och skridskor i inomhusmiljö och kyla ned huvudet. Ni kan även vindsurfa, åka vattenskidor och dyka. Varför inte åka på ökensafari? Eller spela golf på högklassiga banor? På kvällarna erbjuds ett förträffligt nattliv med många barer och nattklubbar.

Boka en grupp- eller konferensresa till Dubai, bo på exklusiva hotell, ät utmärkt mat och upplev en resa som ni inte kommer att glömma i första taget!

Dubai palm
Dubai herbs souk
Dubai view
Dubai desert car

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.