Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dubai

Åk på en gruppresa till lyxiga och exotiska Dubai. Här tar möjligheterna aldrig slut: sol och bad, shopping, vindsurfing, ökensafari, till och med skidåkning! Vi på Resfeber har skräddarsytt många gruppresor till Dubai och vet precis hur det bästa upplägget ser ut. Staden ämnar sig också för en konferensresa, det blir en resa ni sent ska glömma. Vad är viktigt för er? Flygtider, läge och standard på hotellet, bra konferensmöjligheter eller teambuildingaktiviteter - oavsett vad så har vi bra kontakter och hjälper er gärna. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Dubai är en hypermodern stad som ligger i Förenade Arabemiraten på Arabiska halvön. Staden passar alla och är perfekt för en konferensresa eller en gruppresa. Här finns både världens högsta byggnad, Burj Khalifa, och världens största shoppingcentrum. För den som vill shoppa finns det elektronik, klockor, märkeskläder och väskor i högsta klass. Dessutom är området ett centrum för guldhandel och det går att göra en bra deal. Glöm inte att ta seden dit ni kommer och respektera kulturen; i shoppingcentren rekommenderas det att ni täcker axlar och knän.

Här kan ni njuta av den härliga solen och bada längs milslånga vita stränder. Om ni behöver vila från värmen går det att åka skidor och skridskor i inomhusmiljö och kyla ned huvudet. Ni kan även vindsurfa, åka vattenskidor och dyka. Varför inte åka på ökensafari? Eller spela golf på högklassiga banor? På kvällarna erbjuds ett förträffligt nattliv med många barer och nattklubbar.

Boka en grupp- eller konferensresa till Dubai, bo på exklusiva hotell, ät utmärkt mat och upplev en resa som ni inte kommer att glömma i första taget!

Dubai palm
Dubai herbs souk
Dubai view
Dubai desert car

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.