Annons:

Gruppresa & Konferens Dublin

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Dublin

Kan man tänka sig en bättre destination för en gruppresa än populära Dublin, på "Den gröna ön" – Irland? Denna sociala, gästvänliga och livfulla stad kommer definitivt att förgylla er företagsresa. Räkna med en konferens med stort gemyt och många skratt; bra förbindelser med direktflyg gör dessutom Dublin till ett extra smart val. Vi sätter ihop ett händelserikt program som passar gruppens intressen – och matchar er budget med bra hotell med rätt service; kanske även konferensmöjligheter! Staden bubblar av evenemang året runt, så tänk på att flyg och hotell bör bokas i god tid.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Irlands huvudstad Dublin är en modern stad med en lång, intressant historia och mycket att se. Vi bokar gärna in en guidad tur som avstamp. Dublin är perfekt att ta sig an till fots. I city finns bilfria stadsdelen Temple Bar, tidigare konstnärskvarter men idag fylld av pubar, klubbar, kafeér och restauranger. Rakt igenom Temple Bar går huvudgatan Grafton Street, Dublins främsta shoppinggata.
+

Norr om flyter floden Liffey fram och delar stadens centrum i två delar men med trettiosex broar som korsar floden. Stan är fylld av pubar, de flesta med levande musik: irländsk folkmusik, popmusik, jazz med mera. Västerut ligger den största attraktionen i Dublin: Guinness bryggeriet. Följ processen hur humle, korn, jäst och vatten blir det mörka ölet. Självklart ingår provsmakning. Vi arrangerar även besök på The Old Jameson Distillery som tillverkat whisky sen 500-talet. Andra spännande sevärdheter är Dublin Castle med anor sedan 1200-talet. Missa inte före detta fängelset Kilmainham Gaol, aktivt 1796-1924 och idag museum som berättar om husets fasor. Scener i flera filmer har spelats in här, t ex ”The Italian Job”. Kanske tajmar ni 17 mars och häftiga St. Patrick's Day med parad och firande som pågår en hel vecka. Dublinborna klär sig i grönt och firar på lokala puben – kanske är ni på plats då (grönklädda) och kan dela glädjen?

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.