Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dublin

Kan man tänka sig en bättre destination för en gruppresa än populära Dublin, på "Den gröna ön" – Irland? Denna sociala, gästvänliga och livfulla stad kommer definitivt att förgylla er företagsresa. Räkna med en konferens med stort gemyt och många skratt; bra förbindelser med direktflyg gör dessutom Dublin till ett extra smart val. Vi sätter ihop ett händelserikt program som passar gruppens intressen – och matchar er budget med bra hotell med rätt service; kanske även konferensmöjligheter! Staden bubblar av evenemang året runt, så tänk på att flyg och hotell bör bokas i god tid.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Irlands huvudstad Dublin är en modern stad med en lång, intressant historia och mycket att se. Vi bokar gärna in en guidad tur som avstamp. Dublin är perfekt att ta sig an till fots. I city finns bilfria stadsdelen Temple Bar, tidigare konstnärskvarter men idag fylld av pubar, klubbar, kafeér och restauranger. Rakt igenom Temple Bar går huvudgatan Grafton Street, Dublins främsta shoppinggata. Norr om flyter floden Liffey fram och delar stadens centrum i två delar men med trettiosex broar som korsar floden. Stan är fylld av pubar, de flesta med levande musik: irländsk folkmusik, popmusik, jazz med mera. Västerut ligger den största attraktionen i Dublin: Guinness bryggeriet. Följ processen hur humle, korn, jäst och vatten blir det mörka ölet. Självklart ingår provsmakning. Vi arrangerar även besök på The Old Jameson Distillery som tillverkat whisky sen 500-talet. Andra spännande sevärdheter är Dublin Castle med anor sedan 1200-talet. Missa inte före detta fängelset Kilmainham Gaol, aktivt 1796-1924 och idag museum som berättar om husets fasor. Scener i flera filmer har spelats in här, t ex ”The Italian Job”. Kanske tajmar ni 17 mars och häftiga St. Patrick's Day med parad och firande som pågår en hel vecka. Dublinborna klär sig i grönt och firar på lokala puben – kanske är ni på plats då (grönklädda) och kan dela glädjen?

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Upplev mer i Dublin
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

När ni landat i Dublin behöver ni inte leta efter vare sig taxi eller tåg. En buss möter upp när ni landat och tar er smidigt in till centrala Dublin och ert hotell. Möjlighet finns att lägga till sightseeing redan på den här första färden till hotellet. Oavsett guidning eller inte ger bussresan en första trevlig överblick över staden.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Dublin är en lättorienterad och charmig stad med många intressanta platser att besöka.  Välj mellan att göra en guidad tur med buss eller ta en tur till fots genom staden. Under den guidade turen får du en inblick i Dublins historia och Irlands utveckling. Medan intressanta byggnader passerar utanför bussfönstret berättar guiden om bland annat om Dublins vikingar som grundade staden år 841. Här och där får ni dessutom några pubtips! Kanske avslutas turen med ett besök på Old Jameson Distillery för att ta del av den irländska whiskeytillverkningen?

TRADITIONELL IRLÄNDSK MUSIK, DANS OCH MAT
TRADITIONELL IRLÄNDSK MUSIK, DANS OCH MAT

Upplev en kväll i äkta, traditionell irländsk stil! Här kombineras middag, dans och livemusik i en mysig och välkomnande miljö. En kväll fylld av glädje, liv och rörelse som du sent kommer att glömma!

KONFERENS
KONFERENS

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Skattjakt i Dublin
Skattjakt i Dublin

Den här skattjakten är unik för besökare som kommer till Dublin. Alla ledtrådar är knutna till kända landmärken, historiska platser och andra spännande ställen. Jakten är inte svår utan fokus är på att deltagarna ska ha roligt under denna teambuildingaktivitet. Alla ledtrådar är på engelska och skattjakten sker i och omkring St. Stephens Green-parken i Grafton Street-området. Skattjakten tar ungefär 1,5 timme och avslutas på en pub i centrala Dublin, då även resultatet presenteras.

BESÖK PÅ GUINNESS STOREHOUSE
BESÖK PÅ GUINNESS STOREHOUSE

Besök det bryggeri där det än idag tillverkas Guinness – Irlands svarta guld. Guinness är en av Irlands främsta exportvaror och en symbol för Dublin. Den självguidade turen på bryggeriet avslutas med en god pint längst upp i Gravity Bar, där utsikten över staden är fantastisk. Grundaren, Arthur Guinness, har en helt egen dag, Arthur’s Day, som firas den sista torsdagen i september.

WHISKEYPROVNING
WHISKEYPROVNING

Upplev en whiskeyprovsmakning på puben Against the Grain med en expert från The Celtic Whiskey Shop. Här får du provsmaka tre olika whiskeysorter: Kilbeggan, Connemara, Powers eller Bushmills. Under tiden berättar vår expert om de olika whiskeysorterna och dess egenskaper.  Ni kommer även att serveras snacks. Vid önskemål går det att kombinera aktiviteten med en lunch.

VINTAGE TEA TOUR
VINTAGE TEA TOUR

Res tillbaka i tiden och upplev Dublin från en klassisk dubbeldäckare från 1960-talet. Under turen ges tillfälle att se många av Dublins kända landmärken samtidigt som ni serveras en traditionell Afternoon Tea ombord. Mumsande på scones, smörgåssnittar och diverse delikata bakverk upplever ni en ny dimension av Dublin.

Upptäck Dublin på egen hand
Upptäck Dublin på egen hand

Nöjet att promenera på egen hand på Dublins gator ska inte underskattas. Till fots hinner du ofta upptäcka mer och även hitta de pittoreska fiken utanför turiststråken. Vandra längs floden och glid sedan in på en pub för att smälta in bland den mycket trevliga lokalbefolkningen.

 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.