Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dublin

Kan man tänka sig en bättre destination för en gruppresa än populära Dublin, på "Den gröna ön" – Irland? Denna sociala, gästvänliga och livfulla stad kommer definitivt att förgylla er företagsresa. Räkna med en konferens med stort gemyt och många skratt; bra förbindelser med direktflyg gör dessutom Dublin till ett extra smart val. Vi sätter ihop ett händelserikt program som passar gruppens intressen – och matchar er budget med bra hotell med rätt service; kanske även konferensmöjligheter! Staden bubblar av evenemang året runt, så tänk på att flyg och hotell bör bokas i god tid.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Irlands huvudstad Dublin är en modern stad med en lång, intressant historia och mycket att se. Vi bokar gärna in en guidad tur som avstamp. Dublin är perfekt att ta sig an till fots. I city finns bilfria stadsdelen Temple Bar, tidigare konstnärskvarter men idag fylld av pubar, klubbar, kafeér och restauranger. Rakt igenom Temple Bar går huvudgatan Grafton Street, Dublins främsta shoppinggata. Norr om flyter floden Liffey fram och delar stadens centrum i två delar men med trettiosex broar som korsar floden. Stan är fylld av pubar, de flesta med levande musik: irländsk folkmusik, popmusik, jazz med mera. Västerut ligger den största attraktionen i Dublin: Guinness bryggeriet. Följ processen hur humle, korn, jäst och vatten blir det mörka ölet. Självklart ingår provsmakning. Vi arrangerar även besök på The Old Jameson Distillery som tillverkat whisky sen 500-talet. Andra spännande sevärdheter är Dublin Castle med anor sedan 1200-talet. Missa inte före detta fängelset Kilmainham Gaol, aktivt 1796-1924 och idag museum som berättar om husets fasor. Scener i flera filmer har spelats in här, t ex ”The Italian Job”. Kanske tajmar ni 17 mars och häftiga St. Patrick's Day med parad och firande som pågår en hel vecka. Dublinborna klär sig i grönt och firar på lokala puben – kanske är ni på plats då (grönklädda) och kan dela glädjen?

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Upplev mer i Dublin
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP ER PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till centrala Dublin och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Dublin är en lättorienterad och charmig stad som har många intressanta platser att besöka.  Välj mellan att göra en guidad tur med buss eller varför inte ta en tur till fots genom staden. Under er tur kommer ni att få en inblick i Dublins historia och Irlands utveckling, höra historier om Dublins vikingar som grundade staden år 841, se intressanta byggnader och få de bästa pubtipsen! Varför inte inkludera ett besök till Old Jameson Distillery och ta del av den Irländska whiskey tillverkningen?

TRADITIONELL IRLÄNDSK MUSIK, DANS OCH MAT
TRADITIONELL IRLÄNDSK MUSIK, DANS OCH MAT

Upplev en kväll i äkta, traditionell irländsk stil! Här kombineras middag, dans och livemusik, i en mysig och välkomnande miljö. Liv och rörelse, en kväll du sent kommer att glömma!

KONFERENS
KONFERENS

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, ett smart sätt att använda tiden ni har i Dublin på bästa sätt. Utifrån era önskemål, budget, intressen och antal rekommenderar vi prisvärt boende som erbjuder rätt service. Utanför sin invanda hemmamiljö brukar man se saker i andra vinklar. 

Skattjakt i Dublin
Skattjakt i Dublin

Den här skattjakten är skräddarsydd för besökare som kommer till Dublin. Alla ledtrådar är knutna till kända landmärken, historiska platser och andra roliga platser med speciell anknytning. Jakten är inte svår utan koncentrerar sig på att deltagarna ska ha roligt under denna team-building aktivitet. Alla ledtrådar är på engelska och skattjakten sker i och omkring St.Stephens Green parken / Grafton Street området. Jakten tar ca 1hr30min och avslutas på en pub i centrala Dublin där resultaten samlas in. 

BESÖK PÅ GUINNESS STOREHOUSE
BESÖK PÅ GUINNESS STOREHOUSE

Besök bryggeriet där det än idag tillverkas Guinness – Irlands svarta guld. Guinness är en av Irlands främsta exportvaror och en symbol för Dublin. Det är en självguidad tur på bryggeriet som avslutas med en pint längst upp i Gravity Bar, som har en fantastisk utsikt över hela staden. Grundaren Mr Arthur Guinness har fått en egen dag, Arthur’s Day, och firas den sista torsdagen i september!

WHISKEYPROVNING
WHISKEYPROVNING

Upplev en whiskey-provsmakning på puben Against the grain med en expert från The Celtic Whiskey shop. Ni kommer att få provsmakar tre olika whiskey (Kilbeggan, Connemara, Powers eller Bushmills) samtidigt som vår expert berättar om de olika whiskysorterna och dess egenskaper.  Ni kommer även att serveras lite snacks och om man önskar kan man kombinera aktiviteten med en lunch.

 

VINTAGE TEA TOUR
VINTAGE TEA TOUR

Res tillbaka i tiden och upplev Dublin från övervåningen i en klassisk dubbeldeckare från 1960-talet. Turen ger er tillfälle att se många av Dublins kända landmärken samtidigt som ni avnjuter traditionell Afternoon Tea, med bland annat scones, smörgåssnittar och diverse delikata bakverk.

Upptäck Dublin på egen hand
Upptäck Dublin på egen hand

Har ni några timmar att spendera fritt innan avresa så bege er ut på stadens livfulla gator och få ut det mesta av er resa. Dublin är en perfekt stad för att ta sig runt på egen hand. 

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.