Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dubrovnik

Vill ni ha ett par sköna dagar med sol och bad? Boka er gruppresa eller konferensresa till den vackra kuststaden Dubrovnik i Kroatien! 

Dubrovnik har många soltimmar och klarblått vatten. Ett perfekt ställe att åka till på en gruppresa eller konferensresa för att vila och hämta kraft. Med under femtio tusen invånare är Dubrovnik en liten stad, men besökarna är desto fler. Beläget längst ned på Kroatiens utdragna kust, i en vik med kristallklart vatten så ser staden sagolik ut. Helt klart Balkans vackraste stad - kanske till och med världens? Vi är experter på grupp- och konferensresor och tar gärna hand om er gruppresa från början till slut. Vi ger dig alltid personlig service och en egen kontaktperson. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Gamla stan i Dubrovnik är omgiven av en sex meter tjock stadsmur som ni kan ta en två kilometer lång rundtur på. Från muren är utsikten fulländad, med både överblick av de röda hustaken och av det Adriatiska havet. När ni går här förstår ni varför detta anses som en av världens vackraste städer. Längs turen finns kaféer och dryckesstånd där ni kan ta pauser och dricka något svalkande. Ta också en båttur ut till någon av de närliggande öarna. På Lokrum kan ni utforska öns fort och bada i en grön lagun. På ön Cavtat finns fina stränder och trevliga restauranger.

Upplev mer i Dubrovnik
SIGHTSEEING PÅ MUREN
SIGHTSEEING PÅ MUREN

Murarna runt Gamla Stan i Dubrovnik är fortfarande otroligt väl bevarade, efter både jordbävningen på 1667 och krigets bombningar på 90-talet. I århundraden gav dessa staden ett starkt och effektivt försvar. Byggnationen av den 1,5 meter tjocka och ca 2 km långa muren påbörjades redan på 1200-talet och är idag landmärket som kännetecknar staden. Under sightseeingturen får man en imponerande utsikt över Dubrovnik och det Adriatiska havet. Man kan välja att besöka halva (1 timme) eller hela muren (2 timmar).

Denna tur kan också kombineras med besök på ett eller två museer för att få en helhetsbild av det vackra Dubrovnik. Eller varför inte kombinera sightseeing med en linbanetur upp på berget Srđ och avsluta med en drink tillsammans med den vackra utsikten?

LINBANA
LINBANA

Uppgradera er sightseeing och ta en åktur med linbanan upp till toppen av berget Srđ, varifrån man får en fantastisk utsikt över kusten och staden. Väl uppe på berget kan man ta något att äta och dricka på terrassen.

Linbanan är ett perfekt sätt att börja eller avsluta besöket i Dubrovnik.

BÅTTUR TILL ELAPHITIÖARNA
BÅTTUR TILL ELAPHITIÖARNA

Elaphitiöarna är en grupp öar som ligger 30 minuters vacker båtresa från Dubrovnik. Ögruppen består av åtta öar varav tre är bebodda. De är täckta av doftande pinjeskogar och här får man uppleva charmiga och genuina byar och idylliska bukter.

Båtturen kombineras med lunch på en av öarna. Det finna även fantastiska möjligheter att förlänga utflykten med tex en hike eller cykeltur på Šipan eller hyra av SUP på Lopud.

OSTRONPROVNING
OSTRONPROVNING

Åk längs med kusten och upptäck den lilla fiskebyn Mali Ston, som är känd för sin ostronodling. Från den lilla byn tar man båten ut bland odlingarna för att provsmaka härliga ostron och musslor tillsammans med ett glas kallt, lokalproducerat vin. Kan det bli bättre än så?

KAJAK RUNT STADSMUREN
KAJAK RUNT STADSMUREN

Varmt, lugnt och turkost hav, dramatisk natur, dolda grottor och sandstränder väntar på er under denna kajaktur. Merparten av kajakerna har dubbla sittplatser. En säkerhetsinstruktion och annan viktig information ges av instruktören innan ni paddlar ut på ett äventyr.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.