Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Dubrovnik

Vill ni ha ett par sköna dagar med sol och bad? Boka er gruppresa eller konferensresa till den vackra kuststaden Dubrovnik i Kroatien! 

Dubrovnik har många soltimmar och klarblått vatten. Ett perfekt ställe att åka till på en gruppresa eller konferensresa för att vila och hämta kraft. Med under femtio tusen invånare är Dubrovnik en liten stad, men besökarna är desto fler. Beläget längst ned på Kroatiens utdragna kust, i en vik med kristallklart vatten så ser staden sagolik ut. Helt klart Balkans vackraste stad - kanske till och med världens? Vi är experter på grupp- och konferensresor och tar gärna hand om er gruppresa från början till slut. Vi ger dig alltid personlig service och en egen kontaktperson. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Gamla stan i Dubrovnik är omgiven av en sex meter tjock stadsmur som ni kan ta en två kilometer lång rundtur på. Från muren är utsikten fulländad, med både överblick av de röda hustaken och av det Adriatiska havet. När ni går här förstår ni varför detta anses som en av världens vackraste städer. Längs turen finns kaféer och dryckesstånd där ni kan ta pauser och dricka något svalkande. Ta också en båttur ut till någon av de närliggande öarna. På Lokrum kan ni utforska öns fort och bada i en grön lagun. På ön Cavtat finns fina stränder och trevliga restauranger.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.