Annons:

Gruppresa & Konferens Dubrovnik

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Dubrovnik

Vill ni ha ett par sköna dagar med sol och bad? Boka er gruppresa eller konferensresa till den vackra kuststaden Dubrovnik i Kroatien! 

Dubrovnik har många soltimmar och klarblått vatten. Ett perfekt ställe att åka till på en gruppresa eller konferensresa för att vila och hämta kraft. Med under femtio tusen invånare är Dubrovnik en liten stad, men besökarna är desto fler. Beläget längst ned på Kroatiens utdragna kust, i en vik med kristallklart vatten så ser staden sagolik ut. Helt klart Balkans vackraste stad - kanske till och med världens? Vi är experter på grupp- och konferensresor och tar gärna hand om er gruppresa från början till slut. Vi ger dig alltid personlig service och en egen kontaktperson. 

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Gamla stan i Dubrovnik är omgiven av en sex meter tjock stadsmur som ni kan ta en två kilometer lång rundtur på. Från muren är utsikten fulländad, med både överblick av de röda hustaken och av det Adriatiska havet.
+

När ni går här förstår ni varför detta anses som en av världens vackraste städer. Längs turen finns kaféer och dryckesstånd där ni kan ta pauser och dricka något svalkande. Ta också en båttur ut till någon av de närliggande öarna. På Lokrum kan ni utforska öns fort och bada i en grön lagun. På ön Cavtat finns fina stränder och trevliga restauranger.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.