Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Edinburgh

Kiltar, whisky, säckpipor och mer därtill! I skotska Edinburgh finns mycket intressant för er grupp- eller konferensresa, inte minst havsnära vacker natur, spännande historia och arkitektur och pubgemyt med vänliga människor. Vi sätter ihop ett program för företagsresan som matchar såväl intressen som budget. Hotell handplockar vi utifrån era krav på service, och med konferensmöjligheter om så önskas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Vackra Edinburgh är mycket promenadvänlig; vart ni än tittar syns gröna backar, roströda klippor och blått hav i fjärran. Staden är byggt på sju kullar och uppdelad i två delar, medeltida Old Town och New Town från 1700-talet. Gamla stan är en labyrint med smala gränder, stora torg och höga utsmyckade gotiska hus. I New Town är gatorna breda och raka och här ligger Princes Street, det främsta shoppingstråket.   Den mest kända gatan heter The Royal Mile (exakt en engelsk kullerstensbelagd mile lång) och går mellan storslagna Edinburgh Castle uppe på kullen och drottning Elizabeths skotska residenspalats, Palace of Holyroodhouse. Längs gatan ligger flera sevärdheter samt pubar, caféer och butiker. Konstintresserad grupp? Edinburgh Castle rymmer flera museer, bland annat National Gallery of Scotland med verk av Rembrandt, van Gogh och Monet. Vill ni lära mer om whisky tipsar vi om besök med guidad visning samt provning på Scotch Whisky Heritage Centre? Tala med oss så bokar vi! Edinburgh erbjuder restauranger i världsklass samt ett gemytligt publiv. Vi ger bästa tipsen på prisvärt och genuint! Pausa konferensen och häng med ”locals”! Den skotska nationalrätten haggis är inälvsmat serverat med potatismos, mosade kålrötter och en skvätt whisky. Kanske vill ni testa haggispizza? En häftig upplevelse är ett besök på forntidsinspirerad restaurang Timberyard, med meny inspirerad av slow food-trenden med tonvikt på lokala råvaror från odlare i trakten. Mycket värme och hjärta i Edinburgh.

Edinburgh
Edinburgh street view
Edinburgh night view
Edinburgh Princess street gardens

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka! Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"
Anne Bendrik, Colada
"Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."
Mikael Karlsson, Svarta Björn
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.