Annons:

Gruppresa & Konferens Edinburgh

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Edinburgh

Kiltar, whisky, säckpipor och mer därtill! I skotska Edinburgh finns mycket intressant för er grupp- eller konferensresa, inte minst havsnära vacker natur, spännande historia och arkitektur och pubgemyt med vänliga människor. Vi sätter ihop ett program för företagsresan som matchar såväl intressen som budget. Hotell handplockar vi utifrån era krav på service, och med konferensmöjligheter om så önskas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Vackra Edinburgh är mycket promenadvänlig; vart ni än tittar syns gröna backar, roströda klippor och blått hav i fjärran. Staden är byggt på sju kullar och uppdelad i två delar, medeltida Old Town och New Town från 1700-talet. Gamla stan är en labyrint med smala gränder, stora torg och höga utsmyckade gotiska hus. I New Town är gatorna breda och raka och här ligger Princes Street, det främsta shoppingstråket. 
+

 Den mest kända gatan heter The Royal Mile (exakt en engelsk kullerstensbelagd mile lång) och går mellan storslagna Edinburgh Castle uppe på kullen och drottning Elizabeths skotska residenspalats, Palace of Holyroodhouse. Längs gatan ligger flera sevärdheter samt pubar, caféer och butiker. Konstintresserad grupp? Edinburgh Castle rymmer flera museer, bland annat National Gallery of Scotland med verk av Rembrandt, van Gogh och Monet. Vill ni lära mer om whisky tipsar vi om besök med guidad visning samt provning på Scotch Whisky Heritage Centre? Tala med oss så bokar vi! Edinburgh erbjuder restauranger i världsklass samt ett gemytligt publiv. Vi ger bästa tipsen på prisvärt och genuint! Pausa konferensen och häng med ”locals”! Den skotska nationalrätten haggis är inälvsmat serverat med potatismos, mosade kålrötter och en skvätt whisky. Kanske vill ni testa haggispizza? En häftig upplevelse är ett besök på forntidsinspirerad restaurang Timberyard, med meny inspirerad av slow food-trenden med tonvikt på lokala råvaror från odlare i trakten. Mycket värme och hjärta i Edinburgh.

Edinburgh
Edinburgh street view
Edinburgh night view
Edinburgh Princess street gardens

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.