Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Edinburgh

Kiltar, whisky, säckpipor och mer därtill! I skotska Edinburgh finns mycket intressant för er grupp- eller konferensresa, inte minst havsnära vacker natur, spännande historia och arkitektur och pubgemyt med vänliga människor. Vi sätter ihop ett program för företagsresan som matchar såväl intressen som budget. Hotell handplockar vi utifrån era krav på service, och med konferensmöjligheter om så önskas.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Vackra Edinburgh är mycket promenadvänlig; vart ni än tittar syns gröna backar, roströda klippor och blått hav i fjärran. Staden är byggt på sju kullar och uppdelad i två delar, medeltida Old Town och New Town från 1700-talet. Gamla stan är en labyrint med smala gränder, stora torg och höga utsmyckade gotiska hus. I New Town är gatorna breda och raka och här ligger Princes Street, det främsta shoppingstråket.   Den mest kända gatan heter The Royal Mile (exakt en engelsk kullerstensbelagd mile lång) och går mellan storslagna Edinburgh Castle uppe på kullen och drottning Elizabeths skotska residenspalats, Palace of Holyroodhouse. Längs gatan ligger flera sevärdheter samt pubar, caféer och butiker. Konstintresserad grupp? Edinburgh Castle rymmer flera museer, bland annat National Gallery of Scotland med verk av Rembrandt, van Gogh och Monet. Vill ni lära mer om whisky tipsar vi om besök med guidad visning samt provning på Scotch Whisky Heritage Centre? Tala med oss så bokar vi! Edinburgh erbjuder restauranger i världsklass samt ett gemytligt publiv. Vi ger bästa tipsen på prisvärt och genuint! Pausa konferensen och häng med ”locals”! Den skotska nationalrätten haggis är inälvsmat serverat med potatismos, mosade kålrötter och en skvätt whisky. Kanske vill ni testa haggispizza? En häftig upplevelse är ett besök på forntidsinspirerad restaurang Timberyard, med meny inspirerad av slow food-trenden med tonvikt på lokala råvaror från odlare i trakten. Mycket värme och hjärta i Edinburgh.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Edinburgh
Edinburgh street view
Edinburgh night view
Edinburgh Princess street gardens
Upplev mer i Edinburgh
CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

På den här guidade stadsturen kommer ni att få uppleva både de nyare och äldre delarna av Edinburgh.

Det ståtliga Edinburgh Castle ligger högt upp på en vilande vulkan. Det kungliga palatset, Holyroodhouse, ligger nedbäddat i en dal nedanför. Mellan slottet och palatset finner ni The Royal Mile, en mysig gata som är omgiven av hus från medeltiden. Överallt finns smala gränder att upptäcka. Men allt är inte gammalt i Edinburgh.  Ni kommer även att se den moderna parlamentsbyggnaden, vars kontroversiella design väckte uppståndelse när den byggdes. Under den här turen besöker ni även  St Margarets kapell, där ni får skåda de skotska kronjuvelerna.

 

BESÖK PÅ WHISKYDESTILLERI
BESÖK PÅ WHISKYDESTILLERI

På den här aktiviteten besöker ni ett whiskydestilleri som ligger ungefär en timmes bilresa från Edinburgh. Här får ni se hur den skotska varianten av whisky, även kallat livets vatten, tillverkas. I slutet av turen får ni provsmaka den tolvåriga Glenkinchie Single Malt Whisky i destilleriets egen bar.

EN SMAK AV SKOTTLAND
EN SMAK AV SKOTTLAND

En mycket speciell skotsk kväll! Njut av en trerätters gourmetmiddag som serveras av kiltklädda servitörer till ljudet av säckpipor. Ni får uppleva en oförglömlig kväll på det prestigefyllda Prestonfield House. Det bjuds även på traditionell skotsk dans och musik!

SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE
SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE

Det här är den perfekta introduktionen till whiskyvärlden. Ni går en guidad tur som avslutas med en provsmakning av en skotsk whisky (eller alkoholfritt alternativ) omgivna av världens största samling av skotsk whisky.

GHOST BUS TOUR
GHOST BUS TOUR

Stig ombord på den ”hemska” omnibussen för en tur genom den mörka sidan av Edinburgh.  Den klassiska sightseeingbussen har blivit omdesignad för att ge passagerarna en ”skrämmande” service. Skådespelare ombord och tekniska knep skapar gemensamt den kusligaste turen i staden. En obehaglig konduktör guidar er genom den här otrevliga sightseeingshowen, avslöjar hemsökta platser, omärkta begravningsplatser och gömda skelett.

 

DET UNDERJORDISKA EDINBURGH
DET UNDERJORDISKA EDINBURGH

Förr i tiden var Edinburgh omringat av en stadsmur för att stänga engelsmännen ute. Allteftersom invånarna blev fler byggdes staden ut på höjden. Så småningom ledde kreativiteten till byggnationer även under jorden. På den här rundturen upplever ni det underjordiska Edinburgh. Ni får bland annat besöka Blair Street, som sägs vara en av världens mest hemsökta platser. Ni kan välja mellan dagtid och kvällstid. Det blir en extra kuslig spökvandring efter att mörkret har fallit!

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.