Annons:

Vi ordnar er företagsresa

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag för just er företagsresa, personalresa, gruppresa, konferens, kick-off, studieresa eller bara en ren nöjestripp

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Företagsresor

Många gör valet att lämna arbetsplatsens vardagliga utmaningar för en företagsresa med chans till nya intryck, ny inspiration och fräscha insikter. En utmärkt investering om företagsresan är välplanerad! Vi på Resfeber tar ett helhetsgrepp om er företagsresa – oavsett om det rör sig om en konferensresa, studieresa, kick-off, personalresa, jubileumsresa eller incentiveresa. Vi tar er företagsresa från idé till genomförande – och ser till att den överträffar era mål.

Företagsresor från start till mål

Berätta om era behov så fixar vi gruppresan. Ni slipper lägga tid på att administrera bokningar, transporter och få ihop en tidsplan som håller. Det tar vi på Resfeber hand om och allt specas i en unik offert: flyg & hotell, utmanande aktiviteter för
+

teambuilding, studiebesök samt inspirerande utflykter och häftiga sevärdheter. Vi arrangerar er konferens och bokar de trendigaste restaurangerna. Gäller resan ett företagsjubileum är fokus att stärka företagets värden och hylla er gemenskap. En kick-off organiserar vi  för att inspirera och entusiasmera. För incentiveresor har vi spännande destinationer på förslag. För studieresor bistår vi med nödvändiga kontakter.

Därför är Resfeber er trygga arrangör av FÖRETAGSresor

Vi har ordnat företagsresor sedan 1998. Tack vare vårt stora kontaktnät och långa relationer med flygbolag, hotell, restauranger samt starka globala partners kan vi förhandla fram kostnadseffektiva företagsresor. På plats finns våra lokala samarbetspartners som ger riktning och fingertoppskänsla, inte minst vid restaurangval. Ert program kryddar vi med handplockade aktiviteter som matchar gruppens intressen och stärker syftet med just er företagsresa. Utöver att ordna alla praktiska detaljer är vårt mål en uppskattad företagsresa med skön teamkänsla som följd. Slutligen är Resfeber ett stabilt företag med garantier att ni som kund alltid är skyddade enligt Resegarantilagen om ni bokar en "Paketresa" (enligt definition i paketreselagen) hos oss. Läs mer och låt er inspireras av våra bästa restips här!

-

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.