Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

VI ORDNAR RESAN FÖR DITT FÖRETAG!
Planerar ni en företagsresa utomlands? Årets kickoff eller en personalresa till Europa? Ta hjälp av oss. Vi tar hand om allt - flyg, hotell, konferens, middagar och aktiviteter. Välkommen!

Företagsresor

BOKA FÖRETAGSRESA

En företagsresa utomlands kan vara en personalresa, studieresa, jubileumsresa eller en kickoff. Oavsett det exakta syftet med resan kan det vara just den där vitamininjektionen som du och dina medarbetare behöver. Att resa och mötas på en annan plats ger ett välbehövligt byte av perspektiv. En företagsresa i Europa behöver inte kosta så mycket mer men brukar vara mycket uppskattad! 

Vi på Resfeber ordnar den bästa resan för företaget utifrån er budget. Och det kanske bästa av allt – ni får en offert med prisgaranti! Beställ en kostnadsfri offert direkt!

Ingen grupp är för stor eller för liten för oss på Resfeber. Vår vanligaste kund är ett medelstort företag som åker iväg på en långweekend till en storstad i Europa. Trendigt just nu är Châteauform' eller julbordsresor utomlands. Vi har självklart det också! 

Resfeber är en trygg partner

Du kan känna dig trygg med Resfeber. Vi har arrangerat omtyckta och prisvärda resor för företag sedan starten 1998. Vi kan det här! Faktiskt vill vi kalla oss experter. Andra fördelar med att välja Resfeber:

  • Vi samarbetar enbart med väletablerade partners.
  • Ni får resegaranti genom att vi ställt statlig garanti till Kammarkollegiet.
  • Vi ägs av ett svenskt resebolag med god soliditet.
  • Våra leverantörer är kvalitetssäkrade.
  • Vi arbetar för ett hållbart resande.

Brett kontaktnät

Tack vare vårt breda kontaktnät över hela världen kan vi erbjuda företagsresor i princip var som helst. Vi samarbetar med de bästa i branschen. Med hjälp av våra lokala leverantörer säkerställer vi att hotell, restauranger och aktiviteter anpassas till just din grupp.

Välkommen att läsa vidare om våra personalresor, studieresor eller jubileumsresor. Du kanske redan har besämt dig? Då är du varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan. Vi kommer att göra allt för att din företagsresa utomlands blir lyckad!

Behöver du lite mer information? Kika in på vår destinationssida för mer inspiration och tips på aktiviteter till företagsresan. Varmt välkommen till Resfeber!

Detta kan vi göra för dig
Boka flyg
Vi hittar de bästa avgångarna
Boka flyg

Behöver du hjälp att boka flyg till din gruppresa? Vi tar fram förslag som passar er. Allra oftast kan vi ge er några dagars betänketid.

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Biljetten är mycket mer flexibel och ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

Klimatreducera
Vi samarbetar med Fly Green Fund.
Klimatreducera

Genom vårt samarbete med Fly Green Fund kan du reducera ditt klimatavtryck från flygresor genom bioflygbränsle. Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som driver utvecklingen av bioflygbränsle i Norden.

Du kan välja klimatreduktion som tillval vid din bokning. Då är du som resenär med och bidrar till att planet tankas med bioflygbränsle. Att flyga med biobränsle drar ned koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Boka hotell
Vi kan de bästa hotellen
Boka hotell

Har du redan ordnat transporten och behöver hjälp med boendet? Vi hjälper gärna till att hitta ett hotell som passar just er och era behov.

Föredrar ni lyxigt boende eller ett enklare? Vi har bredden. Vill ni bo centralt eller är det viktigare med ett spa på hotellet? Vi fixar.

Transfer med eller utan sightseeing
Starta resan på bästa sätt
Transfer med eller utan sightseeing

Att boka en gemensam transfer från flygplatsen är en perfekt och smidig start på er gruppresa! Vi rekommenderar att ni förbeställer detta även för hemresan. Vid hemresan kommer bussen till ert hotell i god tid för att ta er till flygplatsen. Lätt och smidigt!

Kombinera transfern med att boka in en lokal guide som presenterar stadens sevärdheter redan på vägen till hotellet. Det här är ett effektivt och trevligt sätt att lära känna staden direkt. 

Boka konferens
Vi bygger grunden för er konferens
Boka konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi vägleder er till de bästa konferensmöjligheterna, oavsett om ni önskar konferera på hotellet eller utanför hotellet. Kanske väljer ni att göra en walk and talk och stanna längs vägen för en lunch med utsikt? Eller vill ni konferera på en flodbåt? Möjligheterna är oändliga. Det är bara er budget som sätter gränserna.

Självfallet bokar vi också in lunch och fikapauser så att ni håller energin uppe hela dagen.

Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.
Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.

Chokladprovning i Bryssel eller boule med rosé under pinjeträden i Nice? Eller bada i Blå lagunen och uppleva gejsrar på Island? Varför inte fördjupa er i historien? Då kan ni resa till prisvärda Krakow, där ett besök i Auschwitz inte lämnar någon oberörd.

Söker ni en annorlunda aktivitet? Av erfarenhet vet vi att det alltid är uppskattat med något som sticker ut från det vanliga. En aktivitet är ett perfekt sätt att sammansvetsa teamet.

Vi tar fram förslagen. Du väljer.

Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.
Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.

Är ni många på företaget som delar ett sportintresse? Inga problem, vi bokar er sportresa! Vi kan boka de bästa platserna till fotbollsmatcher över hela Europa. Det är bara budgeten som styr.

Vill ni istället ha glitter och glamour? Vi bokar biljetter till de populäraste musikalerna och showerna, innan biljetterna tar slut. 

Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!
Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!

Reser ni för att få ny kunskap och erfarenhet? Kanske besöka ett företag, en stadsdel eller en institution?

Vi hjälper till att boka studiebesök, lokala guider och tolk när det behövs. Självklart bokar vi även in transporten till och från de olika studiebesöken.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.