Annons:

Företagsresor

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag för just er företagsresa, personalresa, gruppresa, konferens, kick-off, studieresa
eller bara en ren nöjestripp
Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Vi bokar er företagsresa

Vi har arrangerat företagsresor sedan 1998 och våra erfarna projektkoordinatorer kan ge er de bästa förslagen för just er resa. Tack vare vårt breda kontaktnät runt om i världen kan vi erbjuda er förslag på företagsresor till nästan varsomhelst. Våra utvalda leverantörer säkrar att våra hotell, restauranger och aktiviteter fungerar väl för större grupper. 
En resa tillsammans med kollegorna ökar motivationen och fungerar som ett bra verktyg att öka lönsamheten i en organisation.

Varför boka företagsresan hos oss?

 • Lång erfarenhet av gruppbokningar och experter på att ta fram förslag som är anpassade efter kundens önskemål.
 • Hjälper er med en del av arrangemanget eller hela resan.
 • Tryggt och stabilt företag som ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
 • Alltid snabb återkoppling.

Välkommen med din förfrågan!

 

företagsresa flygplats skylt

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Företagsresor – Aktiviteter
Dag01

Företagsresor – Aktiviteter

Sightseeing med privat guide

Boka en sightseeingtur som start på er resa. Vi rekommenderar att ni tar en sightseeingtur direkt från flygplatsen om ni anländer på förmiddagen. Annars är det en god...

Boka en sightseeingtur som start på er resa. Vi rekommenderar att ni tar en sightseeingtur direkt från flygplatsen om ni anländer på förmiddagen. Annars är det en god idé att starta dag två med att se staden. Ett uppskattat sätt att inleda sin vistelse i en ny stad på. 

Konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi hjälper er med bokningen. Vi kan också boka kaffepauser och luncher så ert möte blir komplett.

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi hjälper er med bokningen. Vi kan också boka kaffepauser och luncher så ert möte blir komplett.

Upplev tillsammans

Vi har erfarenhet av många olika gruppaktiviteter. Ungefär fyra mil nordväst om Malaga finns till exempel vandringsleden ”Kungens stig” som går genom den mäktiga...

Vi har erfarenhet av många olika gruppaktiviteter. Ungefär fyra mil nordväst om Malaga finns till exempel vandringsleden ”Kungens stig” som går genom den mäktiga ravinen Los Gaitanes, det är inget för höjdrädda men en fantastiskt vacker naturupplevelse i historiens fotspår. Fråga oss för mer information.

Företagsresor – tjänster
Dag02

Företagsresor – tjänster

hotellbokning

Hotellbokning

Vill ni boka ert flyg själva men behöver hjälp med boendet? Vi hjälper även till med aktiviteter, middagar eller transfer. Vi hjälper gärna till med bokning av ert...

Vill ni boka ert flyg själva men behöver hjälp med boendet? Vi hjälper även till med aktiviteter, middagar eller transfer. Vi hjälper gärna till med bokning av ert landarrangemang.

Restaurang grupp

Restaurangbokning

Vi rekommenderar att man förbokar restauranger och menyer så er ankomst är planerad. Det ger er ett trevligare och smidigare restaurangbesök. Det är inte alltid...

Vi rekommenderar att man förbokar restauranger och menyer så er ankomst är planerad. Det ger er ett trevligare och smidigare restaurangbesök. Det är inte alltid lätt att hitta bord för en större grupp med kort varsel. Vi har utvalda restauranger som har erfarenhet av att ta emot ett större sällskap.     

Flygbokning

Behöver ni hjälp att göra en gruppbokning hos flygbolagen? Vi kan ta fram förslag som passar er resa. Oftast kan vi ger er några dagars betänketid. En gruppbiljett har...

Behöver ni hjälp att göra en gruppbokning hos flygbolagen? Vi kan ta fram förslag som passar er resa. Oftast kan vi ger er några dagars betänketid. En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer, är mycket mer flexibel och ni slutbetalar samt lämnar namn cirka sex veckor innan avresa. 

Företagsresor – teman
Dag03

Företagsresor – teman

Blå lagunen reykjavik bad grupp

Utflykter

Det är alltid uppskattat med en utflykt eller aktivitet som sticker ut från vardagen. Kanske ska ni resa till Spanien eller Italien och besöka en vingård? Eller resa till Island...

Det är alltid uppskattat med en utflykt eller aktivitet som sticker ut från vardagen. Kanske ska ni resa till Spanien eller Italien och besöka en vingård? Eller resa till Island och bada i Blå lagunen och uppleva vattenfall och gejsrar i utflykten Gyllene cirkeln. Eller kanske vill ni fördjupa er i historien, reser ni t ex till prisvärda Krakow ligger en utflykt till Auschwitz nära- en utflykt som inte lämnar någon oberörd.

Fotboll stadium grupp

Fotboll och evenemang

Vi kan boka er sportresa. Vi kan boka biljetter till fotbollsmatcher runt om i Europa och hjälper gärna till med hela ert paket; flyg, hotell, transfer och fotbollsbiljetter. Vi bokar...

Vi kan boka er sportresa. Vi kan boka biljetter till fotbollsmatcher runt om i Europa och hjälper gärna till med hela ert paket; flyg, hotell, transfer och fotbollsbiljetter. Vi bokar biljetter till musikaler, shower, opera – och teaterföreställningar.

buss studieresa transfer

Studiebesök - bussbokning

Vi kan hjälpa till att boka transferbussar om ni ska besöka olika verksamheter på er destination. Meddela oss era önskemål så tar vi fram offert.

Vi kan hjälpa till att boka transferbussar om ni ska besöka olika verksamheter på er destination. Meddela oss era önskemål så tar vi fram offert.

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.