Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

BOKA CHÂTEAUFORM'- BORTA FAST HEMMA
Söker ni ett franskt slott, en spansk herrgård eller en italiensk villa?

CHÂTEAUFORM'

BOKA CHÂTEAUFORM'

Boka er nästa konferensresa med Châteauform' utomlands! Vår samarbetspartner Châteauform' erbjuder vackra slott och gårdar runt om i Europa. Alla passar perfekt för företagsmöten och ger de bästa förutsättningarna för att er konferens blir ett lyckat arrangemang. Beställ en kostnadsfri offert direkt!

Söker ni en mer traditionell konferensresa hjälper vi på Resfeber gärna till med det också! Vi har stor erfarenhet av kickoffer, studieresor och personalresor

Châteauform' har 50 unika mötesanläggningar i sex länder: Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Schweiz och Belgien. Alla vackert belägna på landet, men samtidigt lättillgängliga i närheten av en europeisk storstad eller internationell flygplats. Oavsett ni väljer ett slott eller en gård är att stället är unikt anpassat för seminarier, företagskonferenser och event.

Det finns även fyra campus i Paris och Barcelona. Det här är större kursgårdar lämpliga för större team eller för seminarier med fokus på teambuilding. Utöver dessa finns det idag fem centralt belägna cityresidens i Paris, ett i Düsseldorf och ett i Liège i Belgien som lämpar sig för affärsmöten utan övernattning. 

All inclusive

Konceptet för Châteauform' är ”All inclusive” - unikt och generöst! Redan vid planeringsstadiet vet ni slutsumman på det kommande arrangemanget.

Följande ingår i all inclusive-arrangemanget:

- Konferens- och grupprum med all tänkbar high-tech utrustning
- All mat och dryck, mellanmål
- Fritids- och sportaktiviteter på plats

Det kommer med andra ord inga tråkiga överraskningar efteråt i form av tilläggsfakturor eller liknande.

Hemma fast borta

Slotten och gårdarna är familjärt uppbyggda och storleken varierar från 17 till 100 rum. Gårdens värdpar och köksmästare med sina team gör allt för att ni ska få ett varmt välkomnande och kunna känna er ”som hemma”. Trivsel, flexibilitet, avkoppling, frihet och generositet är ord som genomsyrar en vistelse med Châteauform'.

Oavsett om ni väljer ett franskt slott, en spansk herrgård eller en italiensk villa så finns en gemensam nämnare: de är alla en mix av ett varmt, välkomnande hem och en mötesplats som passar perfekt till företagskonferenser.

Châteauform' erbjuder massor av ställen att välja på. Samtliga är belägna i en grön, skön och rogivande miljö. Samtidigt är de lättillgängliga från en internationell flygplats eller storstad.

Tanken med Châteuform' är att det ska kännas som att komma hem fastän ni reser bort. Värdparen gör sitt yttersta för att ni ska trivas. Den hemtrevliga atmosfären främjar teamkänslan och bidrar till en skön och positiv stämning. På anläggningen finns också en mängd sport- och fritidsaktiviteter som ert team kan roa sig med mellan konferenspassen.

Châteuform' är det nya sättet att konferera, i en härlig och inspirerande miljö utan stök och brus.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert!

Om Resfeber

Vi på Resfeber har arrangerat företagsresor sedan 1998 så du kan känna dig trygg. Vi har stor erfarenhet av att ordna de allra bästa personalresorna med olika inriktningar, ja alla slags gruppresor för företag. Vi ser fram emot att vara med och skapa härliga minnen för dig och dina medarbetare! Välkommen in och läs om våra destinationer.

Tillbaka till startsidan för Resfeber Grupp & Konferens.

Detta kan vi göra för dig
Boka flyg
Vi hittar de bästa avgångarna
Boka flyg

Behöver du hjälp att boka flyg till din gruppresa? Vi tar fram förslag som passar er. Allra oftast kan vi ge er några dagars betänketid.

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Biljetten är mycket mer flexibel och ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

Klimatreducera
Vi samarbetar med Fly Green Fund.
Klimatreducera

Genom vårt samarbete med Fly Green Fund kan du reducera ditt klimatavtryck från flygresor genom bioflygbränsle. Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som driver utvecklingen av bioflygbränsle i Norden.

Du kan välja klimatreduktion som tillval vid din bokning. Då är du som resenär med och bidrar till att planet tankas med bioflygbränsle. Att flyga med biobränsle drar ned koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Boka hotell
Vi kan de bästa hotellen
Boka hotell

Har du redan ordnat transporten och behöver hjälp med boendet? Vi hjälper gärna till att hitta ett hotell som passar just er och era behov.

Föredrar ni lyxigt boende eller ett enklare? Vi har bredden. Vill ni bo centralt eller är det viktigare med ett spa på hotellet? Vi fixar.

Transfer med eller utan sightseeing
Starta resan på bästa sätt
Transfer med eller utan sightseeing

Att boka en gemensam transfer från flygplatsen är en perfekt och smidig start på er gruppresa! Vi rekommenderar att ni förbeställer detta även för hemresan. Vid hemresan kommer bussen till ert hotell i god tid för att ta er till flygplatsen. Lätt och smidigt!

Kombinera transfern med att boka in en lokal guide som presenterar stadens sevärdheter redan på vägen till hotellet. Det här är ett effektivt och trevligt sätt att lära känna staden direkt. 

Boka konferens
Vi bygger grunden för er konferens
Boka konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi vägleder er till de bästa konferensmöjligheterna, oavsett om ni önskar konferera på hotellet eller utanför hotellet. Kanske väljer ni att göra en walk and talk och stanna längs vägen för en lunch med utsikt? Eller vill ni konferera på en flodbåt? Möjligheterna är oändliga. Det är bara er budget som sätter gränserna.

Självfallet bokar vi också in lunch och fikapauser så att ni håller energin uppe hela dagen.

Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver
Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver

Bästa läget på stranden i Nice, tapas i Barcelonas mysiga gränder eller piroger i Krakow? För de flesta är maten på en grupp- och konferensresa ett av de viktgaste inslagen.

Vi rekommenderar att förboka restauranger och menyer. Det ger både trevligare och smidigare restaurangbesök. Våra lokala samarbetspartners känner till de allra bästa restaurangerna på resmålet. Berätta vad ni gillar och er budget. Vi tar fram det perfekta valet.

Genom att planera får hela sällskapet garanterat plats på samma restaurang. Och upplevelsen blir desto bättre!

Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.
Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.

Chokladprovning i Bryssel eller boule med rosé under pinjeträden i Nice? Eller bada i Blå lagunen och uppleva gejsrar på Island? Varför inte fördjupa er i historien? Då kan ni resa till prisvärda Krakow, där ett besök i Auschwitz inte lämnar någon oberörd.

Söker ni en annorlunda aktivitet? Av erfarenhet vet vi att det alltid är uppskattat med något som sticker ut från det vanliga. En aktivitet är ett perfekt sätt att sammansvetsa teamet.

Vi tar fram förslagen. Du väljer.

Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.
Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.

Är ni många på företaget som delar ett sportintresse? Inga problem, vi bokar er sportresa! Vi kan boka de bästa platserna till fotbollsmatcher över hela Europa. Det är bara budgeten som styr.

Vill ni istället ha glitter och glamour? Vi bokar biljetter till de populäraste musikalerna och showerna, innan biljetterna tar slut. 

Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!
Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!

Reser ni för att få ny kunskap och erfarenhet? Kanske besöka ett företag, en stadsdel eller en institution?

Vi hjälper till att boka studiebesök, lokala guider och tolk när det behövs. Självklart bokar vi även in transporten till och från de olika studiebesöken.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.