Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

VI BOKAR ER JULBORDSRESA
Vill ni äta julbord utomlands i år? Ett välkommet och inspirerande avbrott i vardagen!

JULBORDSRESOR

BOKA JULBORDSRESA

Varför inte äta julbord utomlands i år? Ta med kollegerna och smygfira en av våra största högtider genom att boka julmiddagen på en ny plats. Eller anordna en personalresa med företaget i vinter. Det här, tycker vi på Resfeber, är personalvård när den är som bäst!  

Jul eller inte – ett inspirerande avbrott i vardagen är alltid välkommet! Resfeber hjälper företaget att ordna en lyckad och prisvärd kickoff, konferensresa eller studieresa, Vi har massor av härliga tips och ser fram emot att hjälpa er till ett lyckat arrangemang!

Julmarknader

Bara en kort flygresa bort finns det mängder av trevliga julmarknader; Hamburg, Berlin, Tallinn, Gdansk, London, Riga... Listan är lång och härlig! Men du behöver inte göra en massa research och lägga tid (som du kanske inte har) på att välja ut den bästa destinationen. Kontakta oss istället så gör vi jobbet åt dig. Berätta din budget och Resfeber sköter resten! 

Priserna på resor är ofta lägre från november till februari. Om ni har kommit så långt att ni bestämt er för att åka så räcker det gott. Vi hjälper gärna till med förslag på program utifrån vår mångåriga erfarenhet av grupp- och konferensresor. Har ni möjlighet att resa fredag – måndag eller lördag – tisdag blir flygbiljetterna ofta billigare.

Individuellt anpassad offert

När du kontaktar oss för att få ett reseförslag tar vi fram en unik och individuellt anpassad offert till just dig och ditt företag. I offerten ingår självklarheter som flyg, hotell och transfer till och från flygplatsen. Och vi hjälper gärna till med hela programupplägg. Vi bokar passande mötesrum, föreslår roliga aktiviteter och reserverar bord på de allra bästa restaurangerna. Och som sagt, åker du på en julbordsresa så bokar vi givetvis julbordet och tipsar om trevliga julmarknader att besöka.

Om Resfeber

Vi på Resfeber har arrangerat företagsresor sedan 1998 så du kan känna dig trygg. Vi har stor erfarenhet av att ordna de allra bästa personalresorna med olika inriktningar, ja alla slags gruppresor för företag.

Skicka in en bokningsförfrågan så berättar vi mer om våra julresor. Ví ser fram emot att vara med och skapa härliga minnen för dig och dina medarbetare!

Tillbaka till startsidan för Resfeber Grupp & Konferens.

Detta kan vi göra för dig
Boka flyg
Vi hittar de bästa avgångarna
Boka flyg

Behöver du hjälp att boka flyg till din gruppresa? Vi tar fram förslag som passar er. Allra oftast kan vi ge er några dagars betänketid.

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Biljetten är mycket mer flexibel och ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

Klimatreducera
Vi samarbetar med Fly Green Fund.
Klimatreducera

Genom vårt samarbete med Fly Green Fund kan du reducera ditt klimatavtryck från flygresor genom bioflygbränsle. Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som driver utvecklingen av bioflygbränsle i Norden.

Du kan välja klimatreduktion som tillval vid din bokning. Då är du som resenär med och bidrar till att planet tankas med bioflygbränsle. Att flyga med biobränsle drar ned koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Boka hotell
Vi kan de bästa hotellen
Boka hotell

Har du redan ordnat transporten och behöver hjälp med boendet? Vi hjälper gärna till att hitta ett hotell som passar just er och era behov.

Föredrar ni lyxigt boende eller ett enklare? Vi har bredden. Vill ni bo centralt eller är det viktigare med ett spa på hotellet? Vi fixar.

Transfer med eller utan sightseeing
Starta resan på bästa sätt
Transfer med eller utan sightseeing

Att boka en gemensam transfer från flygplatsen är en perfekt och smidig start på er gruppresa! Vi rekommenderar att ni förbeställer detta även för hemresan. Vid hemresan kommer bussen till ert hotell i god tid för att ta er till flygplatsen. Lätt och smidigt!

Kombinera transfern med att boka in en lokal guide som presenterar stadens sevärdheter redan på vägen till hotellet. Det här är ett effektivt och trevligt sätt att lära känna staden direkt. 

Boka konferens
Vi bygger grunden för er konferens
Boka konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi vägleder er till de bästa konferensmöjligheterna, oavsett om ni önskar konferera på hotellet eller utanför hotellet. Kanske väljer ni att göra en walk and talk och stanna längs vägen för en lunch med utsikt? Eller vill ni konferera på en flodbåt? Möjligheterna är oändliga. Det är bara er budget som sätter gränserna.

Självfallet bokar vi också in lunch och fikapauser så att ni håller energin uppe hela dagen.

Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver
Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver

Bästa läget på stranden i Nice, tapas i Barcelonas mysiga gränder eller piroger i Krakow? För de flesta är maten på en grupp- och konferensresa ett av de viktgaste inslagen.

Vi rekommenderar att förboka restauranger och menyer. Det ger både trevligare och smidigare restaurangbesök. Våra lokala samarbetspartners känner till de allra bästa restaurangerna på resmålet. Berätta vad ni gillar och er budget. Vi tar fram det perfekta valet.

Genom att planera får hela sällskapet garanterat plats på samma restaurang. Och upplevelsen blir desto bättre!

Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.
Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.

Chokladprovning i Bryssel eller boule med rosé under pinjeträden i Nice? Eller bada i Blå lagunen och uppleva gejsrar på Island? Varför inte fördjupa er i historien? Då kan ni resa till prisvärda Krakow, där ett besök i Auschwitz inte lämnar någon oberörd.

Söker ni en annorlunda aktivitet? Av erfarenhet vet vi att det alltid är uppskattat med något som sticker ut från det vanliga. En aktivitet är ett perfekt sätt att sammansvetsa teamet.

Vi tar fram förslagen. Du väljer.

Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.
Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.

Är ni många på företaget som delar ett sportintresse? Inga problem, vi bokar er sportresa! Vi kan boka de bästa platserna till fotbollsmatcher över hela Europa. Det är bara budgeten som styr.

Vill ni istället ha glitter och glamour? Vi bokar biljetter till de populäraste musikalerna och showerna, innan biljetterna tar slut. 

Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!
Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!

Reser ni för att få ny kunskap och erfarenhet? Kanske besöka ett företag, en stadsdel eller en institution?

Vi hjälper till att boka studiebesök, lokala guider och tolk när det behövs. Självklart bokar vi även in transporten till och från de olika studiebesöken.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.