Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

VI BOKAR ER PERSONALRESA
Planerar du en resa för dina medarbetare? Spar tid och säkra din investering genom att ta hjälp av oss!

Personalresor

BOKA PERSONALRESA

En personalresa utomlands kan även kallas för incentiveresa eller belöningsresa. Oavsett benämning handlar det om personalvård. Att resa utomlands med företaget är otroligt uppskattat! Det kan vara en belöning för det som varit eller en uppmuntran inför framtiden.

Söker du någon annan typ av företagsresa? Resfeber kan hjälpa till med kickoff, konferens och studieresa utomlands. Kika gärna på ett urval av våra destinationer och kontakta sedan oss för en gratis offert.

Hållbarhet – socialt

Att som företag anordna en personalresa är att värna om företagets viktigaste resurs, personalen. Det här, tycker vi, är att ta företagets arbete med hållbarhet ett steg längre. Inte bara prata om hållbarhet ur ett miljöperspektiv utan även hållbarhet ur ett socialt perspektiv där man som arbetsgivare ser till att de anställda mår bra.

Hållbarhet – miljö

Givetvis bryr vi oss om hållbarhet även i ett större perspektiv. När du bokar en resa med Resfeber kan du klimatreducera för de utsläpp din resa genererar. Varje bidrag ger direkt effekt på CO2-utsläppen. Vi delar också gärna med oss av hållbara tips inför resan.

5 tips inför personalresan

  • Tänk igenom din budget i förväg
  • Fundera på vad resan ska innehålla.
  • Boka i god tid.
  • Res mellan november och februari, då är priserna ofta lägre.
  • Var flexibel med resdagarna. Om ni kan resa fredag-måndag eller lördag-tisdag blir ofta flygbiljetterna billigare.

Unik offert

När du kontaktar oss tar vi fram en unik och individuellt anpassad offert till just dig och ditt företag. Vi på Resfeber har arrangerat företagsresor sedan 1998 så du kan känna dig trygg. Vi har stor erfarenhet av att ordna de allra bästa resorna för företaget, oavsett vilken typ av företagsresa det gäller.

Läs gärna om några av våra destinationer och kontakta oss sedan för att få ett förslag på program för företagsresan! Varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan till oss. Då har du tagit det första steget mot en lyckad personalresa!

Gå tillbaka till startsidan för att läsa mer om Resfeber Grupp & Konferens.

Detta kan vi göra för dig
Boka flyg
Vi hittar de bästa avgångarna
Boka flyg

Behöver du hjälp att boka flyg till din gruppresa? Vi tar fram förslag som passar er. Allra oftast kan vi ge er några dagars betänketid.

En gruppbiljett har samma pris för alla resenärer. Biljetten är mycket mer flexibel och ofta är det möjligt att ändra resenärernas namn. Ni slutbetalar och meddelar oss deltagarnas namn cirka sex veckor innan avresa. 

Klimatreducera
Vi samarbetar med Fly Green Fund.
Klimatreducera

Genom vårt samarbete med Fly Green Fund kan du reducera ditt klimatavtryck från flygresor genom bioflygbränsle. Fly Green Fund är en ekonomisk förening, utan vinstintresse, som driver utvecklingen av bioflygbränsle i Norden.

Du kan välja klimatreduktion som tillval vid din bokning. Då är du som resenär med och bidrar till att planet tankas med bioflygbränsle. Att flyga med biobränsle drar ned koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Boka hotell
Vi kan de bästa hotellen
Boka hotell

Har du redan ordnat transporten och behöver hjälp med boendet? Vi hjälper gärna till att hitta ett hotell som passar just er och era behov.

Föredrar ni lyxigt boende eller ett enklare? Vi har bredden. Vill ni bo centralt eller är det viktigare med ett spa på hotellet? Vi fixar.

Transfer med eller utan sightseeing
Starta resan på bästa sätt
Transfer med eller utan sightseeing

Att boka en gemensam transfer från flygplatsen är en perfekt och smidig start på er gruppresa! Vi rekommenderar att ni förbeställer detta även för hemresan. Vid hemresan kommer bussen till ert hotell i god tid för att ta er till flygplatsen. Lätt och smidigt!

Kombinera transfern med att boka in en lokal guide som presenterar stadens sevärdheter redan på vägen till hotellet. Det här är ett effektivt och trevligt sätt att lära känna staden direkt. 

Boka konferens
Vi bygger grunden för er konferens
Boka konferens

Behöver ni konferensrum för en eller flera dagar? Vi vägleder er till de bästa konferensmöjligheterna, oavsett om ni önskar konferera på hotellet eller utanför hotellet. Kanske väljer ni att göra en walk and talk och stanna längs vägen för en lunch med utsikt? Eller vill ni konferera på en flodbåt? Möjligheterna är oändliga. Det är bara er budget som sätter gränserna.

Självfallet bokar vi också in lunch och fikapauser så att ni håller energin uppe hela dagen.

Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver
Boka restaurang
Vi har tipsen du behöver

Bästa läget på stranden i Nice, tapas i Barcelonas mysiga gränder eller piroger i Krakow? För de flesta är maten på en grupp- och konferensresa ett av de viktgaste inslagen.

Vi rekommenderar att förboka restauranger och menyer. Det ger både trevligare och smidigare restaurangbesök. Våra lokala samarbetspartners känner till de allra bästa restaurangerna på resmålet. Berätta vad ni gillar och er budget. Vi tar fram det perfekta valet.

Genom att planera får hela sällskapet garanterat plats på samma restaurang. Och upplevelsen blir desto bättre!

Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.
Planera aktiviteter
Det vanliga eller det oväntade? Vi har idéerna.

Chokladprovning i Bryssel eller boule med rosé under pinjeträden i Nice? Eller bada i Blå lagunen och uppleva gejsrar på Island? Varför inte fördjupa er i historien? Då kan ni resa till prisvärda Krakow, där ett besök i Auschwitz inte lämnar någon oberörd.

Söker ni en annorlunda aktivitet? Av erfarenhet vet vi att det alltid är uppskattat med något som sticker ut från det vanliga. En aktivitet är ett perfekt sätt att sammansvetsa teamet.

Vi tar fram förslagen. Du väljer.

Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.
Fotboll och evenemang
Valet är ditt, vi fixar biljetterna och de bästa platserna.

Är ni många på företaget som delar ett sportintresse? Inga problem, vi bokar er sportresa! Vi kan boka de bästa platserna till fotbollsmatcher över hela Europa. Det är bara budgeten som styr.

Vill ni istället ha glitter och glamour? Vi bokar biljetter till de populäraste musikalerna och showerna, innan biljetterna tar slut. 

Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!
Boka studiebesök
Berätta vart ni vill så löser vi kontakten!

Reser ni för att få ny kunskap och erfarenhet? Kanske besöka ett företag, en stadsdel eller en institution?

Vi hjälper till att boka studiebesök, lokala guider och tolk när det behövs. Självklart bokar vi även in transporten till och från de olika studiebesöken.

Se fler
Stäng
5 i topp - Personalresor
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Konferens i Prag
Prag
Inspirerande atmosfär och prisvärd lyx i Prag.
Prag lockar med inspirerande atmosfär och prisvärd lyx. God mat, dryck och stora upplevelser för gruppresan.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Riga
Prisvärda & närbelägna Riga kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Charmiga & prisvärda Riga ligger på bekvämt avstånd från Sverige och kallas med rätta för Östeuropas pärla och Nordens Paris.
Malta
Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Malta
Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Malta är den perfekta destinationen för en grupp- eller konferensresa. Här finns en vacker natur och många sevärdheter från landets rika och långa historia.
Dublin
Sociala, gästvänliga och livfulla Dublin är perfekt resmål för en gruppresa.
Dublin
Sociala, gästvänliga och livfulla Dublin är perfekt resmål för en gruppresa.
Det är svårt att tänka sig en bättre grupp- och konferensdestination än sociala, gästvänliga och livfulla Dublin.
Tallinn
Boka er gruppresa till Tallinn, en väldigt mysig och charmerande stad.
Tallinn
Boka er gruppresa till Tallinn, en väldigt mysig och charmerande stad.
Väljer ni att boka en gruppresa till Tallinn så kommer ni till en stad som är väldigt mysig och charmerande.
Se alla destinationer

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.