Annons:

Gruppresa & Konferens Gdansk

Gruppresa - ÄR NI 10 PERSONER ELLER FLER?
VI BOKAR FLYG, HOTELL, KONFERENS, MIDDAGAR, UTFLYKTER, TEAMAKTIVITETER.
BERÄTTA OM ERA ÖNSKEMÅL SÅ TAR VI TA FRAM DEN BÄSTA OFFERTEN TILL ER.

Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se

Gdansk

Gdansk är ett bra val för en gruppresa eller en konferensresa. Det är kort flygtid, låg prisnivå, mycket att se och det är bekvämt med en mindre stad när man reser i grupp. Vid Polens norra kust ligger den trevliga staden som har en stark medeltidsanda. Man kan med fördel kombinera gruppresan till Gdansk med ett besök till badorten Sopot. 

Vi har ett nära samarbete med en lokal agent och vi är experter på att sy ihop er gruppresa till populära Gdansk. 

Atmosfären i hela Gdansk är härlig. Istället för ett vanligt torg finns det en lång gågata, som kallas Den långa marknaden. Både där och längs floderna finns små mysiga kaféer och restauranger. Kuststaden har en vacker hamnsida som du inte får missa. I Gamla stan kan du titta på de eleganta byggnaderna som tillkom under renässansen och har
+

holländsk influens, så det ser annorlunda ut jämfört med resten av Polen.

När du besöker Gdansk får du intrycket av att färdas tillbaka till medeltiden. Även om staden till stora delar fick återuppbyggas efter Andra världskriget, har den genuina känslan inte gått förlorad. Historiskt sett har det varit en betydelsefull plats i norra Europa. Exempelvis försökte Sverige invadera staden under Trettioåriga kriget. Världshistoriska skeenden har inletts här; startskotten till Andra världskriget small i utkanterna av staden.

En gruppresa eller konferensresa hit är att rekommendera.

 

-
Gdansk fasader hus

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
Sänd oss ett mail: gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.