Annons:

Gruppresa & Konferens Gdansk

Vi bokar flyg, hotell, konferens, middagar, utflykter, teamaktiviteter.
Berätta om era önskemål så tar vi ta fram den bästa offerten till er gruppresa.

Flyg + hotell = Smart
Gör din förfrågan här!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se

Gdansk

Gdansk i Polen är en av våra mest populära destinationer för både firmaturer och gruppresor. Hamnstaden Gdansk ligger vackert vid Östersjöns sydliga kust och är idag en ofta ett efterfrågat resmål, då flygtiden hit är kort och en gruppresa till Gdansk är prisvärd i jämförelse med många andra av Europas städer. Här kan man finna hotell i en hög standard till ett lägre pris än i övriga delar av Europa. Men många väljer också att resa på firmatur till Gdansk för dess historiska sevärdheter, de mysiga kvarteren i gamla stan och det rika café- och restauranglivet. Varje år i december kommer flera tusen besökare till stadens julmarknad för att ta del av festligheterna som äger rum bland de ståtliga 1600-talsbyggnaderna. Här kommer ni garanterat i julstämning, kan köpa med er presenter hem och njuta av glögg och andra specialiteter.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Se nedan: förslag på schema med aktiviteter som er gruppresa/konferens kan innehålla!

Många besöker Gdansk i kombination med de två grannstäderna
+

Sopot och Gdynia, det så kallade trestadsområdet. Gdansk bjuder på flera historiska minnesmärken och i Sopot kan man finna vidsträcka vita stränder. Sopot var en av de städer som skonades från andra världskrigets bomber och gatorna kantas av de gamla fina husen som idag har restaurerats.

De många århundraden som en av de mest betydelsefulla Hansastäderna har gett staden en speciell prägel. De välbeställda utländska köpmännen har lämnat spår efter sig och gjort att arkitekturen inte är typiskt polsk. Andra kända landmärken är Mariakyrkan, eller Bazylika Mariacka som den heter på polska, är känd som världens största tegelstenskyrka. Ta dig upp i det 80 meter höga tornet och beskåda Gdansk från ovan. Halvön Westerplatte är värd ett besök om du gillar historia, här utkämpades nämligen det första slaget mellan polska och tyska trupper i början på andra världskriget. Men historiens vingslag känns även mitt inne i centrum, ta en promenad längs Kungsleden och gå i samma spår som de kungliga processionerna och paraderna en gång i tiden gick. Promenaden tar dig förbi tortyrhuset, fängelsetornet, det vackert dekorerade zlota Brama (”Golden Gate”) och den berömda gatan Dluga där du kan skåda de vackra husfasaderna som har anor från 1300-talet.

Restauranger framför Mariakyrkan i Gdansk
Färglada fasader på äldre byggnader
Båtar vid kaj i Motlawafloden
Restaurang vid stranden i Sopot

Idéer och förslag på aktiviteter, teambuilding och sightseeing

Dag01

Gdansk sightseeing

Sightseeing Gdansk

Gdansks historia sträcker sig över 1000 år tilbaka i tiden och är utan tvivel den mest charmerande staden i norra Polen och en av de vackraste i Europa. Gdansk blev ett viktig...

Gdansks historia sträcker sig över 1000 år tilbaka i tiden och är utan tvivel den mest charmerande staden i norra Polen och en av de vackraste i Europa. Gdansk blev ett viktig vittne till de turbulenta händelser som skedde under 1900-talet, det var här andra världskriget startade. Det är också här begreppet solidaritet myntades. För de konst- och kulturintresserade har Gdansk många historiska byggnader och monument och missa inte att besöka Solidaritetsmuséet, en viktig påminnelse om de omvälvande händelser som skedde i Polen under 80-talet.

Gdansk Sopot

Utflykt till Sopot

Besök Sopot, den populära semesterorten som är känd för sin vackra strand. Här kan man slappna av och njuta av en promenad på den längsta träpiren i...

Besök Sopot, den populära semesterorten som är känd för sin vackra strand. Här kan man slappna av och njuta av en promenad på den längsta träpiren i Europa. På stadens huvdgata – Bohaterow Monte Cassino Street – finns mängder av stämningsfulla restauranger och förtrollende kaféer. ”The Crooked House” i Sopot är en riktig turistattraktion, varför inte passa på att luncha här?

Gdansk Malborg Borg

Malbork Borg

Borgen i Malborg (cirka 65 kilometer från Gdansk) byggdes under medeltiden av den tyska orden för de tyska tempelriddarna. I början av 1300-talet var Malborg (på tyska...

Borgen i Malborg (cirka 65 kilometer från Gdansk) byggdes under medeltiden av den tyska orden för de tyska tempelriddarna. I början av 1300-talet var Malborg (på tyska Marienburg) ordens huvudstad i Europa. Byggnaderna består av tre borgar och alltsammans är omgivet av fyra ringmurar. Malbork finns med på UNESCOs världsarvslista är idag ett museum.    

Hotellförslag

Grupp- & Konferensresor

Resfeber Grupp & Konferens har sedan starten 1998 arrangerat över 8000 prisvärda och lyckade gruppresor. Vi bokar in allt från företagets konferensresa med flyg, hotell, middagar och arrangemang, till föreningens årliga flygresa till Dublin eller till annat resemål i Europa.  

Välkommen med din förfrågan!

Ring oss 0770 - 45 66 77

Vi har öppet vardagar: 09.00-17.00
gruppresor@resfeber.se


Gör din förfrågan här!
 • FÖRETAGSRESOR
  Vi är experter på prisvärda företagsresor. Vänd er till en trygg arrangör och låt oss göra jobbet.
 • KONFERENSRESOR
  Vi bokar in hela konferensresan eller bara delar av arrangemanget.
 • GRUPPRESOR
  Spar tid och pengar, vi är experter på att ta fram prisvärda förslag till er nästa gruppresa.

Kunder som valt att RESA med oss

 • r-elkraft-200x150 (2).jpg
  Jonas Westin Elkraft Sverige AB

  "Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"

 • folkpool_200x150
  Ulf Dencker Folkpool

  "Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service -med andra ord: NI ÄR BÄST!!"

 • colada_200x150 (2).jpg
  Anne Bendrik Colada

  "Under alla år av samarbete har den personliga servicen varit slående. Våra konferensresor har varit suveränt planerade och vi är mer än nöjda!"

 • svarta-bjorn-200x150
  Mikael Karlsson Svarta Björn

  "Vår årliga mat- och vinresa är alltid en succé. Jag rekommenderar Resfeber till alla som ska boka en gruppresa."

 • srf.png
 • krona.png
 • iata.png

Resfeber innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Resfeber ägs av Resia AB, en av Nordens största resebyråkedjor. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår även Bengt-Martins AB samt varumärkena Cruise Market, Hyttespecialisten, Flygofar och Boxoffice. Resia Travel Group har sitt huvudkontor i Göteborg och innehar IATA-licens och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.