Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Åre

Åre - en av Sveriges majestätiska pärlor som är perfekt för er som ska hålla en konferens eller gruppresa. Här finns konferensmöjligheter året runt och det ges även tillfällen att kombinera era möten med frisk luft, shopping, god mat och nöjesliv. Vi på resfeber är experter på vårt arbete och gör alltid vårt yttersta för att hitta de guldkorn som passar er grupp bäst.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

När man föreställer sig Åre så ser man skidåkning framför sig, vilket inte är konstigt då orten är känd för just detta. Det finns hela 114 nedfarter och 43 liftar att välja mellan, alla i varierande svårighetsgrader så att alla i er grupp kan åka. Vill du inte åka skidor så har denna plats mycket mer att erbjuda! Vad sägs om att låta adrenalinet pumpa i kroppen genom att åka hundspann eller ha skotersafari tillsammans innan det är dags för den traditionella afterskin? Eller varför inte åka under sommarsäsongen och njuta av storslagna vandringar i mystiska skogar och vackra fjäll? Sveriges högsta vattenfall finns också här och kan besökas året om, när kylan trycker på är fallet en gigantisk frusen isskulptur som påminner om en vacker tavla och på sommaren forsar vattnet fram med en vidundrande nästan hypnotiserande fart. Man kan se regnbågar i vattendiset och ljudet av vattnet har en meditativ inverkan på sinnet. I Åre stad finns också en chokladfabrik, ljustillverkare, glasblåseri, mysiga hemslöjds- och klädbutiker och till och med ett ölcafé där lokaltillverkad öl serveras till maten.  Ja, Åre har det mesta skulle vi vilja påstå! Vacker natur, golfbanor, unik shopping, en stor variation på restauranger och såklart afterski!

Söker du och din grupp en udda resa? Vill ni komma hem och kunna skryta om något riktigt originellt? Det kan vi också ordna! Konferens i uppblåsbara iglos, isskulpturering, gastronomiska middagar på kabinbaneturer, boende på en älg-farm och mountainkart är alla udda aktiviteter som gör er gruppresa exceptionell och minnesvärd!

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Liften i Åreskutan
Tännfallet på sommaren
Tännfallet på vintern
Norrsken i Åre
Solnedgånf i Åre
Upplev mer i Åre
Zipline Black
Zipline Black

Detta är aktiviteten med ett stort A, som man inte får missa när man besöker Åre! Att susa 60-70 meter ovan marken och se Åredalens alla trä-toppar och vattendrag ifrån en zipline är en oförglömlig upplevelse. I Åre finns det hela 4 banor att åka på och den allra längst banan är nästan 350 meter lång. Du kommer äntligen få känna på hur det känns att flyga, och dessutom är banan öppen året om.

420 sekunder
420 sekunder

Detta är en galet rolig och väldigt populär teambuilding-tävling där lag möter varandra parallellt vid 6 olika stationer. Under 420 sekunder, eller sju minuter så måste lagen ha en problemlösande inställning och hjälpas åt för att klara utmaningen innan det är dags att gå vidare till nästa station. Här får ni använda er av ert sinne för humor, er intelligens och visa upp er planeringsförmåga för att klara uppgifterna.  Hur bra samarbete har ni och vilket lag kommer koras som vinnare?

Eisstock
Eisstock

Detta är en udda och trivsam vinteraktivitet som går att göra på både snö och is så ni borde verkligen prova denna annorlunda curlingen. Den har rötter ifrån de mellaneuropeiska alpländerna och har stora likheter med vanlig curling, den största skillnaden är egentligen dess regler som är mer likt boule. Under spelets gång kommer eldar vara tända i närheten som ni kan värma er vid och varm dryck serveras också för de som vill.

Hundspann
Hundspann

Upplev fjällvärlden på ett annorlunda, naturnära och spännande sätt. Ni färdas genom tyst och orörd natur och över de vita vidderna har du möjlighet att se ren, fjällräv, lo och järv. På turen som går igenom både skogsterräng och kalfjäll får ni lära er vad det innebär att köra ett hundspann med 4-5 Alaskan Huskies. Var förberedd på att hjälpa hundarna uppför backar, parera i svängarna och bromsa när det behövs. Att köra hundspannet och känna hundarnas dragkraft är en fantastisk upplevelse utöver det vanliga så följ med ut i naturen och skapa fina minnen tillsammans.

Downhill experience
Downhill experience

Denna aktivitet är en spännande och äventyrlig upplevelse som tar plats i Åre Bike Park. Tillsammans med erfarna guider så får ni veta alla hemligheter med att cykla nedför bergen. Upplevelsen kanske låter vågad men innan ni beger er nedför så kommer en genomgång hållas av både teknik och säkerhet, sedan kommer ni kunna njuta av vackra vyer och frisk luft tillsammans. Den här upplevelsen är en perfekt mix av adrenalin, natur och gemenskap.

Vandring
Vandring

Att vandra i Åredalen och dess omgivning är en magisk upplevelse fylld med vackra vyer, frisk luft och motion. Variationerna är oändliga med allt från högt liggande fjäll till vackra dalgångar med gömda bäckar och tjärnar. Ett av våra favoritställen är den mycket vackra Blanktjärn i Vålådalen. Man blir alldeles tagen av dess smaragdgröna vatten och här kan man också paddla kanot eller SUP-bräda. Vandringslederna är många och beroende på årstid och den erfarenhet er grupp har så lägger vi upp en tur som är lämpad för alla.

Gourmévandring
Gourmévandring

Här får ni ta del av en härlig kombination av fjällvandring och smaka på lyxiga råvaror. Ni packar ryggsäckarna med lite hemligt innehåll och ger er sen ut på en fantastisk tur runt Totthummeln. Vill ni hellre utforska stigarna upp till Åreskutans topp får ni åka första sträckan med liften VM 6`an för att sedan vandra resterande bit. Det blir fyra stopp under turens gång där ni får njuta av den fantastiska naturen, får information om de lokalproducerade delikatesserna och smaka på godbitar som ost, charkuterier, sötsaker och dryck. En vandringstur med det lilla extra helt enkelt.

Slädtur på Åresjön
Slädtur på Åresjön

Detta är en mysig tur utan måsten och stress. Med varma vinterkläder, skor, vantar och renskinn under er i släden kommer ni njuta av vinden i ansiktet och skoterns burrande motor som tar er ut på Åresjön. Ni kommer ta sikte mot Tegeforsens utlopp där ett kaffestopp kommer ske. Kaffet kokas över eld och färska kanelbullar från det lokala fiket kommer serveras. Chansen att fiska upp en öring eller röding finns och såklart kan man under den här turen prova på att gå med snöskor.

Åres hantverkstur
Åres hantverkstur

På denna tur så hämtar en buss upp er på hotellet för att ta er till tre av Åres mest sevärda platser. Det första stoppet kommer bli vid Åre glashytta, som är en upplevelse utöver det vanliga. En glasblåsare arbetar intensivt i värmen och här kommer ni få se hantverkets konst på nära håll. Utflykten fortsätter sedan till den ståtliga Tännforsen som är ett måste i Åre. Turen avslutas i Åres egen chokladfabrik där alla praliner fortfarande görs för hand och smaksätts med äkta råvaror.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över staden.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.