Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Bergen

Att Bergen kallas för fjordarnas hjärta och staden mellan de sju fjällen är inte konstigt då det är precis vad den är. Men vår näst största stad har mycket mer än pampig natur att erbjuda, här finns också museum och gatukonst, fantastisk shopping, gourmé restauranger, en av Norges mest besökta utomhusmarknader och mycket mer som kan kombineras under er grupp -eller konferensresa. Ta hjälp av oss på Resfeber så sätter vi ihop ett passande program för just er.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Ett av Bergens vackraste och äldsta kvarter heter Hansahamnen Bryggen, området har funnits sedan Hansaperioden och husen som står på rad vid vattnet lyser upp sinnet med sina färger. Husen är så omtyckta att de är med på UNESCO:s lista för världsarv. De små butikerna och museums ger området charm och prakt.

År 2015 utsågs även staden till ”UNESCO city of gastronomy” tack vare sin fantastiska cuisine. Fisk -och skaldjur är stommen i Bergens matlagning och när man är här ska man prova på specialiteter såsom fisksoppa, persetorsk och fiskkakor.

Passa på att ta er upp till någon av Bergens toppar, Floyen är närmast till hands. Ni tar er enkelt upp de 320 metrarna med hjälp av en bergsbana som går flera gånger om dagen. Uppe på toppen får ni en storslagen vy över staden. Vill ni upp på ännu högre höjder rekommenderar vi Ulriken, som med sina 64möh är den högsta toppen i Bergen, här kan ni njuta av utsikten på linbanan som tar dig hela vägen upp. Där uppe blir det tydligt varför just denna stad kallas för fjordarnas huvudstad. Hör av er till oss så tar vi hand om det praktiska så ni kan njuta av er resa.  

Bryggen i Bergen
Kvällsvy över Bergen
Vy över Bergen från vattnet
Skylt i Bergen
Upplev mer i Bergen
CITY HUNT
CITY HUNT

Hur mycket av en Sherlock Holmes är du och dina arbetskamrater? Det är upp till bevis under denna city hunt, där ni kommer upptäcka staden samtidigt som ni försöker stoppa Professor M från att begå ett fruktansvärt brott. Ta er fram genom den vackra staden med ledtrådarna från olika brottsplatser och försök att tillsammans lösa dem. Detta är en väldigt populär och rolig teambuilding aktivitet som skapar band er kollegor emellan.

BRYGGEN PACKAGE
BRYGGEN PACKAGE

Utmana dig själv och dina kollegor genom att ta er ur låsta rum och lobbys med olika spännande teman. Ni kanske kommer hjälpas åt med att hitta dyrbara skatter som är gömda av Hanseaticus bröderna? Det sägs att de som inte hinner ut i tid själva blir förstenade i guld. Eller blir det du och din grupp som ska försöka rädda Supernovan La Diva från bomben som är placerad i hennes provrum? Kanske kommer ni stöta på frun som blev mördad och försöker ersätta sitt förlorade hjärta med gästers? Ja, den stora frågan är egentligen - kommer ni ta er helskinnade ut härifrån?

BERGENS VACKRASTE VYER FRÅN SEGWAY
BERGENS VACKRASTE VYER FRÅN SEGWAY

Upplev Bergens vackraste vyer tillsammans på en varsin segway. Ni kommer ha en lokal guide med er som visar Bergens allra finaste sidor samtidigt som ni balanserar er fram och lär er manövrera en segway. En salig blandning av Bergens allra kändaste platser och små smultronställen dit inte alla turister hittar står på schemat denna dag, bland annat ett av UNESCO:s världsarv; Bryggen och den kända vägen Fjellveien som ger ett hänförande perspektiv på staden. Detta är en perfekt mix för ert företag där roligheter mixas med majestätiska vyer och gemenskap.

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing! Starta resan bekvämt genom att beställa transfer till flygplatsen i förväg. Då slipper ni leta efter taxi eller flygtåg. En buss med guide möter upp er när ni landat och därefter går färden direkt till hotellet. Om så önskas kan denna transfer kombineras med en sightseeing så att ni direkt får en överblick över stan. 

Konferens
Konferens

Att ha konferensen på ert hotell är ett effektivt sätt att utnyttja tiden. Ni slipper ta på ytterkläder och lägga tid på transport. Det är helt enkelt väldigt bekvämt! Utifrån just era önskemål, budget och intressen rekommenderar vi ett prisvärt boende med rätt servicenivå. Att konferera utomlands ger ofta nya perspektiv på tillvaron och tillför ytterligare en dimension till er konferens.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.