Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Bornholm

Välkomna till solskensön Bornholm med sitt böljande gröna landskap, vackra stränder och Danmarks enda granitklippor. Vill ni på er nästa grupp- eller konferensresa ta del av en unik ö-kultur med mysiga gamla byar, fiskrökerier med välsmakande sortiment och de karakteristiska runda medeltidskyrkorna hjälper vi er gärna att sätta ihop ett program som passar just för er.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Trots sin lilla storlek har Bornholm massor att erbjuda. Här kan ni bland annat besöka Gudhjem, en vacker kustpärla med sin egen maträtt ”Sol over Gudhjem” – ett klassiskt smørrebrød med varmrökt sillfilé, vispad crèmefraiche och citronmarinerad rödlök som toppas med en solgul äggula. Ta er till dramatiska Hammerhus med sin medeltida borgruin och spännande historia som bjuder på en slående vy över Bornholm och Östersjön. Besöker ni den norra kusten får ni se klipporna resa sig ur havet i dramatiska former och inte långt härifrån har ni den praktfulla Opalsjön. Detta gamla granitbrott inbjuder till ett skönt dopp sommartid, vill man hellre hålla sig torr finns det flera natursköna vandringsleder runt sjön. Idylliska Svaneke med sina vindlande gränder tar er förbi korsvirkeshus och lummiga trädgårdar på väg ner mot den mysiga hamnen. Stämningen är härlig på sommaren, så slå er ner med en drink och njut av utsikten och det stilla ö-livet. Ni kan även utforska mindre fiskebyar och rökerier i närheten, som Bølshavn, Listed och Årsdale. Ett måste är att besöka Bornholms vitmenade rundkyrkor, vilka förr i tiden användes som fästningar för att försvara ön, den största och mest kända rundkyrkan är Østerlars Rundkirke. Oavsett vad er grupp är intresserade av har denna charmiga ö ett sort utbud av spännande aktiviteter, sevärdheter och olika restauranger där utsökta rätter serveras.  

Kontakta oss för offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Helligdomsklipperne
Rönne Fyr
Opalsjön
Österlars Kyrka
Maträtten Sol över Gudhjem
Upplev mer i Bornholm
Glas Workshop
GLAS WORKSHOP
Glas Workshop
GLAS WORKSHOP

Under besöket på Lilli´s Glasdesign får ni ta del av det otroligt vackra hantverket att skapa konst av glas. Lilli´s mantra ”ju enklare, desto vackrare” genomsyrar hennes verk och här finner ni färgglada glaskreationer så som ljuslyktor, skålar och fat, figurer, lampor och smycken vilket allt är handgjort av Lilli. Efter en rundtur i butiken, där ni kanske fått inspiration, är det dags att hitta er inre konstnär då ni först får en workshop i hur ni arbetar med glas, därefter får ni skapa ert eget verk som ni får med er som ett trevligt minne.

KAJAKTUR
KAJAKTUR

Upplev ön från vattnet och se kända sevärdheter från en annan vinkel. Under tiden som ni enkelt glider fram över vattenytan tar er guide med er på en upplevelse ni sent kommer glömma. Bornholm bjuder på ett fantastiskt varierat kustlandskap, här kan ni se hur klipporna växer upp ur havet i kontrast till de vidsträckta sanddynerna. Vill man kan man även följa med in i de mystiska grottorna för ett extraordinärt äventyr. Detta är verkligen något som kommer ge fina minnen att se tillbaka på.

SUP - stand up paddlesurf
STAND UP PADDLESURF
SUP - stand up paddlesurf
STAND UP PADDLESURF

SUP (Stand Up Paddle Surfing) är en rolig aktivitet där ni får testa er balans och smidighet. Det krävs en viss teknik för att komma upp på brädan och hålla sig där, när den väl sitter känner man sig ett med vattnet och kan lätt glida fram och njuta av den vackra utsikten. Varför inte ta och utmana en kollega och se vem som kan hålla sig på brädan längst? Vi kan garantera att detta är en upplevelse som kommer bjuda på massor med skratt och en del dopp i det blå.

TILL TOPPS
TILL TOPPS

Förbered er för en dag fylld med aktiviteter. Denna upplevelse erbjuder utmaningar på hög höjd bland trädens sus, en quiz-labyrint samt fotboll- och frisbeegolf. Här får ni verkligen vara ett med naturen.

Känn hur det kittlar i magen när ni klättrar upp bland träden för att ta er igenom de olika banorna, peppa varandra när benen börja darra och känn adrenalinet rusa genom kroppen. Nere på marken kan ni spela fotboll- och frisbeegolf på någon av 18-hålsbanorna eller ta en quiz där ni måste svara rätt på frågorna för att komma igenom labyrinten i skogen, vilket lag kommer först?

Svaneke öl
BRYGGERIBESÖK MED ÖLPROVNING
Svaneke öl
BRYGGERIBESÖK MED ÖLPROVNING

Svaneke bryggeri är ett av Danmarks första mikrobryggerier vars öl är känt för sin genuina smak, en hållbar produktionsmetod och sitt breda utbud av hantverks-öl. Här lägger man ner tid och själ och tillverkarna inspireras av personliga upplevelser, dofter samt av naturen när de ska skapa nya ölsorter. Under ett besök på bryggeriet bjuds det på en rundtur där en guide berättar om ölbryggningen, deras filosofi och senaste initiativ. Självklart blir det även provsmakning av några av de goda öl-kreationerna som skapats här som ett fint avslut på rundvisningen. Skål!

 

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.