Spar tid

Boka enkelt med personlig service

Snabb återkoppling

Unik offert utformad för er

Samarbetar med de bästa

Gruppresa & konferens Göteborg

Pärlan på västkusten, även känd som "Sveriges framsida". Göteborg är staden med gamla anor i en modern tappning och här har ni allt ni kan önska er gällande rikt kulturliv, utsökt mat och dryck, spännande historia och närheten till havet. Låt er inspireras av Göteborgs fantastiska utbud på er nästa grupp- eller konferensresa. Vi hjälper er gärna med att hitta guldkornen att besöka, boka det bästa hotellet för er eller sätta ihop en givande och rolig gruppaktivitet.

Varför ska man boka gruppresa med oss?
Läs mer om företagsresor med Resfeber här.

Prata med oss så sätter vi ihop en kostnadsfri offert på en perfekt grupp- eller konferensresa för företaget!

Göteborg har massor att erbjuda och oavsett årstid finns det saker att uppleva. En båttur i skärgården eller njut av färska räkor från Feskekörka vilka avnjuts på uteserveringen i sommarsolen. Upplev Halloween på Liseberg eller gå på matmarknad i Haga medan trädens sprakande höstfärger ramar in staden. Kanske en vintertur där ni får uppleva miljontals glittrande ljus, de mysiga julmarknaderna och lyssna på magisk körsång.

På er gruppresa till Göteborg har ni möjlighet att upptäcka flera stadsdelar. Ta er till Majorna med mysiga caféer och spännande kulturliv i charmiga kvarter. Besök Gamlestaden som är ett blomstrande område med småstadskänsla, ta en tur i de charmiga spårvagnarna till Järntorget och Långgatorna med sin avslappnade stämning och pulserande nattliv eller promenera längs Avenyn – stadens paradgata där ni kan välja och vraka bland restauranger, bra shopping och leta er gärna in i sidogatorna, särskilt de mot Vasastan för de gömda smultronställena. Närhelst ni önskar ta en tripp till Göteborg kan vi hjälpa er så ni får ut det bästa och mesta av er resa.

Skepp i Lilla Bommen, Göteborg
Feskekörkan i Göteborg
Jul på Liseberg
En av Göteborgs många spårvagnar
Vy över Göteborg
Upplev mer i Göteborg
Kajaktur i skärgården
KAJAKTUR I SKÄRGÅRDEN
Kajaktur i skärgården
KAJAKTUR I SKÄRGÅRDEN

Upplev Göteborgs fantastiska skärgård från vattnet.

Efter en instruktion tar er guide med er på en rofylld tur runt de närmsta öarna i skärgården. Låt paddeln klyva vattnet medan ni glider ljudlöst fram och upplever platser som ej är tillgängliga med bil, båt eller till fots. Paddla kajak kan ni göra året runt, de olika årstiderna har var och en sin charm att uppleva - även från vattnet.

 

100 Point Challenge
100 POINT CHALLENGE
100 Point Challenge
100 POINT CHALLENGE

Upplev Göteborg på ett annorlunda och underhållande sätt. Denna aktivitet är nämligen en kombination av sightseeing, teambuilding och utmaning på tid. Ni delas in i lag och får sedan ta er runt staden och fota, hitta dolda platser, skapa saker och testa era trivia kunskaper. Skynda er sedan till målgången där det vinnande laget koras. Beroende på förkunskaper finns det olika nivåer av spelet.

Skaldjursfiske i Göteborg
SKALDJURSFISKE FRÅN BÅT
Skaldjursfiske i Göteborg
SKALDJURSFISKE FRÅN BÅT

Följ med på ett annorlunda äventyr där ni får ta del av ett saltstänkt skaldjursfiske. Ni tuffar ut på en fiskebåt bland kobbar och skär i vattnet runt Marstrand med erfarna fiskare och får testa på att dra upp tinor för hand, vittja burar, agnar om och sätta tillbaka de i havet. Njut av det solglittrande vattnet och insup havsdoften samtidigt som er guide berättar om skaldjuren och hur fisket bedrivs.
Som grädden på moset kan ni avsluta turen med att koka er fångst direkt på bryggan när ni lagt an i den gamla fiskehamnen.  

Höghöjdsbana
HÖGHÖJDSBANA
Höghöjdsbana
HÖGHÖJDSBANA

Känn adrenalinet pumpa, utmana era gränser och stärk er teamkänsla med ett besök på Höghöjdsbanan.

Här kan ni välja mellan tre olika svårighetsgrader på banorna med varierande höjder på 3 – 18 meter, allt efter hur äventyrliga ni är. Samla modet, jobba tillsammans och uppmuntra varandra medan ni svingar i linbanor och tar er genom banorna uppe bland träden. Förbered er för en dag fylld med teamwork, darriga ben och skratt.
Vill ni kan ni kombinera konferensdagen med ert besök och efter aktiviteten grilla på området som ett fint avslut på dagen.

Matvandring med Njutningsfrämjandet
MATVANDRING
Matvandring med Njutningsfrämjandet
MATVANDRING

Ta en matvandring tillsammans och upplev en fin blandning av historia, kuriosa och självklart olika goda Göteborgsdelikatesser. Medan ni vandrar runt i centrum får ni ta del av stadens mathistoria samt spännande och intressant fakta. Under vägen gör ni en del stopp där ni får smaka på några av traktens utsökta delikatesser som till exempel praliner från Flickorna Kanold, en smakrik Carnegie porter och stans bästa fisksoppa från Havsbaren. Låt er väl smaka!

 

BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN
BUSS OCH GUIDE MÖTER UPP PÅ FLYGPLATSEN

Effektiv transfer med sightseeing!  Starta resan bekvämt, slipp leta efter taxi eller flygtåg. En buss möter upp er när ni landat och tar er smidigt in till Göteborg och ert hotell. Om ni vill kan ni kombinera denna transfer med en sightseeing så får ni direkt en överblick över stan.

Konferens
Konferens

Effektiv konferens i anslutning till boendet! Håll er konferens på ert hotell, välj mellan halvdag eller heldag. Äter ni lunch i samband med konferensen spar ni mycket tid som ni kan ha till annat kul. Vi hjälper er med de behov ni har både vad det gäller teknik, sittning och tider.

Se fler
Stäng

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Alla var extremt nöjda! Jag tackar ännu en gång för den hjälp vi fått och hoppas vi gör om denna resa. Jag kommer kontakta Er utan att blinka!"
Jonas Westin, Elkraft Sverige AB
"Denna gång frågade jag ytterligare två företag om offerter, men ni håller måttet: bra pris, snabb och bra service – med andra ord: NI ÄR BÄST!!"
Ulf Dencker, Folkpool
"Återigen en fullträff! Fint hotell, fin frukost, toppentrevlig o personlig guide!! Utsökta middagar o kul o uppskattad bil-aktivitet! Varmt tack!!"
Anne Bendrik, Bestor
"Allt fungerade bra! Trevlig chaufför tur och retur, fint hotell med bra läge. Smidigt! Hela gruppen var jättenöjd. Och tusen tack för dig för så fint och professionellt bemötande!! Du är värd tusen rosor!"
Merja Aapro, Svenska Kyrkan
"Vi har valt att planera vår årliga konferensresa för alla anställda med Resfeber ett par år i rad nu.Alltid med ett fantastiskt roligt och lyckat resultat! Superproffsig hjälp som löser allt och kommer med bra rekommendationer. Definitivt vårt val av partner även nästa år!"
Mikaela Hegg, Tidningskungen AB
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.